Life&style

Gospodin Savršeni odlučio je da u finale ulaze Karolina i Stankica! Koja će biti ona prava?

  • Treći Gospodin Savršeni u sinoćnjoj je epizodi showa donio od najtežih odluka u showu dosad, odabrao je dvije finalistice
  • Između pet polufinalistica, Toni je odlučio kako u finale ulaze Stankica i Karolina
  • Josipa, Danijela i Amra napustile su show, što je najteže palo Josipi koja je izjavila da "ako je sretne na ulici, neka samo pređe na drugu stranu"

U sinoćnjoj epizodi showa 'Gospodin Savršeni' splitski profesor i znanstvenik Toni Šćulac među pet je polufinalistica odabrao dvije djevojke s kojima može zamisliti zajedničku budućnost, a njegova finalna odluka doznat će se u današnjoj epizodi. U početku showa dvadeset djevojaka pokušalo je osvojiti srce Savršenog, a on je izabrao dvije kojima je to najbolje pošlo za rukom: Stankicu i Karolinu!

Možda vas zanima "Karolina i ja šetamo, idemo na plažu s naše dvoje djece", maštao je Toni, no 'presjekle' su ga Stankičine suze Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: RTL RTL

Polufinalna večer treće sezone 'Gospodina Savršenog' započela je posljednjim koktel partyjem na kojem je zgodni neženja imao priliku još jednom porazgovarati sa svim preostalim djevojkama. "Sve mi se miješa, ne znam jesam li ljut, jesam li razočaran, tužan, napet…", izjavio je na početku Toni, a onda pozvao Stankicu prvu na razgovor. "Želim se boriti za tebe i dati svoj maksimum, mislim da si netko za koga se vrijedi boriti", priznala mu je Stankica koja se od silnih emocija rasplakala, a to je bio i prvi put da je pred muškarcem pokazala svoje suze.

 | Autor: RTL RTL

Josipa je bila djevojka s kojom je idućom razgovarao, a njihov spoj nije završio onako kako je ona priželjkivala. "Ti si divna cura, iskrena si i prelijepa. No sad moram biti iskren i reći da je glavni razlog zašto nismo bili na spoju nasamo zapravo to što se s moje strane nije razvila veća emocija kao prema drugim djevojkama i naša priča mora završiti na prijateljstvu", rekao je Toni i zamolio je da napusti vilu. Josipa je ostala razočarana i dodala: "Mislim da je izgubio nešto što je ovdje bilo najiskrenije... ako me vidi na ulici neka pređe na drugu stranu."

Polina je ponovno napustila show, ovoga puta ne svojom voljom: "Drago mi je da je ispala, užasno se ponašala"

 | Autor: RTL RTL

Sljedeća je na red došla i Amra, koja je Toniju rekla: "Možda nisam žena za tebe, ako tražiš nekoga tko nema karijeru ili tko je tebe čekao. Ja te nisam godinama čekala, sad sam te upoznala i nisi mi potreba, znaš da ću moći bez tebe, ali si mi želja", rekla je pa ga strastveno poljubila i dodala da je nenormalno fizički privlači. Toni je zatim razgovarao s Karolinom, za koju cijelo vrijeme smatra da je hladna u odnosu na druge djevojke, ali je ukrala njegovu pozornost od prvog dana.

"Ne želim na kraju imati slomljeno srce jer sam se dao 100 posto i borio za odnos u kojem si ti stvorila zid koji nikad nisam imao šanse prijeći", priznao joj je iskreno Splićanin, a ona mu je odgovorila: "Voljela bih znati tu čarobnu rečenicu koja bi tebe sad mogla smiriti i koja bi mogla opisati sve što osjećam, ali ne mogu…"

 | Autor: RTL RTL

Možda vas zanima "Drago mi je da dobivam to što želim, a to je zapravo ljubav...", Toni progovorio o noći sa Stankicom Rubrika Life&style Life&style

Potom su na spoj otišli Danijela i Toni, a ona mu je iskreno priznala: "Stojim iza svake svoje emocije i opet bih isto ponovila, ne bih ništa mijenjala. Kakva god tvoja odluka bila, to je tvoja odluka i večeras ti ne bih bila u koži. Samo ću ti reći - najteže ti je ovu zavoljeti djevojku pa sad ti vidi", a potom su potekle i suze.

Na posljednjoj ceremoniji ruža stajale su samo četiri: Amra, Danijela, Karolina i Stankica, a ruže su bile samo dvije. Prvu je ružu dobila Stankica, a nakon dugo razmišljanja Toni je odabrao Karolinu za drugu finalisticu: "Ne mogu pustiti Karolinu da ode, iako su mi druge pokazale jače emocije, ona je djevojka u koju sam se zaljubio!"

Photo: RTL

Komentari 0