Moda
Anita Dujić Broadfoot

Anita Dujić na vjenčanju u Španjolskoj nosila je predivnu haljinu brenda Nebo

  • Što odjenuti na tuđe vjenčanje? Treba li kupiti novi komad i kakav ili iskombinirati nešto iz ormara?
  • Anita Dujić Broadfoot se odlično snašla odabravši crnu minimalistički haljinu
  • Potpisuje ju domaći modni brend Nebo i sigurni smo da će Aniti poslužiti u još mnogo prilika...

Anita Dujić Broadfoot, zaljubljenica u modu, dizajn interijera i osnivačica brenda nakita Juno nikad ne podbacuje u svojim modnim izborima. Pa tako nije ni odabravši haljinu za vjenčanje u Španjolskoj na kojem je bila gošća. Za razliku od brojnih žena (barem na vjenčanjima u Hrvatskoj) koje vjenčanjima nerijetko prisustvuju u upadljivim otfitima, raskošne poput paunica prekrasnog perja (boje, čipke, prorezi, dekoltei, saten, šljokice... koji puta i previše toga) Anita se odlučila za minimalističku haljinu.

Za škotsko-španjolsko vjenčanje prijatelja Miriam Ruiz i Duncana Muggocha u Madridu odjenula je komad hrvatskog dizajna, točnije brenda Nebo. Riječ je o crnoj dugačkoj haljini sa zanimljivim satenskim detaljem na prsima, a Nebo je tagirala u svojoj prethodnoj objavi.

Anita Dujić Možda vas zanima U ovim tajicama možeš i u teretanu i na kavu. Evo kako ih je kombinirala Anita Dujić Rubrika Moda Moda

Čini se da je riječ o haljini Freya (iako na stranici Neba dolazi s tankim naramenicama) čija je cijena 1600 kuna i koja je trenutačno rasprodana. Ne čudimo se tome jer je doista prekrasna. 

Haljina Frey brenda Nebo | Autor: shop.nebo.hr shop.nebo.hr

Photo: Instagram@anita__dujic

Komentari 0