Life&style

Sjećaš li se serije ''Sabrina, mala vještica'' koju su mnoge od nas obožavale gledati prije 15 godina?

  • Serija ''Sabrina, mala vještica'' pratila je tinejdžericu s magičnim moćima koja je živjela s tetama te mačkom koja govori
  • Mogli smo ju pratiti od 2004. do 2006. godine na RTL televiziji
  • Prisjetili smo se radnje i popularne uvodne špice te pronašli gdje je danas glavna glumica

U posljednje vrijeme često imamo prilike gledati reprize nekih serija koje smo nekad davno pratili. Također, često se sjetimo i serija koje smo pratili, no dugo nismo vidjeli reprize na televiziji i moramo priznati kako nam je žao što je tako. Jedna od tih serija je i ''Sabrina, mala vještica'' koju smo pratili na RTL-u od 2004. do 2006. godine.

Možda vas zanima Sjećaš li se serije V.I.P. s Pamelom Anderson u glavnoj ulozi? Ova uvodna špica je bila pravi hit... Rubrika Life&style Life&style

Serija je pratila život tinejdžerice Sabrine Spellman koja je imala čarobne moći, a koju je glumila Melissa Joan Hart. Sabrina  je živjela s dvije tete, Zeldom i Hildom, a njih su glumile Beth Broderick i Caroline Rhea. Također, član obitelji je bila i crna, čarobna mačka Salem - koja je mogla govoriti. 

 | Autor: imdb imdb

Sabrina na svoj 16. rođendan saznaje da je zapravo vještica te pratimo njezino usklađivanje normalnog života i tog posebnijeg. Osim fiktivnih tema, u seriji smo mogli vidjeti i aktualne teme i životne probleme s kojima se susreće svaka mlada djevojka tijekom srednje škole, a kasnije i na fakultetu. 

 | Autor: imdb imdb

Možda vas zanima Dobra vijest za sve ljubitelje crtića ''Mjesečeva ratnica', od sutra su besplatno dostupne sve epizode Rubrika Life&style Life&style

Serija se snimala od 1996. do 2003. godine i u tom periodu je snimljeno sedam sezona, a u Hrvatskoj se počela prikazivati godinu dana nakon završetka snimanja te smo ju imali prilike gledati dvije godine. No i dan danas se rado sjetimo i serije i uvodne špice koja nam je davala hint o kakvoj seriji se radi.

Danas 44-godišnja Melissa Joan Hart i dalje je glumački aktivna, a možda najdugovječnija joj je uloga u seriji ''Melissa & Joey'' koja se prikazivala od 2010. do 2015. godine. Što se privatnog život tiče, od 2003. godine je u braku s glazbenikom Mark Wilkerson s kojim ima trojcu sinova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melissa Joan Hart (@melissajoanhart) on

Možda vas zanima Sjećaš li se Deana iz serije 'Gilmorice'? Evo gdje je danas i kako izgleda Rubrika Life&style Life&style
Photo: imdb
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    volio sam gledati ovu seriju.