Life&style

Recept Cameron Diaz za tjesteninu s limunom doista je originalan, jednostavan i preukusan

  • Uvijek tražimo nove načine kako začiniti tradicionalnu tjesteninu i stvoriti neki novi neodoljivi okus
  • Srećom, Cameron Diaz odvela nas je u svoj dom na Instagramu i otkrila jedan doista primamljiv recept
  • Slavna glumica pokazala je kako napraviti tjesteninu s limunom i češnjakom i sirom

Ovo jelo slavna glumica spravlja kad joj je suprug izvan grada, a izvrsno je jelo za spajanje s čašom dobrog bijelog vina.  Ako se tjestenini doda malo limuna, češnjaka, sira, ulja i maslaca, što stvarno može poći po zlu? Uostalom, pogledaj recept za tjesteninu à la Cameron Diaz. Obzirom da omiljena glumica ima istančan ukus za lijepe i zdrave stvari, ovaj recept se sasvim dobro uklapa u njezin kvalitetni lifestyle.

 | Autor: 20th Century Fox 20th Century Fox

Napomena: sir i maslac mogu se zamijeniti veganskim opcijama poput maslaca na biljnoj bazi i hranjivog kvasca.

Možda vas zanima Recept za tjesteninu u jednoj posudi Marthe Stewart oduševljava jednostavnošću i fenomenalnim okusima Rubrika Life&style Life&style

Sastojci

• 1 pakiranje tjestenine

• 1 glavica češnjaka

• 1 šalica parmezana

• 4 žlice maslaca

• 3-5 limuna, iscijeđeni sok

• 1-2 žlice maslinovog ulja

• sol

 | Autor: Instagram @mysuburbankitchen Instagram @mysuburbankitchen

Priprema

1. Zakuhaj slanu vodu i dodaj tjesteninu. Kuhaj dok ne bude al dente pa uzmi 1 šalicu vode od kuhanja za kasnije te ocijedi tjesteninu.

2. Iscijedi limun.

3. Oljušti i nasjeckaj češnjak.

4. Zagrij maslinovo ulje na umjerenoj vatri u loncu. Smanji vatru pa dodaj češnjak i maslac.

5. Dodaj sol i sok od limuna.

6. Ocijeđenu tjesteninu premjesti u lonac.

7. Dodaj polako sir i vodu od kuhanja tjestenine kako bi nastao umak.

8. Nastavi miješati sir, maslac, sol i limun po svom ukusu.

9. Posluži, jedi, ponovi!

Možda vas zanima Brzi recept Jamieja Olivera: Tjestenina s tikvicama i limunom od samo 5 sastojaka Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @theslimmerkitchen
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Mirise dobro 😋treba probat