Life&style
Felicity

Sjećaš li se Felicity? Obožavali smo ovu seriju, a evo gdje su glavni protagonisti 20 godina kasnije

  • Početkom 21. stoljeća, tinejdžeri diljem svijeta hrlili su pred male ekrane kako bi pratili nove nastavke 'Felicity'
  • Ova serija za mlade iznjedrila je jedan od najpoznatijih televizijskih ljubavnih trokuta, a čitav niz kontroverza izazvala je frizura glavne junakinje
  • Od zadnje epizode je prošlo 20 godina, a nas je zanimalo gdje su danas Felicity, Ben i Noel, glavni protagonisti ove kultne serije

Prije nego što su se tinejdžerice diljem svijeta grupirale u tim Lucas ili tim Nathan te razmatrale da je bolje odabir Dawson ili Pacey , postojala je podjela na tim Ben vs. tim Noel. Riječ je o glavnim muškim protagonistima popularne serije 'Felicity', koja je male ekrane ugledala 1998. godine. Ipak, kultni status ovoj seriji priskrbila je prvenstveno glavna junakinja i - njezina kosa.

Možda vas zanima Prisjetile smo se: Slavne frizure koje smo rado nosile! Rubrika Beauty Beauty

Šišanje za televizijsku povijest

Malo tko je u filmskoj industriji do tada smatrao kako promjena frizure može utjecati na gledanost, no upravo to se dogodilo kada je Felicity Porter naprasito odrezala svoje duge, bujne kovrče. Ovaj potez se do danas smatra jednim od najgorih u povijesti televizije, a rezultirao je značajnim padom gledanosti serije. A da je popularnost serije uvelike povezana s frizurom glavne junakinje pokazao je i podatak prema kojem je gledanost rasla kako je rasla i njezina kosa.

Felicity | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Scena iz serije 'Felicity'

Krase li Felicity, odnosno glumicu Keri Russell i danas raskošne kovrče? Nažalost ne! Ova 46-godišnjakinja preferira dugu valovitu kosu, a u više je navrata priznala kako joj nikada nije bio jasan toliki interes za njezinu frizuru. Uloga studentice Felicity donijela joj je slavu i prestižnu glumačku nagradu Zlatni globus, no činilo se da je nakon nje nestala s radara.

Sjećaš li se sapunice 'Drugo lice'? Evo kako danas izgleda glavna glumica čiji je suprug još poznatije lice telenovela

Felicity | Autor: Shutterstock Shutterstock Keri Russell 2001. godine i 2017. godine

Slava i ljubav, ruku pod ruku

Premda je ostvarila uloge u nekoliko kino uspješnica, uključujući treći nastavak 'Nemoguće misije', zvjezdani status ponovno joj je osigurala jedna dramska serija. Riječ je o špijunskom trileru 'Amerikanci' u kojem je briljirala u ulozi KGB-ove tajne agentice. Partner u ovoj seriji bio joj je glumac Matthew Rhys, a sudbina je odlučila da televizijski par postane i onaj stvarni.

Keri i Matthew su u vezi od 2014. godine, a u njoj su dobili i zajedničko dijete, sina Sama. Glumica je prethodno bila u braku s poduzetnikom Sheanom Dearyjem u kojem je dobila dvoje djece.

Felicity | Autor: Shutterstock Shutterstock Keri Russel i Matthew Rhys 2013. godine

Možda vas zanima Gdje je danas i što radi glumica koja je utjelovila jedan od najomiljenijih TV likova, Ally McBeal Rubrika Stars Stars

Odabrale su ga i Felicity i Keri

Znamo kako je Felicity u dvoboju spomenutom na početku izabrala Bena, a isto bi učinila i Keri. Naime, ona i glumac Scott Speedman dugogodišnji su dobri prijatelji. Njegova je karijera posljednjih godina bila u zatišju, no 2021. godina je za ovog 46-godišnjaka donijela niz lijepih vijesti kako na poslovnom, tako i na privatnom planu.

Prema najavama, uskoro bismo ga trebali gledati u trećoj sezoni hvaljene serije 'You', a ovih dana je objavljeno kako će za nekoliko mjeseci i po prvi postati postati otac. Što se izgleda tiče, obožavateljice serije nerijetko ističu kako se doima da se u ovih dvadesetak godina uopće nije promijenio. Slažeš li se s njihovom tvrdnjom?

Jesi li tim Faca ili tim Aidan? Pogledaj kako danas izgledaju odabranici Carrie Bradshaw i da, jedan se dosta promijenio

Felicity | Autor: Instagram/Shutterstock Instagram/Shutterstock Ben i felicity za vrijeme snimanja serije te 2017. godine

Ben vs. Noel, Scott vs. Scott

Za glumca Scotta Foleya uloga Noela Cranea bila je ulaznica za svijet slavnih. Nakon nje ostvario je niz gostujućih nastupa u televizijskim uspješnicama poput 'Stažista', 'Dawson's Creeka', 'Uvoda u anatomiju' i 'Skandala'. Ipak, dugo je godina odbijao ideju kako bi ponovno mogao uprizoriti ulogu koja ga je proslavila.

Mnoge obožavateljice serije Felicity ostale su u šoku kada je prošle godine priznao kako se je promijenio mišljenje. "Prije dvije godine skupili smo se kako bismo proslavili 20. godišnjicu serije. Promijenio sam mišljenje nakon druženja s njima, uvidio sam koliko mi je to nedostajalo. Sjajna smo ekipa", istaknuo je prilikom gostovanja u emisiji Ellen DeGeneres.

Felicity | Autor: Shutterstock Shutterstock Scott Foley 2001. i 2017. godine

Možda vas zanima Jesu li ti još zgodni? Evo kako danas izgledaju najpoznatiji zavodnici iz meksičkih sapunica Rubrika Stars Stars

Scott Foley možda nije osvojio Felicity, ali jest njezinu blisku prijateljicu iz stvarnog života. Njegova prva supruga je glumica Jennifer Gardner, no njihova bračna sreća nije bila dugog vijeka. Danas je u braku s poljskom glumicom Marikom Domińczyk, a u njemu su dobili troje djece.

Photo: Instagram@lejla.fili
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    bila je dobra serija i uvodna pjesma