Life&style
 | Autor: Pinterest

Osvojio nas je kao mali Sam u filmu 'Zapravo ljubav', a evo gdje je Thomas Brodie-Sangster danas

  • Jedna od najslađih ljubavnih priča zasigurno je ona o prvoj ljubavi Sama i Johanne, koju smo mogli vidjeti u filmu 'Zapravo ljubav'
  • Uloga zaljubljenog dječaka koji je zbog ljubavi spreman naučiti svirat instrument i protrčati aerodrom pripala je glumcu Thomasu Broideu-Sangestru
  • Danas 30-godišnjaka krasi mladolik izgled, a posljednjih godina niže uspješne uloge u popularnim serijama. Prepoznaješ li ga?

Film 'Zapravo ljubav' mnogi će svrstati na listu omiljenih božićnih klasika. Ova britanska romantična komedija iz 2003. godine pratila je devet priča o ljubavi, a jedna od njih bila je ona o dječaku Samu koji je zaljubljen u Johannu, djevojčicu iz svoje škole. Budući da je ona vrsna pjevačice, dvanaestogodišnjak na poticaj očuha Daniela odluči naučiti svirati bubanj kako bi odabranicu svoga srca mogao pratiti na školskoj priredbi.

Priča o čarima prve ljubavi oduševila je gledatelje diljem svijeta, a mi ti otkrivamo gdje je i čime se danas bavi Thomas Brodie-Sangster, glumac koji je tada sjajno odigrao mladog Sama.

Možda vas zanima 8 ljubavnih lekcija koje možemo naučiti iz nama kultunog filma 'Zapravo ljubav' Rubrika Love&Sex Love&Sex

Koliko mu je zapravo godina?

Premda je u svibnju napunio 30 godina, glumca i dalje krasi dječačko lice. Kao dječak ostvario je nekoliko zapaženih uloga na filmskom platnu pa smo ga uz spomenuti božićni klasik mogli vidjeti u i filmovima 'Nanny McPhee' i 'Posljednja legija'.

Posljednjih godina značajniji uspjeh ipak postiže na malim ekranima pa je tako obožavateljima serije 'Igra prijestolja' poznat kao Jojen Reed. Trenutačno ga možeš gledati u novoj hvaljenoj Netflixovoj miniseriji 'Damin gambit' u kojoj je utjelovio šahista Bennyja Wattsa.

 | Autor: Shutterstock/Getty Shutterstock/Getty

Što se njegovog osobnog života tiče poznato je kako je u vezi s britanskom influencericom Gzi Wisodom. S druge strane, Thomas je svoj vlastiti Instagram otvorio tek u travnju ove godine te zazire od suvišnog otkrivanja podataka iz svog privatnog života na društvenim mrežama.

"Nikad nisam redovito koristio društvene mreže jer sam se uvijek borio s time da budem lako dostupan. Te platforme omogućuju čitavom svijetu međusobnu komunikaciju i obrazovanje, a nešto je za slavljenje i poticanje", otkrio je u svojoj prvoj objavi razlog zbog kojeg se napokon odlučio na ovaj korak.

Možda vas zanima Kao djevojčica osvojila je naša srca, borila se s ovisnošću, a evo gdje je danas kovrčava Sue Rubrika Life&style Life&style

 | Autor:

Sretan završetak ljubavne priče

Na radost mnogih obožavatelja, Thomas se u društvu svog očuha Daniela, odnosno glumca Liama Neesona  2017. godine rado odazvao snimanju humanitarnog specijala koji je osmišljen povodom 'Dana crvenih nosova'. Tada smo saznali kako je Sam odselio u New York te da je u vezi s voljenom Johannom. Štoviše, doznajemo i kako se mladi par zaručio te da je njihova ljubavna priča dobila sretan kraj. A gdje je danas Olivia Johnson, glumica koja ju je utemeljila u oba navrata, možeš saznati upravo ovdje.

Photo: Pinterest

Komentari 0