Life&style

Stankica prespavala kod Tonija, kamere su se ugasile... "Ova noć će ostati između nas"

  • U novoj epozodi "Gospodina Savršenog" djevojke su se pitale gdje je Stankica, no uzalud su očekivale njezin povratak sa spoja
  • Toni je Stankicu iznenadio prijedlogom da prenoći kod njega u stanu
  • Vratila se puna dojmova, a djevojke nisu dijelile njezino oduševljenje

Toni se odlučio posvetiti Stankici koja je dugo bila strpljiva s njime pa ju je nagradio cjelodnevnim spojem. Njihov spoj započeo je s tantra učiteljicom Dolores Antić koja im je pojasnila kako se mogu dodatno povezati, podijeliti svoje energije te tako postati jedno. "Bilo je baš intimno i intenzivno, iako je cijela ekipa bila tu. Ja volim drugačije muškarce, a on je drugačiji…", priznala je Stankica dok je Toni već na početku spoja zaključio: "Na papiru izgledamo dosta različiti, ali uopće nemam taj osjećaj jer se super slažemo i nadopunjujemo."

Možda vas zanima Gospodin Savršeni misli da se Stankica zaljubila, a djevojke veseli što je Polina ostala bez ruže Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: RTL RTL

Nakon što joj je uručio ružu, predložio joj je da prenoći kod njega u stanu. "Meni je tako lijepo s tobom i ne želim da ovo završi. Ako si za, pozvao bih te da provedemo ostatak večeri zajedno", rekao je Toni pa priznao: "Želim cijeli dan provesti s njom, a dan uključuje i noć." Stankici je bilo jako drago čuti takav prijedlog i odmah se složila. Djevojke u vili očekivale su njezin povratak, no iznendaile su se kad se Stankica pojavila tek dan kasnije. Dok su se Toni i Stankica družili u stanu, kamere su se ugasile pa ga je imala prilike vidjeti potpuno opuštenog.

 | Autor: RTL RTL

"Bili smo dosta bliski jer je inače teško toliko se opustiti ispred kamera", rekao je Toni, a Stankica dodala: "Doznala sam da si toliko zabavan, interesantan, duhovit… Bilo je prekrasno i Toni je zaista pravi džentlmen. Mislim da će ova noć ostati samo između nas dvoje." Dok je djevojkama prepričavala svoj spoj i to kako su spavali na istom krevetu, te informacije djevojkama nisu dobro sjele.

Toni odbrusio Danijeli: "Vrata su ti otvorena, slobodno izađi!", pa uživao u spoju s Karolinom

Kako bi malo oraspoložio djevojke Toni je pozvao djevoke na grupni spoj. Amra, Danijela, Marija, Karolina i Josipa dobile su priliku odjenuti vjenčanice te se u njima predstaviti svom neženji, potom su zaigrali igru kompatibilnosti i na kraju su pročitale svoje bračne zavjete Toniju.

 | Autor: RTL RTL

Nakon čitanja zavjeta Toni je zaključio da mu se najviše dopada onaj od Karoline pa su za nagradu otplesali prvi ples, što je posebno teško palo Josii. "Ja bih htjela da se netko bori za mene s vremena na vrijeme, a ne da se ja stalno borim za nekoga, htjela bih ići van", rekla je.

Možda vas zanima Je li Toni pronašao pravu? "Osjetio sam da sjedim pored djevojke s kojom ću provesti ostatak života" Rubrika Life&style Life&style
Photo: RTL

Komentari 0