Moda
La jupe haljina

Haljine brenda La jupe obožavaju modne influencerice, otvara se showroom u Zagrebu

  • Modni brend La jupe već nekoliko godina svojim elegantnim i ženstvenim modelima oduševljava ljubiteljice romantičnog stila
  • Čipka, cvjetni 3D uzorak i ženstvene siluete zaštitni su znak njihovih modela
  • U La jupe modele haljina zasigurno ćeš se zaljubiti te jedan od njih odabrati za sljedeću svečanu prigodu!

Sezona svečanih događanja poput vjenčanja i raznih drugih proslava već je u punom jeku i ako uskoro trebaš prisustvovati jednoj od takvih prigoda, sigurno si u potrazi za savršenom haljinom. Ne brini, jer ti danas donosimo predivne prijedloge haljina iz kolekcije brenda La jupe.

Brend je pokrenut 2015. u Mostaru te ih otad obožavaju brojne ljubiteljice romantičnog i ženstvenog stila. Njihove haljine odišu elegancijom, a bezvremenski i klasičan dizajn uljepšan je prekrasnim materijalima od čipke i s 3D cvijećem. 

Predivne La jupe haljine oličenje su ženstvenosti i elegancije

Prema opisu na njihovoj službenoj stranici, inspiraciju za modele pronalaze u „malim stvarima koje obilježavaju svakodnevnicu svih nas, poput ljepote prirode, glazbe, otkrivanja novih zemalja i kultura, uživanja s najmilijima“. 

Naše influencerice i modeli Lidija Lešić, Elena Dizdar i Ivana Vukušić često možemo vidjeti u kampanjama La jupe brenda.

lanene haljine Možda vas zanima Lanene haljine idealne su za visoke temperature, pronašli smo prekrasne modele Rubrika Moda Moda

Ženstvene siluete koje naglašavaju struk ili u potpunosti prate liniju tijela najčešći su odabir u njihovim dizajnima, a svaka od haljina posebna je zbog efektnog materijala i predivnih boja!

Nježne bež, bijele i svijetlo ružičaste nijanse, vatrene crvene, snažne tamnozelene ili elegantne crne najčešće su na paleti boja koje možemo vidjeti na La jupe dizajnima.

Njihov je cilj da se „svaka žena u La jupe haljini osjeća lijepom, elegantnom i samopouzdanom“. Haljine brenda La jupe koje su trenutno u ponudi na njihovoj stranici prodaju se po cijeni od 1.840 do 2.530 kuna.

La jupe showroom uskoro ćeš moći posjetiti i u Zagrebu, na adresi Karinska 2 i odabrati savršenu haljinu za sebe! Do tad, svoju haljinu možeš naručiti i preko njihove službene stranice.

Tatjana Dragović Možda vas zanima Tatjana Dragović i Lidija Lešić nose model haljine koji vlada sezonom, pronašli smo slične Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @la_jupe_showroom

Komentari 0