Life&style

Dok se djevojke prepiru boreći se za srce Savršenog, jednoj je poručio: "Ja se želim boriti za tebe!"

  • Nakon četvrtog tjedna emitiranja showa "Gospodin Savršeni" djevojke su u emisiji "A sad... djevojke" ponovno pokazale netrepeljivost
  • Stankica je Danijelu nazvala lažljivicom, a djevojke se općenito međusobno optužuju za neiskrenost
  • Dok između njih traje borba za Tonijevo srce, on je poručio Polini kako se "želi boriti za nju"

U novoj epizodi showa 'A sad... djevojke!' atmosfera je uistinu uzavrela. Ksenija je otkrila Antoniji kako nije zadovoljna iskrenošću djevojaka u igri istine te da je Danijela tračala Stankicu, a kad je s njom glumi da su prijateljice, na što Danijela govori da nije bliska sa Stankicom.

Stankica se ne slaže s time i tvrdi da su bile itekako bliske, pogotovo nakon odlaska Olivere, ali kako je Danijela njoj tračala Oliveru, vjeruje da je jednako tako tračala i nju. Cijela priča završila je prozivkama, a Stankica je Danijeli poručila: "Tri sata si ružno pričala o Stankici. Ti si baš veliki lažov."

 | Autor: RTL RTL

Možda vas zanima Gospodin Savršeni izbacio je čak je dvije djevojke iz showa, a ostale djevojke odmjerile su snage u borbi jastucima Rubrika Stars Stars

Karolina se potužila Antoniji rekavši kako je ostala razočara nakon što je Toni odmah na kraju njihova spoja na dejt pozvao Stankicu. "Nije bilo džentlmenski od njega da odmah poziva drugu curu na dejt", rekla je Karolina. Ovaj tjedan doživjela je i uvredu od Danijele da je neinteligentna te napade Marije koja Antoniji pojašnjava kako je imala pogrešno mišljenje o Karolini. Karolinu to nije utješilo te je objasnila Antoniji kako joj je Maria izgovorila dosta uvreda.

 | Autor: RTL RTL

Polina se predomislila i vratila u show: "Pogriješila sam što nisam dala priliku da iz ovog nastane nešto više"

Prikazane su i neobjavljene snimke Poline i Tonija dok razgovaraju o Polininom povratku. Toni joj je priznao: "Ja se želim boriti za tebe!" Takvu izjavu ostalim djevojkama nije bilo drago čuti od Tonija, a već ranije su izjavile kako se on u prisutstvu Poline ponaša kao da su sve ostale djevojke višak i da mogu otići kući.

 | Autor: RTL RTL

Toni je bio u šoku kada je Polina odbila njegovu ružu i napustila show, ali ubrzo se vratila. Kako će se dalje razvijati situacija između Tonija i djevojaka pogledaj u novim epizodama "Gospodina Savršenog".

Možda vas zanima Djevojke prvi put vidjele ljutitog Tonija, koji je 'potajno prateći' djevojke dobio uvid u stvarno stanje u vili Rubrika Life&style Life&style
Photo: RTL

Komentari 0