Life&style

Romantičarke, pozor! Ovi božićni filmovi spoj su blagdanskog duha i ljubavnih priča

  • Nema ništa ljepšeg od toga da se uz topli napitak ušuškamo u dekicu i pogledamo dobar film
  • Ovoga puta prisjetili smo se nekih od najljepših romantičnih komedija čija je radnja vezana uz Božić
  • Ako si ih već pogledala vjerujemo da ćeš ih se rado i prisjetiti, a ako nisi onda znaj da ćeš doista uživati

Priznajemo, obožavamo božićne romanse! Neke romantične komedije poput 'Zapravo ljubav' i 'Dnevnik Bridget Jones' pretvorile su se u neizostavne blagdanske klasike. Tu su i klasici ovog žanra, poput 'Kako je Harry sreo Sally' i 'Male žene' koje nerijetko ne povezujemo direktno uz božićne filmove, ali svakako sadrže notu blagdanske magije.

U nastavku smo se prisjetili još sedam, više i manje, poznatih romantičnih komedija za koje vjerujemo kako će te uspješno uvesti u svečano raspoloženje i razgaliti tvoje srce. A ako si u potrazi za novim božićnom naslovima, onda svakako zaviri ovdje.

Možda vas zanima Prošlo je 30 godina od filma Sam u kući, a evo kako danas izgledaju lopovi Marv i Harry Rubrika Life&style Life&style

Dok si spavao (While You Were Sleeping)

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Ovaj se film nerijetko nepravedno zaboravi u raspravama oko toga koji je najbolji ljubavni božićni film. Lik Sandre Bullock pretvara se da je zaručnica muškarca u kojeg je zaljubljena i koji je u komi. Ubrzo upoznaje njegovu obitelj, a to dovodi do niza komičnih situacija. Svakako ga se vrijedi prisjetiti!

Snježna mladenka (Snow Bride)

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Dio filmskih kritičara ovu romantičnu komediju smatra jednim od najboljih proizvoda studija Hallmark. Katrina Law glumi novinarku koja istražuje političku obitelj i koja se infiltrirala u njihove redove spojivši se s jednim od članova. No, novinarski zadatak pretvorio se u neočekivanu ljubavnu priču.

Možda vas zanima Osvojio nas je kao mali Sam u filmu 'Zapravo ljubav', a evo gdje je Thomas Brodie-Sangster danas Rubrika Life&style Life&style

Božićni ugovor (The Christmas Contract)

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

U osnovi, ovaj je film mini okupljanje postave poznate teen serije 'One Tree Hill'. Radnja filma vezana je uz djevojku Jolie koja ne želi sama ići kući za praznike i suočiti se s bivšim dečkom i njegovom novom djevojkom. Brat njezine prijateljice pristaje pretvarati se da joj je dečko, a ti već sada sigurno možeš pogoditi kako će priča završiti.

Ljubav i praznici (The Holiday)

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Ova romantična komedija može se pohvaliti zvjezdanom ekipom jer su glavne uloge povjerene Kate Winslet, Cameron Diaz i Judeu Lawu. Priča je ovo o zamjeni koja je dvjema ženama donijela toliko željenu promjenu. Ovaj dopadljiv film svakako vrijedi pogledati ponovno.

Ljepotica i duh (The Spirit of Christmas)

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Ma kakva bi to božićna romansa bila kao u nju ne bi upleli i jednog duha. Thomas Beaudoin glumi duha koji progoni kuću koju naša vodeća dama (glumi je Jen Lilley) pokušava prodati. Ali samo na Božić! Tajna ubojstva i romansa koja spaja dva svijeta, što možemo više poželjeti!

Možda vas zanima Sigurno ćeš se prepoznati - ovaj ljubavni film odgovara statusu tvoje veze Rubrika Love&Sex Love&Sex

Nasljedstvo Božića (Christmas Inheritance)

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Uz Hallmark, Netflix se posljednjih godina profilirao kao platforma koja nudi dopadljive romantične filmove. Prvi, a mnogi vjeruju i najbolji među njima, u originalu je nazvan 'Christmas Inheritance', a njegova radnja prati uvriježenu šprancu o djevojci koja se iz velikog grada seli u manji kako bi ondje otkrila "pravo značenje Božića".

Obećanje pod imelom (The Miseltoe Promise)

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Na listi se našla još jedna lažna ljubavna veza. Ovoga puta Jaime King i Luke McFarlane glume strance koji se odluče pretvarati da su par kako bi riješili svoje trenutne probleme. Kao i uvijek, kemija i šarm glavnog glumačkog para izdvaja ovaj film od mnogih drugih filmova s vrlo sličnim radnjama.

Photo: Weheartit

Komentari 0