Life&style

Ribe, bikovi i vage imat će vrlo ugodan tjedan, a za tri znaka se stvari još ne mijenjaju na bolje

  • Kozmičke vibracije kondenziraju se tijekom vikenda do blistavog punog mjeseca u objektivnijem znaku djevice
  • Istovremeno je i sunce u znaku djevice… 
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Pun mjesec u znaku djevice, a i sunce u istom tom znaku - što to može značiti? Pa, da bismo - unatoč svim svojim osjećajima - mogli polako, ali sigurno, početi donositi nekoliko stvari s neba na zemlju i dopustiti da se otvore vrata koja se žele otvoriti za nas. Za našu zlatnu budućnost!

Ribe

Ok, vau - evo najbolje vijesti: božica ljubavi Venera gošća je u tvom znaku! A tu je i sunce i tvoj je rođendan, a nebo je trenutačno puno violina. Molimo te, nemoj se osjećati loše samo zato što ti ide tako dobro, a drugima možda i ne. To nije ideja - tranzit Venere poseban je dar s neba - a poznato je da se sreća povećava kad se podijeli. Zato podijeli malo svog srca, puno kolača i voli koliko god možeš!

via GIPHY

Ovan

Za slučaj da se pitaš tko je napravio takav nered na tvom bankovnom računu - to definitivno nije bila tvoja sklonost internetskoj kupnji i novim proljetnim kolekcijama. Bila je to mješavina Marsa i naravno retrogradnog Merkura! Uredi svoj financije pod hitno, pobrini se da su svi računi plaćeni, svi papirići na odgovarajućoj hrpi i zapiši svoje razmišljanje - tada će ti puni mjesec vjerojatno spremiti malo (ili možda čak i veliko) iznenađenje. Sanjaj velike stvari, neke bi ti se mogle uskoro ostvariti!

Tko će biti milijunaš: 3 horoskopska znaka kojima se ove godine smiješi veeeliki novac

Bik

Kad puni mjesec tijekom vikenda baci svjetlo na tvoj kreativni rad, to je lijep trenutak za mali pregled posljednjih šest mjeseci: što je smjelo rasti, s čime si se rastala (nadamo se u ljubavi!) i kako bi mogla opet pokrenuti svoju maštu? Mali savjet: proljetno sunce trebalo bi ti pomoći - vrijeme je za sunčanje! Vitamin D je tajno oružje. I ima fantastičan učinak na tvoju sposobnost umrežavanja, što će biti dobro za tvoj posao. Samo naprijed! 

Blizanci

Besplatna vožnja! U sljedećih nekoliko mjeseci nema planeta u padu, što znači da se možeš potpuno predati svojoj kreativnosti i izraziti stvari koje si već duže vremena željela izreći i napraviti. Pun mjesec u zemaljskom znaku djevice daje ti moć da pronađeš prave riječi i uhvatiš (konačno!) nekoliko stvari koje su ti dugo u mislima i dovedeš ih na zemlju - čarolija! Dobro pazi da tvoje ideje mogu zaživjeti, a ne da sve odleti poput balona s helijem na suncu.

via GIPHY

Rak

Sada je pravi trenutak da se malo makneš iz svoje ljuske. Znamo da voliš biti kod kuće i da vjerojatno imaš najmanji problem s lockdownom od bilo kojeg horoskopskog znaka. Vrijeme je da se odvažiš i pustiš da tvoja radost postane tvoj najveći učitelj. Ispruži se i istegni te uživaj u vibracijama punog mjeseca koje će se širiti sljedećih tjedan dana. Molimo te, nemoj zaboraviti: mjesec je nebesko tijelo koje ima najveći utjecaj na tebe! Jedan slučajan susret mogao bi se uskoro razviti u nešto puno ozbiljnije…

Možda vas zanima Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima imaju najviše šanse ostati trudne u ožujku Rubrika Life&style Life&style

Lav

Predivno - otpor posljednjih nekoliko tjedana otopio se jednako brzo kao led i snijeg. I to je dobra stvar: zahvaljujući tome što se planete ne pomiču unatrag, stvari odjednom opet krenu kao čarolijom. Vjeruj svom duhovnom vodstvu i istakni se. Ovo je trenutak u godini da iziđeš, da se pokažeš. Vrijeme je da pokreneš svoje projekte i pokažeš svoje vještine. Kreni!

Djevica

Fantastično! Pun mjesec u tvom znaku dovodi stvari do kraja. Zlatni mjesec u vlastitom znaku - pomalo je poput rođendana, samo obrnuto. Otprilike jednom godišnje smijemo se povezati sa svojim osjećajima tako intenzivno kao danas – a djevici to nije uvijek lako. Vrlo dobar alat jednostavno može biti zahvalnost. Samo zapiši na čemu si sve  zahvalna u svom životu: to mogu biti i velike stvari – a što je još ljepše, i male. Nešto poput: „prvi leptir na balkonu“ - sretan ti puni mjesec!

via GIPHY

Vaga

Prekrasna planeta, Venera, tvoja vodilja i ljubavna zvijezda, na putu je prema znaku riba, u kojem već sija sunce. I to ćeš, draga vago, osjetiti - zazvonit će ti unutar njegovanih nožnih prstiju i rastrgati srce toliko jako da svjetlost ne može ne sjati kroz tebe. Ako u sljedećih nekoliko dana vidiš nekoga tko pozdravlja prve tratinčice pjesmom - budi sigurna da je i to vaga! Podijeli svoju sreću!

Škorpion

Sada je pravi trenutak kada bi se trebala gola valjati kroz dnevnu sobu osvijetljenu punim mjesecom, provesti više od prijeko potrebnih nekoliko minuta u svojoj kupaonici te lizati prvi sladoled u godini s posebno velikim zadovoljstvom u usporenom snimku. Možeš predvidjeti o čemu se ovdje radi: čisto zadovoljstvo, čisto blaženstvo i apsolutna predanost trenutku. Venera dolazi i tamo riba susreće sunce - transcendencija! I ne: ne treba ti partner da se stvarno prepustiš užitku!

Možda vas zanima Evo zašto je život s emotivnim ribama prekrasan, ali istovremeno i jako kompliciran Rubrika Life&style Life&style

Strijelac

Pun mjesec te na čudan način čini nostalgičnom. To je dobra stvar i dio je njegovog posla - osvrni se na posljednjih šest mjeseci: što još treba razjasniti, jesi li nešto previdjela? Gdje možeš stvoriti novi, sveti poredak? Istovremeno, Venera u znaku riba osigurava nevjerojatno lijepe i duboke osjećaje. Slobodno pusti da ti se suza ili dvije zakotrljaju po vrućim obrazima. A kad je to gotovo: pogledaj prema naprijed! Vrlo daleko prema naprijed - kako to može samo strijelac!

via GIPHY

Jarac

Pun mjesec u znaku djevice - to je lijepo, osobito kad sunce sja iz romantičnih riba i ondje izlazi s Venerom. To čak i vrlo tvrde jarce čini vrlo mekanima i podatnima. O tome se i radi - istovremeno gledanje stvari kroz ružičaste naočale i istovremeno preslagivanje. Gdje još treba nešto razjasniti, koju sobu možeš još doista provjetriti, što maknuti da napraviš prostora? Za nove stvari i 
doista velike osjećaje!

Ako radiš ovih 5 stvari u životu, gotovo sigurno se nikada nećeš obogatiti

Vodenjak

Aleluja – vrijeme je da se krene! Vjerojatno se osjećaš pomalo poput trkaćeg konja na startu, i to je dobro. Zahvaljujući činjenici da će se svi planeti izravno rotirati u sljedećih nekoliko tjedana i da si nevjerojatno svestrana žena i tvoja je kozmička godina, sada ti ništa ne bi trebalo stati na put. Vrijeme je da se krene! Samo pripazi da si uzmeš dovoljno vremena za odmor. Važno je da sve bude u ravnoteži!

Photo: Shutterstock

Komentari 0