Life&style

Sjajna vijest za sve obožavatelje ove serije! Dexter Morgan se vraća na male ekrane

  • Nagrađivana kriminalistička serija o serijskom ubojici Dexteru Morganu ponovno se vraća na male ekrane
  • Prema prvim prognozama, serija od 10 nastavaka trebala bi premijerno biti prikazana u jesen 2021. godine
  • Producentska kuća je potvrdila kako ćemo u glavnoj ulozi ponovno gledatiglumca Michaela G. Halla

Imamo sjajnu vijest za sve obožavatelje kriminalističke serije 'Dexter'  - jedan od "najomiljenijih serijskih ubojica" ponovno se vraća na male ekrane. Televizijski kanal Showtime potvrdio je da su naručili 10 novih epizoda serije, a u ulozi Dextera Morgana ponovno ćemo imati priliku vidjeti glumca Michaela C. Halla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is not a Type-O 🩸 #Dexter will return.

Objavu dijeli SHOWTIME (@showtime)

Možda vas zanima Od fatalne Nikite do dizajnerice rublja: Evo kako na pragu pedesete izgleda Peta Wilson Rubrika Stars Stars

Serija je izvorno prikazivana osam sezona, od 2006. do 2013. godine, a njezin povratak na male ekrane izazvao je pravo oduševljenje kod obožavatelja priče o forenzičkom tehničaru koji vodi paralelni život kao serijski ubojica. "Napokon, nedostajala mi je ova serija", "Wow, ovo je predobra vijest", "Dexter je spasio 2020.", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati na društvenim mrežama.

Možda vas zanima Sjećaš li se popularne brazilske serije Stočar? Evo kako danas izgledaju glavni glumci Rubrika Life&style Life&style

Prema dostupnim podacima, produkcija serije trebala bi započeti početkom iduće godine, a na malim ekranima mogli bi je ugledati već naredne jeseni. Društvenim mrežama ubrzo su krenula i nagađanja o tome tko bi se od originalne postave ponovno mogao naći na setu.

 S obzirom na prvotni završetak serije, koji mnogi smatraju jednim od najgorih u povijesti, obožavatelji ne očekuju da će ponovno vidjeti  Jennifer Carpenter kao voljenu sestru Deborah Morgan. S druge strane, zagriženi fanovi serije priželjkuju povratak Yvonne Strahovski u ulozi Dexterove bivše djevojke Hanne McKay koja je nakon njegove navodne smrti preuzela skrbništvo nad njegovim sinom Harrisonom.

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0