Life&style

"Drago mi je da dobivam to što želim, a to je zapravo ljubav...", Toni progovorio o noći sa Stankicom

  • U još jednoj epizodi "A sad...djevojke" prikazane su neobjavljene snimke večeri u kojoj je Toni pozvao Stankicu da prespava kod njega
  • Neke od djevojaka imale su ružne komentare o Stankici nakon te večeri, što je nju povrijedilo 
  • Ipak, Toni je otkrio kako je dobio ono što želi: ljubav koja se uspjela dogoditi u tako neprirodnoj okolini

Glavna tema nove epizode "A sad...djevojke" bio je Stankičin ostanak kod Tonija bez kamera. Prikazane su neobjavljene snimke njihovog večernjeg razgovora i jutra u kojem Toni priprema doručak za Stankicu. 

Možda vas zanima Stankica prespavala kod Tonija, kamere su se ugasile... "Ova noć će ostati između nas" Rubrika Life&style Life&style

Nekim djevojkama te se snimke nisu svidjele, a Karolina je komentirala kako djeluju intimno na tim snimkama, a Josipa kako bi ona dobro iskoristila to vrijeme da se našla na Stankičinom mjestu. Stankicu su povrijedili komentari djevojaka o njezinom spavanju kod Tonija, pogotovo Danijelin, koja je to usporedila s momačkom večeri, aludirajući da je Stankica samo cura za zabavu. Danijela pak, nijevidjela ništa problematično u svojim komentarima.

 | Autor: RTL RTL

Stankica je o cijeloj situaciji priznala kako je dobila idealan trenutak da još bolje upozna Tonija i vidi kako se ona uklapa u njegov život, no detalje nije otkrivala jer je još ranije rekla kako će "ta noć ostati između Tonija i nje". Toni je otkrio svoje dojmove: "Drago mi je da na kraju svega dobivam to što želim, a to je zapravo ljubav koja se u ovako neprirodnoj okolini uspjela dogoditi", rekao je Toni na snimkama.

Toni odbrusio Danijeli: "Vrata su ti otvorena, slobodno izađi!", pa uživao u spoju s Karolinom

 | Autor: RTL RTL

A Amru, koju je zajednička večer Tonija i Stankice jako pogodila na pitanje o tome što misli, koja djevojka je u show ušla zbog ljubavi, a koja zbog nekih drugih interesa rekla je kako je i sama prisustvovala showu i zbog ljubavi i zbog "nekih drugih interesa", rekla je za RTL. "Prva sam ušla i zbog ljubavi i zbog nekih drugih interesa, tako da ne vidim ništa loše u 'drugim interesima'. Za Josipu sam sigurna da je ušla zbog ljubavi. Svi su interesi dopušteni ako ne zavaravaju Tonija da su samo zbog njega tu", rekla je. 

Možda vas zanima Je li Toni pronašao pravu? "Osjetio sam da sjedim pored djevojke s kojom ću provesti ostatak života" Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: RTL RTL

Amra je inače 24-godišnja studentica i voditeljica razvoja i provedbe projekata financiranih iz EU fondova živi u Tuzli, a naglasila je kako voli inteligentne, ambiciozne, romantične i komunikativne dečke, no ipak joj je najvažnije da njezin odabranik nema problem raditi na sebi, a sve je te kvalitete u Toniju pronašla. Što ti donose nove epizode "Gospodina Savršenog" pogledaj večeras na rRTL-u u 21:20!

Photo: RTL

Komentari 0