Life&style

'Sinovi Havaja': Šprajc podijelio fotografiju svojih modno usklađenih sinova

  • RTL-ova voditeljska zvijezda uživa u odmoru na obali
  • Zoran Šprajc pozirao je sa svojim sinovima, Mironom i Darjanom
  • 'Sinovi Havaja', našalio se voditelj aludirajući na cvjetne košulje koje su nosila sva trojica

Zoran Šprajc jedna je od onih slavnih osoba koja nerado pokazuje svoju obitelj javnosti, no voditelj RTL-ova Direkta ovaj put nije odolio pohvaliti se s dvojicom svojih lijepih sinova. 'Sinovi Havaja', potpisao je Šprajc fotografiju na kojoj pozira s Mironom i Darjanom, a sva tri muškarca obitelji Šprajc modno su se uskladili u ljetnoj noći i nose košulje s cvjetnim printom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sinovi Havaja. #summeroutfits #havaianas #sons #vacation

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc) on

Na račun 'sinova Havaja' zapljuštale su brojne pohvale pratitelja -  "Tatin ponos, prezgodni ste",  "Zgodni momci, a i tatek je", "Simpa ste skroz, preeezgodni" - samo je dio njih.  RTL-ova zvijezda, koja je nedavno proslavila 52-rođendan, s obitelji se odmara na obali, a osim Darjana (17) i Mirona (19), Zoran sa suprugom Lidijom ima i kćer Franku (20). 

Možda vas zanima 7 znakova da će tvoj sin jednog dana izrasti u pravog muškarca i cool frajera Rubrika Life&style Life&style

Inače, Šprajc je u razgovoru za Večernji list otkrio kako njegova slava nije udarila u glavu njegovoj djeci i kako ih ne tjera da gledaju emisije koju vodi:
"Internet je njihov dnevnik koji ih vodi od Australije do Amsterdama. Već sad imaju prijatelje po svijetu, a svijeta još nisu kako treba ni vidjeli. I nisam siguran koliko žele ostati u ovoj državi da bi im bilo važno što se u njoj događa. No gdje god bili, shvaćaju da su za uspjeh najvažniji rad i znanje. Čak i u Hrvatskoj. I to je najvažnije i na to sam najviše ponosan". 

Možda vas zanima Hej, mame! S ovih 9 stvari najviše živcirate svoje kćeri i sinove tinejdžere Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0