Life&style

Je li Toni pronašao pravu? "Osjetio sam da sjedim pored djevojke s kojom ću provesti ostatak života"

  • Novi dan u vili Gospodina Savršenog protekao je uz mnoštvo emocija, a i dodiravanja, da ne kažemo pipkanja
  • Djevojke su dobile zadatak da dodirima osvoje Tonija, koji je imao povez na očima, a najviše su mu se svidjeli dodiri Stankice
  • Vilu je napustila Dijana, a Toni je za Amru rekao kako bi mogla biti ona prava?!

 Ekspertica iz 'Braka na prvu' Sanela Kovačević Nelly, spisateljica i stručnjakinja za muško-ženske odnose, djevojkama je dala zadatak da dodiruju Tonija. Maria je donijela pismo u kojem Toni poziva djevojke da mu se pridruže na terasi. Karolini i Polini nije se svidio zadatak jer tvrde da ne vole dodire. Toni je imao povez na očima pa nije mogao vidjeti koja ga djevojka dodiruje, a Danijela ga je lagano grebla. Toniju su se svidjeli njezini dodiri dok je Polinine doživio je kao nevoljko odrađivanje zadatka.

 | Autor: RTL RTL

Najviše su mu se svidjeli dodiri Danijele, Karoline i Stankice da bi ipak izdvojio Stankičine dodire te je odlučio s njom provesti ostatak dana. "Baš sam ponosna i tako mi je drago što ću sad ponovno imati priliku da mu kažem toliko toga i da razmijenimo možda neke intimnije stvari koje će nas možda povezati na još jači način", rekla je Stankica.

Možda vas zanima Gospodin Savršeni misli da se Stankica zaljubila, a djevojke veseli što je Polina ostala bez ruže Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: RTL RTL

Stankica fascinira Tonija zato što je u njegovu društvu uvijek vesela, puna razumijevanja, no volio bi vidjeti i njezinu drugu stranu. "Pokušao sam joj dati do znanja da je u redu da je nekad i ljuta na mene", rekao je Toni te joj se zahvalio što je s njim strpljiva i dao joj je ružu.

Dok se djevojke prepiru boreći se za srce Savršenog, jednoj je poručio: "Ja se želim boriti za tebe!"

 | Autor: RTL RTL

Potom je odvojio trenutke i za Amru. Njihov je odnos prirodan i opušten jer se jedno drugome jako sviđaju, a nisu se mogli suzdržati od poljupca. "Dala sam mu do znanja da mi se sviđa, što nikako nije u mom stilu, ali kad sam to već napravila, odlučila sam da mu još više dam do znanja da mi znači", rekla je, a Toni je otkrio: "Danas sam nekoliko puta osjetio da sjedim pored djevojke s kojom ću provesti ostatak svog života." Kad se vratila među djevojke, priznala im je da su se poljubili, a Karolina je još jednom ponovila da će se to u njenom slučaju dogoditi samo ako nju odabere.

 | Autor: RTL RTL

Možda vas zanima Toni odbrusio Danijeli: "Vrata su ti otvorena, slobodno izađi!", pa uživao u spoju s Karolinom Rubrika Life&style Life&style

Na još jednoj ceremoniji ruža vilu je napustila Dijana. Nije mogla sakriti suze, a kad ju je Toni htio pozdraviti, odbila je njegov zagrljaj. "Bilo mi je jako teško kad je prošla pored mene. Hvala joj na svemu i stvarnoj joj od srca želim da pronađe ono što zaslužuje", rekao je Toni, a Karolina se razveselila što je sve manje djevojaka: "Jedva čekam da sve poispadaju, jedna po jedna."

Photo: RTL

Komentari 0