Life&style

Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima imaju najviše šanse ostati trudne u ožujku

  • Zadnjih dana sve je „u zraku“ nekako optimističnije
  • Dani su sve duži, vrijeme je sve ljepše i odmah je nekako sve lakše
  • To bi moglo rezultirati i skorom trudnoćom kod ova tri horoskopska znaka 

U zraku je proljetna groznica! Svi jedva čekamo da temperature ponovno porastu i napokon možemo ugodno sjediti vani na suncu s čašom finog vina u rukama. Međutim, ova tri znaka bi uskoro mogli izbjegavati alkoholne napitke, jer ih u ožujku očekuje ugodno iznenađenje. Naime, velika je vjerojatnost da će zatrudnjeti! 

Možda vas zanima Evo zašto je život s emotivnim ribama prekrasan, ali istovremeno i jako kompliciran Rubrika Life&style Life&style

Lav

2021. je definitivno godina ljubavi za lava. Već početkom godine doživljava jedan ushit za drugim, a to će se nastaviti i na proljeće. U ožujku će njegova ljubavna sreća dostići vrhunac i okrunit će je prilično dobre vijesti: žene rođene u znaku lava, koje su spremne za planiranje obitelji i sljedeći korak, zatrudnjet će! Ova godina nije mogla početi bolje. Bit će ovo ljeto puno sretnih trenutaka i pozitivnih iskustava za ovaj horoskopski znak.

via GIPHY

Djevica

Djevica se također može veseliti vrlo posebnom trenutku u ožujku. Naime, također će saznati da je planiranje proširenja obitelji napokon uspjelo. Ovaj horoskopski znak obitelj stavlja iznad svega. Napokon je došlo vrijeme za tebe pa u 2021. godini i ti u potpunosti možeš prihvatiti svoju novu ulogu majke. S pravim partnerom pored sebe, ova nova životna faza bit će ti jednostavno prekrasna.

Ovo je 6 najnačitanijih i najinteligentnijih horoskopskih znakova - njihov mozak radi 'sto na sat'

Strijelac

Zapravo, strijelca smatraju horoskopskim znakom jako voli slobodu, ne želi se obvezati i radije ostaje sam. Ali, kad jednom pronađe osobu koja će ga ostaviti bez teksta, tada je i on spreman skrasiti se i započeti novo poglavlje u svom životu. U 2021. godini su strijelci spremni poduzeti sljedeći korak i krenuti s planiranjem djece. A nekima će se to dogoditi brže nego što su očekivali. Naime, već u ožujku mogla bi doći vijest o bebi, a sreća ovog horoskopskog znaka bit će savršena!

via GIPHY

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: Shutterstock

Komentari 0