Life&style

"Karolina i ja šetamo, idemo na plažu s naše dvoje djece", maštao je Toni, no 'presjekle' su ga Stankičine suze

  • U ponedjeljak navečer u showu 'Gospodin Savršeni' započeo je finalni tjedan treće sezone popularnog showa
  • Toni je sve bliže svojoj odluci pa se već može zamisliti s Karolinom, a i Stankica mu je prirasla srcu
  • Za Mariju je pak zaključio kkao se njihov odnos ne razvija u ljubavnom smislu pa je na ceremoniji ostala bez ruže

Sve se više bliži kraj showa "Gospodin Savršeni", a i finalni tjedan je stigao. Toni je prošlog tjedna odabrao Karolinu za spoj nasamo pa su ostatak dana proveli u kušanju svadbenih slastica, ali i iskrenom razgovoru. Toni se već može zamisliti s njom u budućnosti, pa je već u početku počeo maštati: "Karolina i ja šetamo uz more, idemo na plažu s naše dvoje djece, u Splitu smo, ljetujemo u Italiji, jedemo u njezinom restoranu… Zastrašujuće je da bi to jednog dana mogla biti realnost", no Karolinu i dalje muči ista stvar, a to je ljubomora.

Možda vas zanima Toni odbrusio Danijeli: "Vrata su ti otvorena, slobodno izađi!", pa uživao u spoju s Karolinom Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: RTL RTL

Kako bi je smirio Toni joj je rekao: "To što ti ja u ovom trenutku ne mogu obećati da je to - to, ne znači da neće biti tako. Već smo vodili ovaj razgovor i ne postoji puno toga što mogu učiniti", pojasnio je Toni pa nastavio: "Ali ja ću njoj stalno ponavljati koliko mi je lijepo s njom, koliko su mi važni naši zajednički trenuci i da sam iskren prema njoj." Za to vrijeme djevojke u vili nestrpljivo su čekale Karolinin povratak, a kad je ona stigla i prepričala im njihov spoj, Josipa je postala posebno emotivna. "Ništa mu ne zamjeram, ali u ovakvim trenucima želim spakirati kofer i izaći van, pogotovo kad je dan pun emocija",rekla je Josipa plačući.

 | Autor: RTL RTL

Voditeljica Antonija Blaće djevojke je obavijestila kako ih čeka još jedan koktel party i ceremonija ruža na kojoj će jedna od njih napustiti show, što je dodatno pojačalo ionako već napetu atmosferu. Zatim je u vilu došao Toni koji je ponovno pozvao Karolinu na razgovor. Stankici se taj potez nije svidio i svjesna je konkurencije. "Ona je meni jedina konkurencija koju ovdje vidim, ostalo mi je sve smiješno", priznala je Stankica.

Gospodin Savršeni misli da se Stankica zaljubila, a djevojke veseli što je Polina ostala bez ruže

 | Autor: RTL RTL

Nakon Karoline Gospodin Savršeni je na razgovor pozvao Stankicu kako bi joj priznao da mu je nedostajala, a ona mu je iskreno i puna emocija priznala kako joj je teško. "Malo mi je teško zbog drugih priča, imao si vremena da shvatiš što želiš, ja znam što ja želim i ja sam tu", rekla je Stankica kroz suze, a Toni se jako zabrinuo: "Nikad nisam vidio ovakvu Stankicu i to me je presjeklo. Večeras sam se prvi put prepao da bi ona mogla otići, a ne želi da se to dogodi."

Možda vas zanima "Drago mi je da dobivam to što želim, a to je zapravo ljubav...", Toni progovorio o noći sa Stankicom Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: RTL RTL

"Ovo mi je jedan od najtežih trenutaka…", bio je iskren Toni i dodao kako nije mogao ostati imun na njene suze. "Postaje mi nenormalno teško i zaljubljujem se, a nisam očekivao da ću se zaljubiti. Izbjegavao sam tu riječ, ali mora znati da je meni to ozbiljno i da sam se ja zaljubio u nju…", zaključio je Toni. Nakon emotivnog razgovora sa Stankicom Toni je na razgovor pozvao Mariju i shvatio kako se između njih nije dogodila kemija te je Marija ostala bez ruže i napustila show.

Photo: RTL
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    koji je to trash......