Life&style
Heidi Klum

Slavna manekenka objavila je polaroid fotografije s početka karijere – nismo je prepoznali

  • Priznaj, jesi li je prepoznala na prvu, bez da si odmah škicnula tekst? Mi nismo...
  • Fotografije na Instagramu objavila je Heidi Klum. Uključuju nostalgične vibracije 90-ih i danas 50-godišnji model
  • Heidine fotke iz tinejdžerskih godina podsjećaju nas da svi počinjemo malim koracima

Heidi Klum živi potpuno drugačijim životom od većine nas: S puno novca, slavnim (i puno mlađim) muškarcem i manekenskim i televizijskim ugovorima. Ali, u nekim smo stvarima svi jednaki. Na primjer, volimo se izgubiti u emotivnim sjećanjima prekapajući po starim kutijama s fotografijama.

Evo kako je manekenka izgledala na početku karijere

Na nedavno objavljenim fotografijama na Instagramu, Heidi je podijelila staru polaroid sliku iz tinejdžerskih godina koju je njezina majka otkrila dok je pregledavala kutiju s uspomenama, a koja ju prikazuje malo prije početka manekenske karijere, sa 16 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Ali, to nije bila jedina fotografija u prašnjavoj kutiji, jer je nedugo nakon toga manekenka objavila cijeli niz fotografija s jednog od svojih prvih manekenskih natječaja iz 1992. godine - kada je imala samo 19 godina.

 | Autor: Foto: Instagram @heidiklum  | Autor:

A uz sjajne fotografije, nimalo nas ne čudi što je, kako je objavila 'Britannica', odmah pobijedila na natječaju. Za nagradu je dobila manekenski ugovor vrijedan 300.000 dolara i nekoliko fotografija za uspomenu.

 | Autor: Foto: Instagram @heidiklum  | Autor: Foto: Instagram @heidiklum

Kakvo lijepo putovanje stazom sjećanja. A što se mode tiče, kupaći kostimi iz 90-ih u kojima je pozirala Heidi Klum i danas su totalno trendi.

Meryl Streep Možda vas zanima 5 navika Meryl Streep zbog kojih slavna glumica izgleda fantastično i u sedamdesetima Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Foto: Instagram @heidiklum  | Autor: Foto: Instagram @heidiklum

Inače, već s nestrpljenjem očekujemo fotografije s manekenkine nadolazeće proslave Noći vještica. Nakon što je iznenadila sve u kostimu epskog crva na svojoj kultnoj zabavi prošle godine, Heidi Klum neće biti lako nadmašiti samu sebe. Ali sigurni smo: Ako itko to može, to će biti ona!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prime Video (@primevideo)

 

Možda vas zanima Ljudi se zgražaju nad doručkom Heidi Klum, juhom s jajima, ali njezina linija govori mu u prilog Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @heidiklum

Komentari 0