Life&style

Sarah Jessica Parker ponovno je nosila legendarnu haljinu iz Pariza - jednako je prekrasna kao i nekad

  • Lik Carrie Bradshaw mnogima je probudio stare uspomene na posljednji nastavak serije „Seks i grad“ oživljavanjem predivne dizajnerske kreacije iz njenog ormara
  • U novom nastavku „I tek tako...“, Carrie nosi bajkovitu Versace haljinu koju je prvi put nosila u Parizu
  • Otkrila je kako će ju sad ipak pokloniti i to Charlotteinoj kćeri, Lily 

Mali dio moderne modne povijesti ponovno je stavljen pred nas u najnovijoj epizodi HBO-ove serije „I tek tako...“. Modna ikona Carrie u novim nastavcima nosi nove omiljene modne komade, ali ih i miješa sa starim favoritima.

U osmoj epizodi prikazanoj prošlog tjedna tako smo ponovno mogli vidjeti jednu od prekrasnih Carrienih kreacija iz arhive. Carrie Bradshaw, koju je utjelovila Sarah Jessica Parker, ponovno je nosila bajkovitu haljinu u kojoj se u „Seksu i gradu“ pojavila prije gotovo 20 godina u posljednjoj epizodi emitiranoj 2004. godine.

Carrie je haljinu nosila prilikom boravka u Parizu, a haljina je osim kod publike, probudila i sjećanja za glumicu Saru Jessicu Parker.
Vjerojatno se sjećaš Carrienog prvog glamuroznog looka gdje je nosila ovu predivnu haljinu.

U Parizu je uživala u romansi s umjetnikom Aleksandrom Petrovskyjem i za jednu priliku odjenula „Mille Feuille“ haljinu s potpisom Ateliera Versace. Haljina vrijedna 80 tisuća dolara navodno je bila najskuplji komad odjeće koji je Carrie odjenula u cijelom serijalu.

Haljina je bila sastavljena od mnogo voluminoznih volana i šljokičastog gornjeg dijela i savršeno je pristajala Carrie, čak i dok je tužno sjedila u hotelskoj sobi jer ju je dečko napustio.

Možda vas zanima SJ Parker o izgledu i godinama: "Znam kako izgledam, muškarac nikad ne bi dobio ovako ružne komentare!" Rubrika Stars Stars

I nakon gotovo 20 godina, Carrie i dalje obožava ovu haljinu, što smo nedavno mogli u novom nastavku serije „I tek tako“. Carrie u epizodi prolazi kroz svoj bogati i šaroliki ormar kako bi arhivirala svoje najdraže modne komade. „Ne želim se hvaliti, ali to je moj ponos i moja radost“, rekla je dok je vadila predivnu haljinu. Otkrila je i kako ju je nosila samo dva puta. Jednom u Parizu i jednom na sasvim običan dan u svojem stanu.

U gesti punoj ljubavi i zahvalnosti, Carrie je zatim otkrila kako upravo ovu haljinu planira pokloniti Charlotteinoj kćeri Lily, koja je Carrie pomogla oko projekta arhiviranja garderobe.

Lik Carrie Bradshaw, ali i mnogobrojni obožavatelji serije nisu jedini kojima je ova predivna haljina probudila sjećanja. I glumica Sarah Jessica Parker na svojem je Instagramu podijelila fotografije u kojima nosi haljinu i podijelila svoje osjećaje.

„Pronašli smo je.“, napisala je Sarah. „Uvučenu i uhvaćenu. Prošlo je toliko dugo. Imala je toliko toga za podijeliti. Kratak susret i teško je ponovno reći zbogom.“, rekla je Sarah Jessica Parker u opisu fotografija.

Možda vas zanima Nedostaje nam u seriji 'I tek tako', ali Samantha bi mogla prijeći u 'Emily u Parizu' tim Rubrika Stars Stars
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0