Moda
Anita Dujić

Anita Dujić predivnu ženstvenu haljinu mostarskog brenda La jupe spojila se s pernatim sandalama

  • Zanimljivi uzorci ženstvenim haljinama daju dodatnu dozu posebnosti
  • Upravo takav jedan model primijetili smo i na Aniti Dujić, koja ga je odlično modno iskombinirala
  • Haljini koja je središte outfita, nije potrebno mnogo modnih dodataka te ju vrlo lako stilizirati

Manekenka i poduzetnica, Anita Dujić Broadfoot, oduševila nas je predivnim modelom haljine stvorene za svečane prigode, brenda La jupe.

Anita je na svojem Instagramu objavila niz fotografija u haljini bež boje ukrašenoj sa sitnim crnim zvjezdicama koja joj savršeno pristaje. Haljina od laganog, prozirnog materijala veže se na ramenima, a Anita je ispod nje nosila kratku haljinu kao podstavu u istoj bež nijansi.

Zbog samog kroja i uzorka na haljini, previše modnih dodataka nije ni potrebno, a pojedini modeli dodatno se mogu podići upečatljivim cipelama ili nakitom!  Ženstvenu haljinu kombinirala je s popularnim modelom sandala ukrašenih perjem s visokom potpeticom u crnoj boji na vezanje te s crnim sunčanim naočalama i jednostavnom frizurom kose skupljene u nisku stylish punđu.

Haljine poput ove koju nosi Anita i koje odišu ženstvenošću i romantikom, zaštitni su znak brenda La Jupe, koji obožavaju i mnoge hrvatske influencerice. Mostarski brend pokrenut je 2015., a obožavaju ga sve ljubiteljice romantičnog stila.

pletene haljine Možda vas zanima Haljine od rebrastog pletiva s razlogom su hit koji ćemo nositi i u jesen, donosimo izbor Rubrika Moda Moda

Slične modele donosimo u nastavku!

 3D cvjetne aplikacije i raskošna čipka omiljeni su materijali i uzorci ovog brenda, dok kod modela prevladavaju nježne puderaste i ružičaste nijanse te klasične crvene, plave, zelene i crne boje. Elegantne siluete haljina savršeno naglašavaju žensku figuru te daju posebnu dozu ženstvenosti.

Cijene haljina bezvremenskog i ženstvenog dizajna, koje su trenutno u ponudi na službenoj stranici brenda, kreću se od 1.840 do 2.530 kuna. Haljine jednostavnih, ali efektnih krojeva lako možeš kombinirati uz neutralne modne dodatke ili svoju kombinaciju, baš poput Anite Dujić, začiniti trendi obućom kao što su sandale s perjem!

Dora Predojević Možda vas zanima Romantične haljine idealne za ovo doba godine, ali i nadolazeću jesen - evo kako ih nose naše influencerice Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @anita__dujic

Komentari 0