Life&style

Stankica je ona prava za Tonija: "Ti si savršena žena i naša priča počinje sada!"

  • U finalnoj večeri showa "Gospodin Savršeni" vidjeli smo zadnje spojeve koje je Toni organizirao za Stankicu i Karolinu
  • U vilu su stigle i Tonijeva majka i sestra koje su upoznale djevojke i porazgovarale s njima kako bi mu možda, pomogle donijeti odluku
  • Savršeni je odlučio da je Stankica "savršena žena" za njega i pobjednica treće sezone showa

"Gospodin Savršeni" je u finalnoj večeri showa pripremio spojeve za Stankicu i Karolinu. Za Stankicu je pripremio zadatak u kojem su radili kintsugi, japansko umijeće popravljanja razbijene keramike koja se ponovno spaja, odnosno. Toni smatra da Stankica iz njega izvlači samo najbolje, što u dosadašnjim vezama nije iskusio. "To mi je nešto novo i jako mi se sviđa", zaključio je.

Možda vas zanima Gospodin Savršeni odlučio je da u finale ulaze Karolina i Stankica! Koja će biti ona prava? Rubrika Life&style Life&style

Potom je Stankicu odveo da mu odabere outfit za premijeru njihova filma. "Uvijek je bilo iskrica i fizičke privlačnosti među nama, ali sam u jednom trenutku shvatio da je ne mogu izbaciti iz glave; mislim na nju, fali mi, želim je zagrliti i onda smo napravili taj klik i dignuli naš odnos na višu razinu", rekao je Toni, i pitao ima li nešto što bi sad promijenila da može, no Stankica mu je priznala da ne žali ni za jednim trenutkom. "Stankica je savršena žena i što je više upoznajem, sigurniji sam u to", rekao je Toni, a potom su prvi put gledali snimljene kadrove u kojima su oni glavni glumci.

 | Autor: RTL RTL

Došao je red i na Karolinin posljednji spoj. Toni je za nju pripremio crtanje po platnu, a crtež je trebao predstavljati njihov odnos. "Od samih početka se vrlo lako izoliramo u taj naš neki svijet i onda nam ide ležerno, prirodno… Kraj nje mogu probuditi dječaka u sebi, a s druge strane, mogu biti i muškarac. Sve se to nekako isprepleće i super mi je što je cijela opuštena u tome, kao da smo već godinama zajedno", rekao je Toni. Za kraj je pripremio gledanje isječaka njihova upoznavanja, a i sjetio se da mu je Karolina jednom prilikom ispričala kako najviše voli marmeladu koju pravi njezina baka pa je došao do

 | Autor: RTL RTL bake i donio joj upravo tu marmeladu. "Tim je baš ušao u moje srce“, rekla je Karolina koja je bila dirnuta njegovom gestom. 

U posjet u vilu su došle i Tonijeva mama i sestra, Toni je mislio da će mu one možda pomoći donijeti odluku. Tonijeva je majka prvo zamolila Stankicu da popričaju. "Vidi se da žena zna što želi u životu, izgrađena je kao osoba i to mi se sviđa - zna se s njom na čemu si", rekla je Tonijeva mama koju je najviše zanimalo je li zaljubljena u Tonija, a Stankica je bez zadrške otkrila da je. Nakon razgovora sa Stankicom došao je red i na Karolinu. Tonijeva mama isto je pitanje pitala i Karolinu, i iz nje na kraju uspjela izvući proznanje da se zaljubila u Tonija. "Ne bih znala kako da to definiram, ali emocije su tu", prvo je rekla Karolina, a potom priznala kako je zaljubljena. 

 | Autor: RTL RTL

Djevojke su došle na lokaciju na kojoj će Toni dati posljednju ružu svojoj odabranici, a Karolina je prva koračala prema Toniju. "Emocije su tu i prekrasne su i potpuno su nenadane, nisam mislila da ću uopće doći do toga i mislim da on to zna", rekla je Karolina. Toni joj je naglasio da je njihova priča bila bajkovita te da će cijeli život pamtiti to što su doživjeli da bi potom rekao: "Ali sad moram biti iskren i moram ti reći da moje srce pripada drugoj." Karolina mu je odgovorila kako je to bilo neočekivano, ali mu je zahvalila na svemu: "Drago mi je što sam našla dobru osobu koja razumije i koja mi je dala potporu da mogu sebe još više upoznati. Nemoj misliti na mene, ja ću biti dobro…, ali i ti."

"Karolina i ja šetamo, idemo na plažu s naše dvoje djece", maštao je Toni, no 'presjekle' su ga Stankičine suze

 | Autor: RTL RTL

Potom je stigla i Stankica. Toni je rekao: "Cijela ova naša priča je od samog početka u mojim očima bila savršena i ništa ne bih promijenio. Ti si savršena žena u koju sam se zaljubio do ušiju i bez koje više jednostavno ne mogu zamisliti život! Moje srce pripada tebi i naša priča počinje sada. Ovo je više od onoga po što sam došao i ja sam najsretniji čovjek", rekao je Toni, zadnji put dan Stankici ružu i strastveno su se poljubili.

 | Autor: RTL RTL

Tonijeva odabranica i pobjednica treće sezone showa Stankica rekla je: "Split, Banja Luka, gdje god! Ne sumnjam da se nećemo snaći bilo gdje, smatram da sad imam savršenu osobu pored sebe."

Nakon što je emisija emitirana, Toni je na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju. "Do Mjeseca i nazad", napisao je u opisu fotografije na kojoj se grle, a Stankica je prebacila noge preko njega.

Možda vas zanima "Drago mi je da dobivam to što želim, a to je zapravo ljubav...", Toni progovorio o noći sa Stankicom Rubrika Life&style Life&style
Photo: RTL
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    DOŠAO TRASH DO KRAJA HAHAHA......