Life&style
Claudia Schiffer

Sin Claudije Schiffer Caspar navršio je 21. Ne sliči puno mami, ali je zgoooodan

  • Sin Claudie Schiffer puhnuo je nedavno u 21 svjećicu na svojoj rođendanskoj torti
  • Za ovu posebnu prigodu je i njegova sestra Clementine objavila preslatku dječju fotografiju na Instagramu, a supermodel također nije propustila priliku podijeliti dirljivu čestitku 
  • Caspar bi što se tiče izgleda i stila lako mogao krenuti maminim manekenskim stopama...

Sin supermodela Claudie Schiffer (53) prije nekoliko dana imao je svoju premijeru na crvenom tepihu te se prvi put javnosti predstavio kao sasvim odrastao muškarac, i to ne premijeri filma 'Argylle'. Inače, Caspar Matthew De Vere Drummond proslavio je svoj 21. rođendan. Kako bi obilježila ovu prigodu, sestra Clementine Poppy De Vere Drummond (19) je na Instagramu podijelila slatku sliku iz svog djetinjstva.

Sin Claudie Schiffer, Caspar, slavi 21. rođendan

Mali Caspar srdačno grli svoju još manju sestru Clementine i od radosti stišće oči. Nosi kariranu košulju s trapericama, a kći Claudije Schiffer nosi slatke hlačice s cvjetnom bluzom. Oboje poziraju bosi.

Clementine, 19-godišnjakinja, koja je prava preslika svoje majke, iskoristila je dirljivu crno-bijelu dječju fotografiju kao priliku da čestita svom bratu rođendan na Instagramu. Clementine piše: 'Sretan 21. mom najdražem bratu'. 

Iza toga je aktualna fotografija brata i sestre koja je snimljena u Londonu na premijeri akcijskog trilera 'Argylle', najnovijeg filma njihova oca Matthewa Vaughna (52). Caspar je također proslavio svoj debi na crvenom tepihu 25. siječnja. I Claudia Schiffer i Clementine dan kasnije podijelile su trenutke večeri na svojim Instagram profilima.

Heidi Klum Možda vas zanima Slavna manekenka objavila je polaroid fotografije s početka karijere – nismo je prepoznali Rubrika Life&style Life&style

Claudia Schiffer također je virtualno proslavila rođendan svog potomka te je podijelila niz aktualnih fotografija Caspara. 'Moj sin Caspar danas ima 21 godinu!!!! On je najslađi, najbrižniji, nestašan, pametan, duhovit, lijepo odgojen i sportski tip', napisala je. I nastavlja: 'Sve nas pobjeđuje u tenisu, kroketu, trikemonu, šahu, stolnom tenisu, skijanju, biljaru i tako dalje... Ti imaš sve: savršeni engleski džentlmen. Mama i tata su ponosni na tebe. Volim te'. 

Clementine i Caspar sve su više u pod lupom javnosti

Manekenka i njezin suprug, redatelj Matthew Vaughn, svoje su troje djece - osim Caspara i Clementine imaju i kćer Cosimu (13) - namjerno dugo držali daleko od očiju javnosti. Međutim, od početka studenog 2023. Clementine je svoj Instagram račun, koji postoji od 2016., prebacila iz privatnog u javni – i od tada pruža uvid u svoju svakodnevicu.

Inače, pošto se uglavnom držao povučeno i daleko od znatiželjne javnosti, poznato je tek da je Caspar pokazao interes za svijet umjetnosti, pa ćemo još morati malo pričekati da vidimo hoće li se baciti u filmske vode (poput oca) ili će krenuti nekim svojim putem. Caspar također ima svoj Instagram račun. Hoće li se i on uskoro odvažiti na još jedan korak u javnosti? To ćemo tek vidjeti, njegov račun još nije javno vidljiv. Ali Caspar je već itekako primijećen… 

 

Možda vas zanima Od modne piste do velikog platna: 20 manekenki koje su probale biti glumice. Manje ili više uspješno Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia

Komentari 0