Life&style

Polina je ponovno napustila show, ovoga puta ne svojom voljom: "Drago mi je da je ispala, užasno se ponašala"

  • Još je samo šest djevojka ostalo u vili i Toni je odlučan da sa svakom porazgovara o budućnosti jer je trenutak njegove odluke sve bliži
  • Odlučio je kkao je vrijeme da Polina, koja je dugo bila njegova favoritkinja, napusti show
  • Ostalim djevojkama pripremio je jedno od najljepših iznenađenja - dan s obitelji i prijateljima

Toni je pozvao Polinu na brunch kako bi raščistio s njom stvari koje su ga mučile oko njihovog odnosa. "Napokon ću popričati s čovjekom nakon tjedan dana", komentirala je Polina. "Ovo su moji zadnji pokušaji i zadnja nada da se uvjerim da tu još ima nešto. Pokušavam kroz neke opuštene teme oživjeti onaj stari osjećaj, ali nikako mi ne uspijeva", rekao je Toni dok Polina smatra da bi ta veza sigurno bila na daljinu da bi se naposljetku oboje složili da ne znaju kako bi to funkcioniralo.

Možda vas zanima Stankica prespavala kod Tonija, kamere su se ugasile... "Ova noć će ostati između nas" Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: RTL RTL

Iz tog razloga je Toni odlučio da Polina mora napustiti show, a rastali su se na lijep način jer su oboje zaključili da nisu jedno za drugo. "Nisam bila spremna da će to biti sad, mislila sam da će biti na ceremoniji, ali realno, odugovlačimo to barem tjedan dana tako da je bitno što smo to riješili", rekla je Polina.

Toni se potom vratio u vilu i rekao djevojkama da je Polina napustila show, što je djevojkama bilo drago. "Drago mi je što je ispala. Užasno se ponašala", rekla je Amra. Toni je zamolio Danijelu, Amru i Josipu da mu se pridruže na terasi kako bi s njima popričao. Djevojke su bile spremne na to da će im reći da neka od njih ide kući, ali Toni ih je iznenadio posjetom njihovih obitelji i prijatelja. Djevojke su bile oduševljene te nisu mogle doći sebi od suza i smijeha. "Baš mi je drago što su mi jasno dale do znanja koliko im ovo sve znači", rekao je Toni, a kada su se dojmovi malo slegnuli, želio je popričati sa svima.

 | Autor: RTL RTL

Josipine je prijateljice zanimalo zašto je gotovo do samog finala zadržao upravo nju, a Toni im je rekao kako je Josipa prelijepa i emotivna djevojka koja mu je odmah dala svoje osjećaje na pladnju i jako cijeni što je iskrena. Nakon razgovora s Josipinim prijateljicama došao je red na Danijelinu mamu i zeta i Toni je bio oduševljen Danijelinom mamom koja je bila jako iskrena i zabavna. Razgovor je završio s Amrom i njezinom majkom, kojom se Toni iskreno oduševio zato što je zbijala šale na Amrin račun. "Ovakvi vas trenuci dodatno zbliže", zaključio je Toni.

"Drago mi je da dobivam to što želim, a to je zapravo ljubav...", Toni progovorio o noći sa Stankicom

 | Autor: RTL RTL

Obitelji Stankice i Karoline nisu uspjele doći u Zagreb, ali Toni je ipak pronašao način kako iznenaditi djevojke. Probudio je Karolinu kako bi putem video poziva razgovarala sa sestrama i prijateljicom. Ona je bila oduševljena iznenađenjem, a najviše je se dojmilo što je Toni rekao da je ona možda prava za njega. "To mi je jako drago čuti i drago mi je što je to rekao pred tri svjedoka", komentirala je, a Toni dodao: "Najdraže mi je što smo ona i ja bili toliko prirodni, kao što smo inače svaki dan, i to je prošlo tako dobro, što mi pokazuje da je ovo što imamo pravo čak i kad se kamere ugase."

Možda vas zanima "Karolina i ja šetamo, idemo na plažu s naše dvoje djece", maštao je Toni, no 'presjekle' su ga Stankičine suze Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: RTL RTL

Kasnije je Toni pozvao Danijelu na spoj, a djevojke je najviše iznenadilo što je na spoj pozvao upravo nju jer je u poruci, među ostalim, pisalo #budigospođicasavršena. "Mislim da Danijela nije gospođica savršena", rekla je Karolina, a tako su mislile i ostale djevojke. Toni je za Danijelu organizirao nekoliko minuta zabave u selfie roomu, a u vili su djevojke pričale o tome hoće li Danijela biti prva finalistica. Toni je s Danijelom razgovarao o tome kako bi funkcionirali kao par, s obzirom na to da žive u različitim državama. Jesu li se Toniju svidjeli Danijelini odgovori pogledaj u novoj epizodi 'Gospodina Savršenog'.

Photo: RTL

Komentari 0