Life&style

Sjećaš se 'Divlje ruže'? Veronica Castro i danas plijeni pažnju - i to detaljima iz svog privatnog života

  • Kada nas je privukla svojom ulogom u sapunici ‘Divlja ruža’, Verónica Castro je već bila na pragu četvrtog desetljeća života
  • U listopadu će navršiti 68 godina i ne krije svoju ljubav prema estetskim korekcijama
  • Omiljena je to tema mnogih medija koji su pozabavili i s još ponekim detaljima njezinog privatnog života

Neke od nas još su bile klinke kada smo pokušale uhvatiti zadnje trenutke napete sapunice ''Divlja ruža'' (Rosa Salvaje)  prije početka podnevne školske smjene. Jedna od prvih meksički sapunica u Hrvatskoj još davne 1993. dobila je televizijski termin koje će još mnoge telenovele 'nasljednice' čuvati desetljećima. Zanimljivo je kako je ova popularna serija u Meksiku premijerno prikazana 1987. godine, a glavnu žensku ulogu, zaigrala je Verónica Castro koja je tada imala 41 godinu. 

Možda vas zanima Baš smo se nasmijali! Ovo su neke rečenice i situacije tipične za meksičke sapunice Rubrika Life&style Life&style

U središtu priče ove telenovele je naivna i neuka Rosa García koja je stekla nadimak ‘divlja’ zbog svog neobuzdanog ponašanja. Siromašna Rosa is svog susjedstva našla se pred bogataškom kućom kada kreće i njezina ljubavna priča za koju smo svi navijali. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rosa Salvaje 🌹

A post shared by Verónica Castro (@vrocastroficial) on

No, prošlo je preko 30 godina od snimanje telenovele koja je osvojila naklonost diljem svijeta, a danas 67-godišnja Verónica Castro još uvijek puni medijske stupce. Mnogim medijima nije promaknula naklonost ove glumice za očuvanjem svoje mladolikosti pa su nerijetko ukazivali na brojne estetske korekcije. Mnogi su komentirali kako je u tome i pretjerala.

Možda vas zanima Nezaboravne zlice! Prisjeti se omiljenih negativki u domaćim i stranim sapunicama Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cuanta gente hermosa saludé hoy. DLB! @vero_solis gracias tocayita🙏

A post shared by Verónica Castro (@vrocastroficial) on

Nisu samo estetske operacije ovu 'džepnu Veneru', kako su je u Meksiku prozvali zbog svoje visine od samo 156 cm, dovele do medijskih natpisa. Pisalo se i njezinom problematičnom odnosu s jednim od dvojice sinova, pjevačem Cristianom Castrom. Čitatelji su se nerijetko mogli informirati se o zahlađenju odnosa u kojem je Verónica svog sina nazivala ‘grotesknim’. Glumica je jednom prilikom meksičkim medijima otkrila kako je 'umorna od njegovih laži’, a nije niti prihvatila svoju snahu koja se prema njezinim riječima nije odnosila s poštovanjem. Verónica ima još jednog sina, redatelja Michaela Castra.

U posljednje vrijeme Verónica Castro je ipak najviše pozornosti skretala zbog svog ljubavnog života odnosno povezanosti s televizijskom voditeljicom Yolandom Andrade. U meksičkim medijima već se dugo nagađa posebnoj sentimentalnoj vezi Verónice s voditeljicom koja je javno obznanila svoju homoseksualnu orijentaciju. 

Osveta ljubavi Možda vas zanima Sjećaš li se hit sapunice Osveta ljubavi? Evo gdje su glavni glumci 17 godina kasnije... Rubrika Life&style Life&style

Verónica Castro uživa status jedne od najeminentnijih meksičkih glumica. Osim što se bavi glumom, snimila je i nekoliko glazbenih albuma te se okušala i kao voditeljica nekoliko sezona meksičke inačice showa Big Brother. Posljednji put na  malim ekranima pojavila se u Netflixovoj seriji La casa de las flores (Kuća cvijeća) koja je premijerno prikazana 2018. godine. 

Photo: None

Komentari 0