Life&style

Sjajna vijest! Od sada bez grižnje savjesti možemo jesti Häagen-Dazs i za doručak

Da ponovimo, nažalost, nije riječ od novom Häagen-Dazs sladoledu, ali, nasreću, riječ je o još jednoj prefinoj slatkoj deliciji. Häagen-Dazs je na tržište lansirao voćne jogurte vrhunske kvalitete i prefinog okusa, potpuno različitog od tradicionalnih voćnih jogurta na koje smo dosad navikli. Istina, odmah ćemo se ograditi jer ih nismo još probali, ali tako tvrde iz Häagen-Dazsa.

 | Autor: Häagen-Dazs Häagen-Dazs

Službeno se zovu Häagen-Dazs Cultured Crème, a dolaze u šest različitih voćnih okusa - vanilija, jagoda, kava, crna višnja, limun i borovnica. 

Watermelon Sunny Cooler Možda vas zanima Zagrebački Häagen-Dazs podijelio recept za osvježavajući Watermelon Sunny Cooler napitak Rubrika Life&style Life&style

Häagen-Dazs Cultured Crème koristi jedinstvenu mješavinu mliječnih kultura koje nude uglađeniji okus za razliku od blago kiselkastog okusa tradicionalnog jogurta. Ovi se jogurti proizvode pomoću procesa fermentacije koji je do pet puta dulji od tradicionalnog jogurta, čime se stvara gusta, kremasta tekstura koja podsjeća na sladoled. Također su stvoreni korištenjem jedinstvene mješavine mliječnih kultura koje nude mekši okus kojem nedostaje blago kiselkasti okus tradicionalnog jogurta.

 | Autor: Häagen-Dazs Häagen-Dazs

 | Autor: Häagen-Dazs Häagen-Dazs

Upravo zbog svega ovoga mnogi izbjegavaju koristiti riječ jogurt kad govore o ovom Häagen-Dazsovom proizvodu, a zbog čega se on i zove "Häagen-Dazs Cultured Crème". Trenutačno je u prodaji u Sjedinjenim državama po cijeni od 1.99 dolara po čašici, a uskoro se očekuje da će pokoriti i europsko tržište, samim time i Hrvatsku. Jedva čekamo!

 | Autor: Häagen-Dazs Häagen-Dazs

 | Autor: Häagen-Dazs Häagen-Dazs

Možda vas zanima Sladoledna priprema za ljeto: Cheesecake na štapiću savršena je delicija za prave hedoniste Rubrika Life&style Life&style

 

 

Photo: Häagen-Dazs
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    odličan s vanilijom