Life&style

Tako dopadljivo, a tako pristupačno! Sinsay ima krasnu kolekciju za uređenje doma

  • Obožavamo dekorativne predmete za dom, a posebno kada se uz izgled ističu i prihvatljivim cijenama
  • Zavirili smo u ponudu poljskog brenda Sinsay te provjerili koje su to novitete pripremili kada je uređenje doma u pitanju
  • Izdvojili smo dekorativne, ali i praktične predmete kojim možeš uljepšati životni prostor, a čija cijena ne prelazi 120 kuna

Španjolska Zara i švedski H&M poznati su odjevni brendovi koji su u svoje kolekcije uvrstili posebne linije predmeta namijenjenih za uređenje doma. Ne tako davno se na sličan potez odlučio i Stradivarius, a lifestyle predmeti već se neko vrijeme mogu pronaći i u ponudi poljskog brenda Sinsay. Ova mladenačka modna marka poznata je po prihvatljivim cijenama, a istima se ističu i predmeti za uređenje doma koje smo za tebe izdvojile iz aktualne ponude. Najbolja vijest, cijena im ne prelazi 120 kuna!

Možda vas zanima 4 modela stolnih svjetiljki koje će unijeti dašak luksuza u tvoj dom Rubrika Life&style Life&style

Mali detalj može činiti veliku razliku u prostoru. Tako korištenje zlatnih dekoracija može tvome domu dati dašak elegancije i profinjenost. No, nerijetko dekorativni predmeti u našem domu samo skupljaju prašinu pa smo odlučile izdvojiti one koje uz zanimljiv izgled krasi i praktičnost.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: sat (54,90 kuna), zidni planer (39,90 kuna), dekorativna zdjela (39,90 kuna)

S dolaskom tmurnijih dana sve smo više vremena sklone provoditi u svoja četiri zida. Jedna od omiljenih aktivnosti u ovom razdoblju nam je gledanje omiljenih serija dok smo uljuljane u dekice. Sinsayjeva kolekcija uključuje i primjerke dekorativnih jastučnica i deka koje će nam uživanje ispred malih ekrana sigurno učiniti još udobnijim.

Ps: Mekani jastuci od umjetnog krzna premetnuli su se posljednjih godina u jedan od najtraženijih dekorativnih predmeta. Priznajemo, teško im je odoljeti, a svoj primjerak možeš nabaviti već po cijeni od 55 kuna!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: jastuk (54,90 kuna), deka (69,90 kuna), jastuk (39,90 kuna)

 
 

Među najzastupljenijim artiklima u Sinsayjevoj aktualnoj ponudi lifestyle predmeta su oni namijenjeni uređenju spavaće sobe. Riječ je u prvom redu o tekstilu, odnosno kompletima koji se sastoje od dvije jastučnice i navlake za pokrivač. Posteljina za krevet dostupna je u dvije dimenzije, a cijene se kreću od 70 do 120 kuna po kompletu. Pritom možeš birati između onih ukrašenih cvjetnim ili geometrijskim motivima.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: posteljina 160x200 (69,90 kuna), posteljina 160x200 (89,90 kuna), posteljina 200x200 (119,90 kuna)

Naravno, prvi artikli iz božićnih kolekcija nisu zaobišli ni Sinsayjevu ponudu. Tako već sada možeš nabaviti novi set kuglica kojima ćeš ukrasiti svoje božićno drvce ili dekorativni vjenčić koji će sjajno pristajati na blagdanski stol.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: kuglice (24,90 kuna), vijenac (54,90 kuna), kuglice (39,90 kuna)

Nadalje, tu su i preslatke ukrasne svjetiljke koje tvom domu mogu dati posebnu dozu topline. Njihovo korištenje nije isključivo vezano uz nadolazeće blagdane već tijekom cijele godine mogu predstavljati upečatljiv dekorativan predmet u tvom životnom prostoru.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: lampice (29,90 kuna), ukrasne svjetiljke (49,90 kuna), lampice (29,90 kuna)

Možda vas zanima Volimo kodove za besplatne poklone, a ovaj će svima dobro doći Rubrika Life&style Life&style
Photo: miss7

Komentari 0