Life&style

Tava za palačinke koja je zaludjela Hrvatsku već je dva puta rasprodana - prvi put u samo 53 sata od lansiranja!

Jesi li i ti već čula za senzacionalnu ružičastu tavu koja je zaludjela Hrvatsku, rasprodavši se čak dvaput - prvi put u samo 53 sata nakon lansiranja? Ovo nije obična tava jer je ona posebno dizajnirana za izradu 7 mini palačinki odjednom. Kreacija nastala u suradnji Malince i Rosmarina, ova tava je hit, i to ne samo za pečenje palačinki nego i omleta, polpeta i drugih slatkih i slanih delicija. Ova inovativna tava osigurava savršeno ispečene mini palačinke svaki put. Bilo da planiraš obiteljski doručak, dejt ili nedjeljno kuhanje s mališanima, ova tava će ti biti idealan saveznik u pripremi hrane.

Možda vas zanima Recept za Kinder Country tortu koja je gotova u samo 15 minuta - jedva čekamo probati! Rubrika Life&style Life&style

Kad pečenje palačinki postane gušt, a ne zamoran zadatak i višesatno stajanje uz štednjak

Ako ti je pečenje palačinki u običnoj tavi ikad bio izazov, sada je tome došao kraj. Malinca se udružila s brendom Rosmarino, ekspertom na području kuhinjskih aparata i posuđa, te su zajedno kreirali tavu za mini palačinke koje svaki put savršenu ispadnu. Ova inovativna tava dizajnirana je za jednostavnu pripremu savršenih mini palačinki koje će oduševiti svako nepce te bez napora možeš ispeći čak 7 mini palačinki u isto vrijeme, što znači manje vremena u kuhinji i više vremena za uživanje u ukusnim obrocima. Tava ima 7 okruglih otvora koji omogućavaju ravnomjerno pečenje palačinki sa svake strane, a zahvaljujući iznimnoj toplinskoj vodljivosti i posebnom premazu protiv prijanjanja, palačinke će uvijek biti savršene.

 | Autor: Malinca Malinca Foto: Malinca

Ova tava ima sljedeće prednosti:

  • brže zagrijavanje
  • Greblon premaz protiv prianjanja bez PFOA i PTFE 
  • ručku sa soft touch sustavom
  • jednostavnu uporabu na svim površinama za kuhanje

Možda vas zanima Harmonika kolač s malinama i vanilijom nije samo fin, nego je i zabavan za raditi! Rubrika Life&style Life&style

Tko kaže da moraš čekati da se tava zagrije?

Zahvaljujući njezinom posebnom dizajnu, Malinca x Rosmarino tava omogućuje brzo i ravnomjerno zagrijavanje, što znači da nije potrebno koristiti visoku temperaturu. Tako možeš izbjeći to da palačinke zagore ili postanu tvrde. Korištenjem ove specijalne tave izbjegava se i velika potrošnja masnoće jer nam za savršen rezultat treba zaista malo, što je svakako zdravije. S obzirom na to da se hrana ne lijepi za posudu, čišćenje je također brzo i jednostavno - tavu je, nakon što se ohladi, najbolje samo nježno ručno oprati vodom i nježnim deterdžentom. Nije ju preporučljivo stavljati u perilicu za suđe.

Tava za palačinke ipak nije ograničena samo na pripremanje te jedne slastice

Ova tava nije samo kvalitetna nego i svestrana pa u njoj možeš pripremati i razne druge delicije osim palačinki. Možeš pripremiti mini omlete, mini palačinke u slanoj varijanti, veganske omlete od slanutka, polpete ili neki vlastiti recept - samo se prepusti svojoj mašti. Uz kupnju tave dobije se i e-knjižica s 5 ukusnih isprobanih recepata za koje je dovoljno jednostavno skenirati QR kod na ambalaži. Cijena jedne ove tave je 39,99 eura, a trenutno ju možemo naručiti uz besplatnu dostavu putem linka.

 | Autor: Malinca Malinca Foto: Malinca

Možda vas zanima Za ovu prefinu čokoladnu tortu potrebna su samo dva sastojka! Ne čudi što je viralna senzacija! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Malinca
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    super