Life&style

"Sve je u kutu gledanja" napisala je naša influencerica i objavila svoju fotku s trbuščićem

  • Nakon puno, puno inspirativnih stylinga Anita Dujuć Broadfoot na Instagram profilu podijelila je i sretnu vijest
  • U seriji od četiri fotografije na kojima se odnaprijed okreće u profil, na posljednjoj se jasno vidi trudnički trbuh
  • Anita je podijelila i u kojem je tjednu trudnoće, a ushićenih usklika i čestitki ne nedostaje

Anita Dujić Broadfoot dizajnerica nakita, ali i modna influencerica s nama je tijekom posljednjih godina podijelila mnogo dobrih stylinga koji su nas inspirirali na slične modne kombinacije ili pak puštali da jednostavno listamo kroz njezine Instagram objave i maštamo o lijepo odjeći i lijepim mjestima.

Anita Dujić Broadfoot Možda vas zanima Anita Dujić na vjenčanju u Španjolskoj nosila je predivnu haljinu brenda Nebo Rubrika Moda Moda

Sad je na red došao trenutak da objavi mnogo ljepšu vijest. U seriji od četiri fotke, na prvoj je snimljena odnaprijed, a do zadnje se pomalo okreće do profila, otkrila je trbuščić koji se već lijepo nazire. 

Uz fotku je napisala: "Sve je u kutu gledanja". Nismo liječnici, pa nam je Anita pomogla hintom #20week. Influencerica je dobrano zakoračila u peti mjesec trudnoće, a mi čekamo daljnje vijesti - je li curica ili dečko? Kad je termin? Kako će se zvati? 

Podsjetimo, Anita i njezin dugogodišnji partner, Škot Duncan Broadfoot vjenčali su se u prosincu 2020., u crkvi u Glasgowu, a Duncan je kao pravi Škot na ceremoniji nosio kilt. Ovo proljeće Anita mu je na svom Instagram profilu čestitala okrugli rođendan riječima "Sretan 40. rođendan mom partneru u 'zločinu', divnom mužu, prijatelju i ocu. Toliko sam zahvalna što dijelim svoj život s ovim nevjerojatnim čovjekom koji me nasmijava svaki dan i grije moje srce na svaki mogući način. Što djevojci više treba?"

Pritom je podijelila fotografiju sretne obitelji na kojoj se vidi i njihova kćerkica Lily koja će uskoro navršiti četiri godine.

Inače, zar treba napomenuti da stylinig ni na trudničkoj fotki nije podbacio? Kožna suknjica s resicama, nude natikače s potpeticom, jednostavno bijeli T-shirt. Ne treba reći ni da očekujemo još dobrih kombinacija do devetog mjeseca, a i nakon toga.

Anita Dujić Možda vas zanima Anita Dujić predivnu ženstvenu haljinu mostarskog brenda La jupe spojila se s pernatim sandalama Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@anita_dujic

Komentari 0