Life&style

Volimo kodove za besplatne poklone, a ovaj će svima dobro doći

Život je danas nezamisliv bez glazbe - gdje god se okrenemo, do nas dopiru zvukovi nota, a sad imamo priliku besplatno uživati u glazbenoj aplikaciji s više od 56 milijuna domaćih i stranih pjesama

Kako je Platon rekao, "glazba daje dušu svemiru, krila umu, let mašti i život svemu što postoji". Ona ima posebnu ulogu u našem životu. Snažno utječe na naše emocije i raspoloženje, a dokazano je i da ima terapeutsko djelovanje. Prati nas u autu na putu do posla, s nama je na radnome mjestu, prisutna je dok hodamo, trčimo, vozimo bicikl ili vježbamo. Ujutro nam popravlja raspoloženje, a navečer nas opušta prije spavanja. S njom zapravo putujemo kroz život. Zato ne čudi da nam je dan nezamisliv bez tog vjernog pratitelja.

Budući da ne možemo bez glazbe, Huawei je osigurao primamljivu ponudu korisnicima svoje AppGallery trgovine. Svi koji preuzmu Deezer s Huaweijeve platforme za distribuciju aplikacija dobit će tri mjeseca besplatnoga korištenja Deezer Premium glazbenog servisa. Korisnici aplikacije trebaju preuzeti aplikaciju iz AppGallery trgovine, odabrati izbornik „Pokloni“, gdje se nalazi Deezer Premium dar, te mogu preuzeti besplatni kod, koji mogu iskoristiti u aplikaciji. Cijeli proces objašnjen je u videu, ponuda vrijedi za nove korisnike, a moguće ju je iskoristiti do kraja godine ili do isteka zaliha.

Deezer je glazbena streaming usluga s više od 56 milijuna domaćih i stranih pjesama uz mnoge playliste koje su napravili sami korisnici, a moguće je prepustiti se i Flow personaliziranom odabiru. Na usluzi su dostupne i mnoge radijske postaje. Uz Deezer Premium korisnici ne trebaju biti spojeni na internet za uživanje u svojim omiljenim pjesmama, mogu ih preuzeti i slušati izvanmrežno kad god žele.

Vrhunske slušalice za omiljenu glazbu

Da bi uživanje u omiljenoj glazbi bilo potpuno, potrebne su odlične slušalice. Huawei je svojim korisnicima osigurao najnaprednije slušalice dosad - FreeBuds Pro, koje se ističu funkcijom dinamičkog poništavanja šuma. Uz to pružaju izvrsnu kvalitetu izrade, vrhunsku povezivost i kvalitetu zvuka, a udobne su čak i nakon duljega korištenja. Dizajn je minimalistički i funkcionalan. Dolaze uz tri različite veličine silikonskih čepića kako bi se osigurala maksimalna udobnost za svakoga korisnika. Dinamičko poništavanje zvuka podržano je do 40 dB, a silikonski nastavak u uhu prirodno uklanja neželjene zvukove. Dvostruki mikrofoni smješteni unutar i izvan slušalica mogu brzo prepoznati okolnu buku i automatski se prebaciti između tri načina poništavanja buke – General, Cozy i Ultimate – kako bi učinkovito smanjili buku iz okoline.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

S omogućenim aktivnim uklanjanjem buke baterija traje do četiri i pol sata, a bez aktiviranja ove funkcije baterija traje cijelih sedam sati bez potrebe za punjenjem priloženim kućištem. Uključivanje i isključivanje uklanjanja buke jednostavno je kontrolirati stiskanjem drške slušalica. Uz to, Huawei FreeBuds Pro prve su pametne bluetooth slušalice s dvije antene na svijetu. Svaka je slušalica opremljena s dvije antene, koje nude 360​​° pokrivanje bluetooth signala u svim smjerovima za stabilniju vezu. Huawei FreeBuds Pro dolaze u tri izdanja – Carbon Black, Ceramic White i Sliver Frost - po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1499 kn.

Huawei AppGallery sa sve većim izborom aplikacija

Huawei AppGallery raste iz dana u dan, a trenutačno je riječ o trećoj najvećoj trgovini aplikacija na svijetu. Osim mnogih globalno popularnih aplikacija, korisnicima su na raspolaganju mnoge lokalne aplikacije. Tu su aplikacije pet najvećih domaćih banaka - Zagrebačke banke, Privredne banke Zagreb (PBZ), Raiffeisen Bank (RBA), Erste banke i OTP Banke, a dostupne su i dvije najpopularnije inovativne bankarske aplikacije, Keks Pay i Telekom banking, kao i mnoge druge. Huaweijeva službena platforma za distribuciju aplikacija trenutno ima više od 28 milijuna aktivnih korisnika u Europi i više od 400 milijuna na globalnoj razini. Trgovina je dostupna korisnicima iz 170 zemalja na 78 jezika, a na Huawei Mobile Services (HMS), platformu koja omogućuje razvoj aplikacija za AppGallery, registrirano je više od 1,4 milijuna developera.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Huawei kontinuirano predstavlja nove proizvode. Korisnicima je dostupan i nedavno predstavljeni Watch GT 2 Pro – Huaweijev najnapredniji pametni sat, Watch Fit, koji se ističe naprednom podrškom za razne sportove, a tu je i pametni telefon Huawei P smart 2021, namijenjen mlađim korisnicima, kojima nudi vrhunski dizajn uz mnoge napredne mogućnosti, odgovarajući na njihove raznovrsne potrebe.

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0