Life&style

Godišnji horoskop za 2021. godinu: evo što tvoj znak očekuje u novoj godini

  • Zbogom neobičnoj 2020. godini i dobro nam došla 2021. godina! 
  • Što nova godina donosi za tvoj horoskopski znak? 
  • Otkrivamo ti kako izgleda godišnji horoskop za 2021. godinu i što možeš očekivati na područjima ljubavi i strasti, posla i karijere, kao i tijela i duše

Godine 2021. zvijezde će biti u znaku Saturna. Ovaj nam planet pomaže da se dobro nosimo s teškim situacijama - nečim što nam može dobro doći nakon protekle godine. Pod utjecajem Saturna će 2021. godina biti godina strukture, zakona, savjesti, ustrajnosti i odgovornosti. Što to znači za 2021. godinu? Čak i s prijelazom godine, korona kriza neće biti gotova, ali Saturn nas jača kako bismo je lakše preživjeli.

Međutim, Saturn nije sam, u novoj godini pridružuje mu se i planet Jupiter. Kralj planeta promovira bogatstvo te podržava Saturn. Uz to, Jupiter donosi optimizam, samopouzdanje i rast. Jupiter se također smatra sretnim planetom. Izvrsno! 

Možda vas zanima Svi ovih dana pričaju o ovom vinu - pogledaj u čemu je stvar Rubrika Life&style Life&style

Za sve horoskopske znakove godišnji horoskop za 2021. predviđa priliku za razmišljanje. Nova godina donosi priliku da podvučeš crtu i razmisliš o prošlosti i budućnosti. Čime si zadovoljna? Što bi se trebalo promijeniti? Iskoristi priliku...

Kakav utjecaj imaju Saturn i Jupiter na horoskop pojedinih znakova otkrivamo u velikom godišnjem horoskopu za 2021. godinu! 

Ovan 

Ovan ima priliku ove godine usmjeriti svoj život mirnijim putem. Proljeće je dobro vrijeme za veliko čišćenje, a istovremeno i razmišljanje o tome što raditi u budućnosti. 

Ljubav i strast

Prva iznenađenja očekuju ovna u siječnju. Tada je sve moguće: od koketiranja do velike ljubavi. I sreća će trajati cijelo proljeće. Vrijeme donošenja odluka dolazi krajem ljeta - i idealna je prilika da se povežeš sa srećom.

Posao i karijera

Proljeće je za ovna prilično dosadno u smislu posla i karijere - ali i dobrodošla stanka nakon kaotične 2020. godine. Iskoristi vrijeme za donošenje odluka i razmišljanje o tome kako bi se stvari trebale nastaviti u budućnosti, jer će najkasnije u ljeto opet doći malo užurbaniji tempo. Međutim, Mars će ti tada također pomoći da postigneš svoje ciljeve i proslaviš uspjehe. Kolovoz je idealan mjesec za promjene.

Duša i tijelo

U tebi još uvijek vlada nemir, a osobito u proljeće ćeš se previše tjelesno naprezati. Ne pretjeruj sa sportom i svako malo si priušti neki wellness. Unutarnji se nemir može pobijediti uz pomoć vježbi meditacije.

Možda vas zanima Ova 3 horoskopska znaka imat će najbolji siječanj 2021. godine - jesi li među sretnicama? Rubrika Life&style Life&style

Bik

Za bika je godišnji horoskop za 2021. godinu pun promjena. Planet Jupiter potiče bika da sazna što zapravo želi i da iza sebe ostavi sve što za njega nije dobro. To ponekad može biti zastrašujuće. Unatoč svim promjenama, nadolazeća godina bit će puna sreće. Ono što ti eventualno neće uspjeti tijekom 2021., uspjet će ti najkasnije početkom 2022. godine.

Ljubav i strast

Na području ljubavi i strasti očekuju te velike promjene. Ova godina prilika je da se riješiš stare prtljage. To može biti bolan proces, ali dugoročno će razotkriti svoj oslobađajući učinak. Dobro razmisli jesi li sretna u trenutačnoj situaciji, jer odluku bi trebala donijeti najkasnije do ljeta. Čak i ako ti to neće biti lako, znaj da te čeka druga prilika: u studenom su velike šanse da ćeš pronaći upravo ono što si toliko dugo tražila.

Posao i karijera

Ima preokreta i na polju posla i karijere. Trebat će ti vlastita inicijativa, jer ako nećeš imati hrabrosti, ne možeš ni pobijediti. Kreni u avanturu, isprobaj nešto novo. Planet sreće Jupiter je uz tebe i pomoći će ti da svi novi projekti uspiju.

Duša i tijelo

Promjene do kojih treba doći u 2021. godini mogu brzo dovesti do stresa te opteretiti tijelo i dušu. Važno je da si toga svjesna te da po potrebi prebaciš u nižu brzinu. Često ti je previše stalo do drugih. Trebala bi iskoristiti ovu godinu da se staviš na prvo mjesto. Od toga će imati koristi i tvoja okolina.

via GIPHY

Blizanci

Jupiter ti daje samopouzdanje, a Saturn osigurava da ne poletiš zbog uspjeha. Godišnji horoskop za 2021. predviđa ti dobru godinu na svim razinama.

Ljubav i strast

U siječnju blizance još uvijek toliko ne zanima ljubav i strast. U veljači - najkasnije u ožujku - očekuju te vrući flertovi. To bi moglo postati ozbiljno od lipnja, kada bi i samci mogli stupiti u trajnu vezu, a parovi se radovati činjenici da ljubav doista ponovno cvjeta. Ljeto je savršeno vrijeme za zajedničko preseljenje ili planiranje drugih ozbiljnih planova za budućnost.

Posao i karijera

Što se tiče posla i karijere, imat ćeš velike planove i bit ćeš preplavljena idejama. Srećom, Saturn sprječava blizance da previše pohlepno ne posegnu za zvijezdama. Svako malo traži se oprez, jer postoje ljudi koji ti ne dopuštaju da budete uspješni. Budi oprezna i dobro gledaj oko sebe. 

Duša i tijelo

Proljeće je savršeno vrijeme za vježbanje. Poduzmi nešto dobro za svoje tijelo i dušu pa vježbaj te pazi na zdravu prehranu. Od jeseni se možeš veseliti visokoj razini mentalne ravnoteže i zdravlja.

Možda vas zanima Kamo moraš povesti dragog na odmor nakon što ovo sve prođe - prema njegovom horoskopskom znaku Rubrika Life&style Life&style

Rak

Horoskopski znak rak posljednjih je godina morao podnijeti mnoge teške testove. Čini se da je gotovo s time, što i pokazuje godišnji horoskop za 2021. godinu. Nova godina je savršena prilika da se pomiriš sa sobom i kreneš u područja koja su u prošlosti bila zanemarena.

Ljubav i strast

Planet sreće Jupiter jako se miješa u ljubav i strast raka. Sredinom godine rak bi mogao susresti svoju srodnu dušu. Ako to neće biti slučaj, barem su vruća koketiranja zajamčena. Uz pomoć Saturna i Jupitera, Rakovi uspijevaju biti otvoreniji nego inače sa svojim partnerom u vezi. Znakovi upućuju na sklad.

Posao i karijera

Svi znakovi upućuju na sreću. Može ponovno postati pomalo stresno sredinom siječnja, ali nakon toga je najgore prošlo pa svojom kreativnošću i empatijom možeš u miru i tišini postizati bodove s kolegama i uživati u svom poslu u potpunosti. Stres? U horoskopu ga nema.

Duša i tijelo

Rakovi bi trebali koračati mirnijim stazama te u 2021. godini voditi brigu o svom tijelu i duši. Dopušteno je sve što je zabavno. Joga te može dovesti do bolje ravnoteže, a ako više voliš bungee jumping, možeš uživati u tome u potpunosti. Radi što želiš, jer to zaslužuješ.

via GIPHY

Lav 

Možeš rikati koliko želiš: bez strpljenja nećeš daleko stići u ovoj godini. Upravo je tu slabost tvog impulzivnog horoskopskog znaka. Ako pričekaš i kontroliraš se, bit ćeš nagrađena u drugoj polovici godine.

Ljubav i strast

Ljubav i strast cvjetaju od ožujka do kolovoza. Lav brzo padne na druge, zanosi se i lebdi u sedmom nebu. Ali, budi oprezna: nije sve što blješti i sjaji također namijenjeno vječnosti. Srećom, Saturn ti pomaže da ostaneš realna. Jedino što pomaže jest podvući crtu. Mogla bi pronaći vrlo veliku ljubav između rujna i studenog.

Posao i karijera

Što se tiče posla i karijere, potrebno je strpljenje barem do travnja. Ne ide sve po planu, što od impulzivnog lava puno zahtijeva, a može dovesti i do frustracije. Ipak, pomaže duboko udahnuti i nastaviti dalje. U kolovozu te očekuje veliko iznenađenje. Promjene u karijeri najbolje je provesti u listopadu.

Duša i tijelo 

Prilično grbav početak godine primjetan je i na području tijela i duše. Čuvaj se infekcija! Najkasnije do sredine godine stvari će krenuti na bolje i prštat ćeš od snage. Dodatnu snagu možeš dobiti putem odmora - po mogućnosti uz more.

Možda vas zanima Kakva si djevojka svom dečku, ili supruga svom mužu - prema horoskopskom znaku Rubrika Life&style Life&style

Djevica

Za Djevicu 2021. godina ne sprema isključivo lijepe stvari: prva polovica godine može biti prilično stresna. Od svibnja nadalje, Jupiter će ti pomagati s golemom porcijom sreće. Posao koji si trebala obaviti u prvoj polovici godine urodit će plodom najkasnije do kolovoza.

Ljubav i strast

Djevice na početku godine moraju u svoju vezu uložiti puno truda, a rijetkim samcima će se osmjehnuti sreća. Ali, to će se promijeniti od ožujka. U jesen bi i površna veza mogla postati duboka i vrlo skladna.

Posao i karijera

Što se tiče posla i karijere, djevica doista polijeće u siječnju. Toliko je posla da često ni sama nećeš znati gdje ti je glava. Zadaci su uzbudljivi - ali i brojni. Srećom, od kolovoza nadalje bit će mirnije pa možeš predahnuti. Trebat će ti taj predah, jer u studenom slijedi još jedna duboka - ali definitivno pozitivna - profesionalna promjena.

Duša i tijelo

Stres na poslu teret je za tijelo i dušu, a to ćeš osjetiti osobito u prvoj polovici godine. Male stanke pomažu u jačanju izdržljivosti. Kad u kolovozu postane tiše, uzmi si duži opuštajući odmor.

Vaga

Vrijeme je za nove spoznaje: Pluton tjera vagu da dobro razmisli u novoj godini: o sebi i o tome kamo želi ići. Naravno, vaga se nećka, što je tipično za vagu. 

Ljubav i strast

Stara, pomalo zahrđala ljubav mogla bi dobiti novi zamah - što ti je prijeko potrebno. Samci bi mogli upoznati nekoga zanimljivoga. Ako se iskra ne pojavi do lipnja, iznenađenje u listopadu moglo bi te natjerati da zaboraviš na sva razočaranja.

Posao i karijera

Možeš očekivati uspjeh u poslu i karijeri. Horoskop ne obećava samo da ćeš dobro obavljati svoj posao - također obećava da će se cijeniti ono što postigneš. Šanse za napredovanje u karijeri su dobre. Međutim, to bi moglo otkriti i zavidne ljude. Pronađi saveznike što je prije moguće.

Duša i tijelo

Započni novu godinu opušteno. Naime, sreća - koju je potaknuo Jupiter - doći će sama od sebe. Ako jesen postane stresna, pronađi ravnotežu i razgovaraj s prijateljima o svojim problemima.

via GIPHY

Škorpion 

Škorpionu je 2020. godine često bilo dosadno. To će uskoro završiti. Godina započinje uzbuđenjem i puno je neočekivanih događaja. Škorpion će biti najsretniji u jesen, jer tada će se sve poklopiti.

Ljubav i strast

Za škorpiona godina započinje s puno ljubavi i strasti. Samci bi mogli uzbudljivo koketirati već u siječnju. Horoskop kaže da će od kraja srpnja svi znakovi biti u sedmom nebu i da će listopad opet biti jako vruć.

Posao i karijera

Kao i u ljubavi, prvi naglasci na polju posla i karijere već su u siječnju. Nakon toga će biti mirnije do travnja. Međutim, od svibnja pa do kraja ljeta bit će nekoliko preokreta, koji ponekad mogu biti dosadni, ali se na kraju ipak isplate. Od tebe će se puno tražiti, osobito kad je riječ o strpljenju i upornosti. Ali, ako zadržiš bistru glavu, plodove svog rada možeš početi ubirati od rujna nadalje.

Duša i tijelo

Tijelo i duša bit će ti nemirni zbog svih tih promjena. Škorpion se najbolje može boriti protiv tog nemira trčeći. U listopadu te očekuje golem rast energije i činit će ti se da je sve moguće.

Možda vas zanima Ma kakvo zatišje! Istraživanje otkriva koji je horoskopski znak imao najviše seksa u 2020.-oj Rubrika Love&Sex Love&Sex

Strijelac

Strijelac će imati koristi od puno pokreta 2021. godine. Imat će bezbroj sjajnih ideja. Najkasnije do kraja godine, strijelac ima priliku sve provesti točno onako kako je zamislio.

Ljubav i strast

Što se tiče ljubavi i strasti, ne moraš biti osobito aktivna: početkom godine provest ćeš nekoliko prekrasnih tjedana. Tada će doći do male stanke, koja će brzo proći. Ne budi previše nestrpljiva, jer ništa ne stoji na putu ka tvojoj ljubavnoj sreći.

Posao i karijera

Uzalud ćeš tražiti dosadu na polju posla i karijere. Srećom, spremna si na nove izazove i dalje ćeš se razvijati. Očekuje te vrlo raznolika, ali nadasve uspješna poslovna godina.

Duša i tijelo

Puno se toga događa, a čak i ako strijelac potajno uživa u tome, to utječe na tijelo i dušu. Osobito u proljeće bit ćeš sklona razdražljivo reagirati na ljude oko sebe. Tada je važno duboko udahnuti i shvatiti da ti nitko ne želi nauditi. Vježbaj vedrinu i vidjet ćeš da se stvari odvijaju bolje nego što si mislila da je moguće.

via GIPHY

Jarac 

Planet jarca je Saturn, koji će mu ostati vjeran 2021. godine i nadahnuti ga za postizanje ciljeva. Saturn pojačava svojstva jarca i pomaže mu da se drži svoje samouvjerenosti. Ali, oprez: negativna svojstva jarca dodatno pojačava Saturn! Stoga bi osobe rođene u ovom znaku trebale pripaziti da ih okolina ne doživljava šefovima.

Ljubav i strast

Što se tiče ljubavi i strasti, jarcu nije bilo baš lako posljednjih godina. To se sada mijenja: već u siječnju Venera prolazi kroz horoskopski znak i donosi leptire u želucu. Zadržat će se tamo tijekom cijele godine. Samci se mogu radovati velikom broju koketiranja, ali trebali bi voditi računa samo o tome da im srce ne bude slomljeno u lipnju i srpnju. Parovi planiraju zajedničku budućnost ove godine.

Posao i karijera

Saturn se osjeća u poslu i karijeri. Čini se da je sve moguće. Ali, budi oprezna i nemoj previše napredovati. Već si postigla svoj cilj pa pokaži strpljenje. U zvijezdama ti je zapisan uspjeh.

Tijelo i duša

Trebala bi malo usporiti 2021. godine, premda ti se čini da je sve moguće te prštiš od snage. To krije rizik da ćeš se precijeniti i previše potrošiti.

via GIPHY

Vodenjak 

Poput jarca, horoskopski znak vodenjak može se veseliti što mu je naklonjen planet Saturn. U horoskopu ima mnogo iznenađenja i preokreta, koji će - pod utjecajem sretnog planeta Jupitera - biti ugodni.

Ljubav i strast

Kad je riječ o ljubavi i strasti, veljača je godina koja parovima u znaku vodenjaka daruje lijepe trenutke te izgled za novu ljubav. Možda će to već biti na Valentinovo? Inače, slobodoljubivi vodenjak mogao bi se skrasiti 2021. godine, jer dopušta mnogo više bliskosti nego što je navikao i uživa u ugodnim zajedničkim satima. Čak i u ljetnim mjesecima te u studenom i prosincu znakovi upućuju na sreću.

Posao i karijera

Što se tiče posla i karijere, moglo bi doći do promjena za vodenjaka. Svatko tko ima planove ili snove trebao bi se odvažiti na realizaciju - zvijezde su povoljne. Usudi se skočiti u nepoznato!

Duša i tijelo

Uz toliko napetosti i promjena, vodenjaci bi se trebali pobrinuti da svom tijelu i duši daju malo predaha. Jesen je još jedna savršena prilika da razmisliš o tome što ti je sve godina donijela i jesi li njome zadovoljna. Možda koji wellness vikend?

Ribe

Ribe će uživati u sretnom planetu Jupiteru od svibnja do srpnja. Čini se da je sve moguće. Istovremeno, 2021. je idealna godina da napraviš inventuru i vidiš što si već postigla - i kamo još želiš ići.

Ljubav i strast

U prvoj polovici godine ribe nemaju puno vremena za ljubav i strast. Osjećaš se ugodno sama i ne tražiš aktivno partnera. Ako pak želiš osvojiti nečije srce, moraš se zaista potruditi. Ako ti uspije, možeš se veseliti sjajnim trenucima za dvoje u ožujku. Jesen će se vrtjeti oko veze i intimnog zajedništva.

Posao i karijera

Ribe od početka godine žele puno. Ali, budi oprezna: dvaput razmisli prije nego što nešto poduzimaš. Ustrajnost se isplati. Međutim, trebala bi znati i svoje granice, jer bi se inače mogla previše umoriti. 

Duša i tijelo

Prvenstveno se brini o sebi. Ne moraš uvijek biti spremna na sve i svakoga. Ako trebaš predah, neka drugi preuzmu tvoj dio posla.

via GIPHY

Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0