Life&style

Sjećaš li se Buffy i Angela? Ona ima sasvim novu karijeru, a on i dalje osvaja male ekrane

  • Serija 'Buffy, ubojica vampira' slovi za jednu od najpopularnijih serija svih vremena, a poseban je uspjeh ostvarila kod mlađe populacije
  • Gledatelji su obožavali ljubavnu priču Buffy i Angela, a nas je zanimalo gdje su glavni protagonisti serije danas
  • Dok je 51-godišnji David Boreanaz postao dobro poznato lice s malih ekrana, njegova osam godina mlađa kolegica Sarah Michelle Gellar se posvetila kulinarstvu

Prije Belle i Edwarda iz 'Sumrak' sage te Elene i braće Slavatore iz 'Vampirskih dnevnika', svijet je upoznao Buffy i Angela. Riječ je o protagonistima popularne tinejdžerske serije 'Buffy, ubojica vampira', koja je na male ekrane stigla u ožujku 1997. godine. Snimljena je prema istoimenom filmu nastalom pet godina ranije, a u sedam sezona dostigla je kultni status te se nerijetko nađe na listama najpopularnijih serija svih vremena.

Možda vas zanima Jesi li obožavala Vampirske dnevnike? Ove superzanimljivosti o seriji sigurno nisi znala Rubrika Life&style Life&style

'It' djevojka kraja devedesetih

Serija je proslavila Saru Michelle Geller u ulozi srednjoškolke Buffy Summers koja otkrije kako posjeduje nadnaravne sposobnosti te je sudbinski odabrana štititi svijet od demonskih sila. Priča o borbi dobra i zla isprepletena je s izazovima odrastanja jedne obične tinejdžerke, a upravo je ova kombinacija seriji priskrbila toliku popularnost među mlađom publikom.

Sarah se krajem 1990-ih premetnula u jednu od najtraženijih glumica, a na velikom ekranu imali smo je priliku vidjeti u filmovima poput 'Znam što si radila prošlog ljeta', 'Okrutne namjere', Vrisak 2' i 'Scooby Doo'. Upravo je na snimanju prvog spomenutog filma upoznala i kolegu glumca Freddija Prinzea Jr. s kojim je u braku posljednjih 18 godina.

Supružnici Prinze imaju dvoje djece. Uz obitelj, posljednjih godina njezin je interes usmjeren ka kulinarstvu pa se tako može pohvaliti i vlastitom kuharicom, a otisnula se i u poduzetničke vode te je jedna od osnivačica tvrtke 'Foodstirs' koja je specijalizirana za prodaju opreme za izradu slastica. Na ekranima se nastavila pojavljivati u nizu manjih glumačkih uloga, a okušala se i kao producentica.

Možda vas zanima Od fatalne Nikite do dizajnerice rublja: Evo kako na pragu pedesete izgleda Peta Wilson Rubrika Stars Stars

Glumac koji osvaja male ekrane

Vampira Angela koji je osvojio Buffyno srce imali smo priliku vidjeti u prve tri sezone serije, no završetak njihove ljubavne veze nije ujedno označio i kraj televizijske karijere ovog lika. Autor serije Joss Whedon imao je dojam da je Angel jednostavno nadrastao svoju prvotnu ulogu te je odlučio stvoriti cijelu jednu novu pod-seriju u kojoj će upravo on biti glavni lik. Tako je 1999. godine male ekrane ugledala serija 'Angel' s Davidom Boreanazom u glavnoj ulozi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Angel. 21 years ago today.

Objavu dijeli David Boreanaz (@imdboreanaz)

Ovaj danas markantni 51-godišnjak domaćoj je publici poznat i po svojoj ulozi detektiva Seeley Bootha u hit seriji 'Kosti', a trenutno ga možemo gledati kao Jasona Hayesa u seriji 'Mornarički specijalci'.

Osim na malim ekranima, David se i u privatnom životu može pohvaliti titulom zavodnika, a ni medijski napisi o njegovoj nevjeri nisi narušili njegov dugogodišnji braku s bivšom Playboyevom zečicom Jaime Bergman s kojom je dobio sina i kći. A osim uspješne karijere, glumčeva biografija otkriva i zanimljiv podatak kako se okušao i u poduzetničkim vodama te je sa suprugom i bliskim prijateljima 2013. godine pokrenuo danas ugašeni brend lakova za nokte nazvan 'Chrome Girl'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is 51❤️ Thank you tribe. Love

Objavu dijeli David Boreanaz (@imdboreanaz)

Obožavatelje serije 'Buffy' sigurno će razveseliti i podatak da su David i Sarah ostali u konkretnim prijateljskim odnosima. Tako ga je glumica svojevremeno posjetila i na snimanju serije 'Bones', a njihova zajednička fotografija kod mnogih je evocirala sretne uspomene.

Možda vas zanima Sjećaš se Ksene, princeze ratnice? Evo kako 25 godina poslije izgleda i čime se danas bavi Rubrika Life&style Life&style
Photo: Getty Images

Komentari 0