Life&style

Stručnjaci otkrivaju još jedan novi trend za uređenje doma u 2021., sviđa li ti se ovaj stil?

  • Tvrtka za namještaj i uređenje interijera „Maison du Monde“ otkriva moderan trend za nadolazeću godinu
  • Reći ćemo ti već sada: bit će vrlo ugodno
  • Uostalom, pogledaj sama o čemu je riječ

Želimo i u novoj godini zadržati ugodan i domaći osjećaj koji smo ove godine uspostavile u svoja četiri zida. Pored novih pantone boja za 2021. godinu, postoji još jedan sjajan trend: mješavina materijala.

Trend sezone: mješavina materijala

Kombinacija različitih materijala uvjerljiva je u svim prostorijama kuće. Mekano u kombinaciji s rustikalnim, obrađeni materijali usklađuju se s prirodnim materijalima, a moderne, zakrivljene linije kombiniraju se s autentičnom ručnom obradom. Iz tih kontrasta proizlazi iznenađujuće smirujući i skladan ansambl. Tako se zimi možeš doista ugodno osjećati u svom domu.

Možda vas zanima 3 najljepša trenda za uređenje malih i velikih dnevnih soba u 2021. Rubrika Life&style Life&style

Posebnost ovog trenda: bezvremen je i postojan. Kombinacija materijala prati nas već dugi niz godina, a kombinacija različitih tkanina, struktura i tekstila stvara tu neku sigurnost. 

Stoga za sljedeću godinu biramo košarice za pohranu od ratana, pokrivače od pamuka i posuđe od gline. Sve kombiniramo s okvirima za slike od smole ili drveta, s vazama od stakla i jastucima od baršuna. Prirodni materijali poput kamena, drveta, bambusa, terakote ili ratana osobito su popularni. Što se tiče boja, ovaj se stil uglavnom kreće u području prirodnih boja. Smeđa, siva, crna, bijela, senf žuta ili bež i zelena osobito su popularne. Rezultat je skladna mješavina materijala koja osigurava optimalan faktor dobrog osjećaja.

Možda vas zanima Ako planiraš preurediti kupaonicu, evo koji je bio uvjerljivo najpopularniji stil ove godine Rubrika Life&style Life&style

 

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Photo: Shutterstock/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • velod

    My companion is making $77 hourly at the PC . He has been laid off from work 5 months prior, yet a month ago he rounded up $10258 by simply telecommuting with program he discovered on the web. This is ... prikaži još!