Life&style
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Blizanci slave, lavovi sjaje, a škorpioni flertuju. Jedan znak je u ozbiljnom kaosu...

  • Trenutačno se puno toga pokreće i okreće u našem svemiru
  • Jesi li možda već to primijetila kod sebe? 
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

U svijetu astrologije je sunce skliznulo u znak sretnih i komunikativnih blizanaca. Međutim, puni mjesec sljedeće srijede bacit će potpuno novo svjetlo na mnoge stvari. Osim toga: Saturn, Merkur i Pluton su u padu. To znači da je uzbudljiva faza ispred raznih horoskopskih znakova. Vrijeme je da pogledamo u retrovizor te ispred sebe. Po mogućnosti istovremeno!

Blizanci

Aleluja - sunce je stiglo u tvoj znak! Pripremi mu pristojan domjenak, po mogućnosti s jelom, pićem i glazbom. Naime, sada je trenutak kad se zaista možeš pokazati, izraziti i učiniti vidljivom - čak i moraš! Iskorači službeno iz sjene, pokaži svoju snagu i pusti da tvoje životno svijetlo zasvijetli! Sretan rođendan!

via GIPHY

Rak

Dani koji bi najradije provela na kauču sada su prošli. Sada je pravo vrijeme za akciju! Za početak bi se trebala pobrinuti o sebi. Upravo to zahtijeva puni mjesec. Odgovornost za vlastiti život trebali bi preuzeti samostalno, odmah! To bi ti moglo otvoriti razne pozitivne poslovne perspektive. Stisni zube, zasuči rukave i samo naprijed! 

Dominantni horoskopski znakovi Možda vas zanima Ova 3 horoskopska znaka jako su dominantna u vezama, kod njih su posesivnost i kontrola uobičajena rutina Rubrika Love&Sex Love&Sex

Lav

Sada možeš zlatnu minicu izvaditi iz ormara, premda temperature još uvijek nisu baš najtoplije. U toj ćeš se haljini osjećati kao kraljica - nepobjediva! S pravim cipelama ništa ne može poći po zlu. Usudi se zakoračiti u slobodu, u novi život! I tebe će ojačati pun mjesec.

Djevica

Za horoskopski znak djevice su snaga i obnova također bili prava stvar. Ali, trenutačno se tvoj horoskopski znak još uvijek bori s kaosom, koji te često tjera do krajnjih granica. Ovaj tjedan, sa svim svojim pomrčinama i nazadovanjima, neće ti biti lak. Ali, nemoj spustiti glavu: samo stvori prostor za sebe (i svoj voljeni red). To je dobar početak!

via GIPHY

Vaga

S istinom nije uvijek lako. Naime, postoji vlastita i tuđa. Perspektive i mišljenja su jednostavni različiti. Ovih dana ti svemir želi reći da je vrijeme da pokažeš predanost. Svatko može imati svoje mišljenje, ali treba barem pokušati razumjeti. Pun mjesec u znaku strijelca budi u tebi razne sumnje. Mogla bi imati problema sa spavanjem. Pokušaj se smiriti i misli o tome da će sve opet biti u redu. 

Ove znakove očekuje ljeto puno ljubavi Možda vas zanima Ove horoskopske znakove očekuje strastveno ljeto puno ljubavi i puno leptirića u trbuhu Rubrika Love&Sex Love&Sex

Škorpion

Što se tiče preživljavanja, imaš puno toga za ponuditi. Škorpion može izdržati, podnijeti, povezati se i konačno dovesti do pozitivnog završetka. Možeš biti ponosna na sebe na svim razinama! Pun mjesec u srijedu bit će prekrasan trenutak za proslavu tvoje pobjede nad suncem! Proslavi to! Prihvati poziv na piće s osobom suprotnog spola, očekuje te ugodan flert…

Strijelac

Ovo je trenutak koji si - svjesno ili nesvjesno - dugo čekala. Čini se kao da ste zajedno sa svemirom radila na tome. Razmišljala si i razmišljala i primijetila si da neka od pitanja u životu sada ostaju prioritetna. To bi se moglo razjasniti 26. svibnja, kada se puni mjesec proširi u tvom znaku. Tada će čvorovi konačno popustiti i sreća će opet biti s tobom.

via GIPHY

Jarac

Saturn je retrogradan. To je za tebe uzbudljivo, jer bi se mogla sudariti s drugima. Ne mora se raditi o ljudima, može se odnositi i na teme. Budi oprezna i pazi koja ti pravila, mudrost i istine Saturn želi pokazati. Što se može potpuno restrukturirati i postaviti? Savjet: barem tri puta promisli prije nego što nešto kažeš (osobito na poslu!). 

Vodenjak

S punim mjesecom i pomrčinom Mjeseca, kod vodenjaka se također vidi da nema puta s kojim bi se zaobišla istina. Stoga nemoj skretati. Neke se stvari trebaju i moraju preurediti. Svemir je ovaj tjedan vrlo jasan. Ponašaj se u skladu sa svojom apsolutnom istinom. Ukloni s puta sve stvari koje su ti jako dugo smetale – koliko god ti to mučno bilo. 

5 horoskopskih znakova koji mrze pravila i propise: tko će prekršiti i zakon da ispadne frajer?

Ribe

Posljednjih nekoliko dana bilo je uznemirujuće i iscrpljujuće. Je li bilo nekog ispunjenja ili otkrića? Tada je to možda za ribe bilo doista važno. Međutim, u zraku je općenito mnogo emocija i osjećaja kojima trenutačno možeš dati prostora. A kod romantičnih filmova može se dogoditi da suze poteku na sretnom kraju - i to je u redu! Suze ne bi trebale ostati u srcu.

via GIPHY

Ovan

Kozmičke događaje u ovom tjednu oblikuje puni mjesec u znaku strijelca. Upravo ovaj horoskopski znak, koji se također smatra vizionarom, želio bi ovnu dati precizne upute za blisku budućnost. Trebala bi prihvatiti prijedloge! Mogla bi pomoći biku da se smiri i fokusira. Mjesečina će napraviti sve ostalo da te pokrene i da ti toliko željeni polet. 

Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima su jako cool majke, ili će jednog dana biti...

Bik

Sunce donosi poklone - ali bik bi se trebao malo suzdržati od svojih planova. Naime, to trenutačno zahtijeva ovo vrijeme. Nikad ne znaš što će se sljedeće dogoditi. Puko razmišljanje o prekrasnoj livadi cvijeća baš i ne pomaže. Ovaj tjedan iskoristi za sveobuhvatno razmišljanje, revidiraj prošlost. Pun mjesec 26. svibnja pružit će ti presudan i jasan pogled u budućnost. Bik zna što treba učiniti!

Photo: Shutterstock

Komentari 0