Life&style

Recept iz pakla: Izmislili su novo bizarno jelo koje je razljutilo intenet - salatu od kokica! Hoćeš probati?

  • Kokice su nam jedne od omiljenih grickalica za maratonske filmske večeri
  • Malo je onih koji ne vole grickati kokice, a u kinu često pojedemo pola porcije i prije nego što film počne
  • No ovaj kulinarski recept s kokicama podijelio je internet, riječ je o salati od kokica, koja je dovela do ozbiljnog bijesa među korisnicima 

Bizarna jela česta su pojava na društvenim mrežama, no nismo očekivali da će se među njima pronaći-kokice! Svima omiljena grickalica tijekom filmskih večeri zgrozila je internet. Nedavni kulinarski eksperiment podijeljen na Twitteru ogorčio je korisnike i čak je doveo do ozbiljnog bijesa među komentatorima.

Molly Yeh iz Food Network-a nije ni slutila da će njezin recept "Salata od kokica i hrskavog graška" podijeliti internet. Većina korisnika nije našla ništa privlačno u salati s kokicama, dok se nekolicini svidjelo i branili su Yeh i njezin recept.

 

U kratkom video isječku možete vidjeti Yeh kako radi svoju salatu s kokicama s graškom, lukom, mrkvom, lišćem celera i ostalim zelenilom. Zatim je u sastojke ubacila preljev od majoneze, kiselog vrhnja, jabučnog octa, senf i šećer

Večer uz filmove i kokice? Evo kako ispeći kokice s okusom sira i špeka ili pak čokolade

Video isječak postao je viralan na Twitter platformi skupivši više od 1,4 milijuna pregleda i tone miješanih reakcija korisnika. Evo nekoliko najzanimljivijih reakcija. 

Možda vas zanima Ove kombinacije hrane pomoći će ti da lakše postigneš vitkiju figuru Rubrika Life&style Life&style

"To nije pravi recept"i "parodija", komentari su jednog korisnika koji se namjerio na salatu od kokica. Drugi ga je nazvao "receptom iz pakla". Treći iznervirani korisnik napisao je da ga je video "razbjesnio" i "pokvario mu nedjelju" A jedan od komentatora čak je ovaj recept nazvao "nasiljem kokica".

Možda vas zanima Jesi li za jedan meksički specijalitet? Isprobaj odličan recept za tacose sa škampima i šalšom od rajčice Rubrika Life&style Life&style

Malo je korisnika, međutim, branilo blogericu, a jedan od rijetkih bio je korisnik koji je napisao da jedva čeka probati salatu. 

Što ti misliš o ovom receptu, bi li probala ovakvu salatu od kokica ili i tebi sam pogled na ovu mješavinu ne zvuči ukusno?

Photo: Shutterstock

Komentari 0