Life&style

Rakovi, lavovi i vage imat će sjajan tjedan, a pogledaj kome će se polupati sva uskršnja jaja

  • Vrapci redovito zvižde s krovova
  • Naime, raspoloženje se zadnjih nekoliko tjedana apsolutno promijenilo
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Zbog promjene vremena nebo kao da nije samo uključilo sat. Sunce i Venera sada sjaje iz horoskopskog znaka ovna i svi znakovi upućuju na poboljšanje. Vrijeme je! Oh, i prije nego što to zaboravimo: za vikend sije iz znaka vage intenzivan puni mjesec, koji će, nadamo se, donijeti ravnotežu! Ipak, za neke znakove će biti potreban dodatni oprez tijekom cijelog tjedna, uključujući i uskršnje blagdane. Kako bismo u žargonu rekli: "Moraju paziti, inače bi im se mogla polupati uskršnja jaja."

Ovan

Činjenica da su se i sunce i Venera preselili u tvoj horoskopski znak može značiti samo jedno: pusti svjetlost u svoj život! To bi također trebalo značiti sljedeće: dopusti punom mjesecu da razvedri tvoj um bistrim svjetlom te unese jasnoću u različita područja života. To je sjajan poklon! Kreni u večernju šetnju radi razmišljanja i otkrij svoje najdublje tajne.

via GIPHY

Možda vas zanima Imaš li kojeg Ovna u svom životu, bolje da što prije shvatiš ovih 10 stvari o njima Rubrika Life&style Life&style

Bik

Polako, ali sigurno, čak i najnježniji umovi bikova postaju vrlo nestrpljivi. To je možda zbog radikalne energije koja nadolazi i prijeti da sve prevrne. Čak i one stvari koje su godinama ključale ispod površine. Pun mjesec u horoskopskom znaku vage pun je mjesec pravde. Trenutak koji zahtijeva da ostaneš pri sebi i svojim ciljevima. Bez ometanja, samo se koncentriraj na ono bitno! Usmjeri svoj unutarnji fokus u potpunosti na sebe i svoje osobno iscjeljenje. Tada su mogući kvantni skokovi – na bolje! 

Blizanci

Ovo baš i nije tvoj tjedan. Nemoj se iznenaditi ako se tvoji živci sastoje još samo od žice i ako ti jednom ili drugom prilikom strpljenje „pukne“. To nije samo ljudski, nego je i jednostavno posljedica punog mjeseca kao pojačanje postojećih energija. Trenutačno nebo doista plamti. A to te automatski čini neuravnoteženom. Priušti si „detox dan“! Ovih dana je jako važno sljedeće: diši, diši, diši… I imaj na umu da nakon kiše dolazi sunce. 

Ovi horoskopski znakovi jako su loši u flertovanju, s njima zna biti poprilično neugodno

Rak

Pa, dosta je kukanja! Vrijeme riba službeno je završilo. Savršen je trenutak u godini da napokon kreneš u akciju. Probudi se iz sna Trnoružice, odloži svoju svilenu masku i kreni na put do odredišta. Još uvijek nema planeta u retrogradnom stanju, a ovan donosi više vatre nego što se može ugasiti. Nemaš više nikakvih isprika za ljenčarenje: zasuči rukave i primi se ozbiljno posla. Ako tvoje buđenje primijeti nadređeni, mogla bi prosperirati na poslu. 

via GIPHY

Lav

Tebi uskoro ništa neće biti prevruće! Bez obzira koliko vulkana izbije oko tebe ili što gori, ti ostaješ snažna i cool. Jer poput lava, i ovan je pravi vatreni znak. A polako, ali sigurno, sve se više znakova okuplja u znaku ovna. Sljedećeg punog mjeseca već ih je pet. Mali savjet: osloni se sada na ljubav prema sebi i vjeruj u sebe – onda neće biti prepreka koje nećeš s lakoćom svladati.  

Djevica

Puni mjeseci uvijek su poziv iz svemira da iznova razmišljamo o bitnim stvarima. Naime, mjesec ne svijetli sam od sebe, već odbija svjetlost. Pod tom pretpostavkom možeš vrlo opušteno i svjesno pristupiti danima oko punog mjeseca. Odvoji trenutak da pogledaš unutra - stvari koje trebaju ravnotežu. A potom pogledaj oko sebe. Možda ćeš napokon primijetiti da te jedna draga osoba gleda malo drugačije od drugih… znaš, onako, slatko, sjajnim okicama… 

Možda vas zanima Ova 4 horoskopska znaka imat će najromantičnije proljeće - za njih je ljubav u zraku Rubrika Love&Sex Love&Sex

Vaga

Savršen trenutak: u nedjelju navečer došlo je tvoje vrijeme, pun Mjesec sije iz tvog horoskopskog znaka, a nasuprot je vatreno ovnovo sunce. Ovo je trenutak u godini kada se možeš osunčati (hm, ili „omjesečiti“) na mjesečini istine, jasnoće i iskrenosti. Iskoristi ovaj trenutak, aktiviraj svog unutarnjeg suca, prilagodi sve stvari tako da se osjećaš dobro i lijepo možeš započeti novu lunarnu godinu! Sve ti je otvoreno, iskoristi to! 

via GIPHY

Škorpion

Kad se puni mjesec u svom sjaju na nebu uzdigne 28. ožujka, to je trenutak istine i za škorpione, čak i ako se cijela stvar odvija u susjednom znaku. Sljedeći pun mjesec za četiri tjedna bit će tvoj, imaj to na umu! Dolaziš do novih zaključaka i mnoge stvari su ti odjednom jasnije. Razmisli: gdje bi se željela više zauzeti za sebe? Kako možeš pomoći drugima da te vide i čuju? Što ti treba za pronalaženje nove ravnoteže? Odgovori su u tebi.

Ova 3 znaka su najgori bivši partneri: jedan se osvećuje, jedan nadmeće, a jednog baš briga

Strijelac

Venera i sunce su na putu u kozmičkoj vožnji kroz vatrenog ovna. A ti, pošto si vatrena osoba, možeš to vrlo jasno osjetiti. Ali, zadnjih dana osjećaš određene promjene! Ohrabri se! Kreni u akciju i ostvarenje planova koje već dugo vremena držiš zatvorene u ladicama svog srca i glave. Sada za tebe pušu povoljni vjetrovi – kreni! 

Jarac

Iskreno: na putu doista nisu najjednostavnije energije, već puno nekih kaotičnih. Dakle: molimo te, nemoj zaboraviti na kompas! Šalu na stranu, za tebe je sada najbolje primiriti se na sigurnom. Pripazi da te ne pogodi leteća kugla bijesa drugih osoba, koja nema apsolutno nikakve veze s tobom! 

via GIPHY

Vodenjak

Vodenjaci, naš dragi mjesec susreće se iz vage sa suncem u ovnu. To nema nikakve veze s tobom? Pogrešno misliš. Upravo u ovom trenutku godine (s laganom tendencijom prema oportunizmu, ako se to tako može reći) pregovaraj sa svojim šefom. Ako već nisi  samozaposlena. Ovo je tvoj trenutak! Iskoristi dan! 

Ribe

Čuvaj se duhova i bijega u svjetove mašte! Jasno je da su trenutačno pomalo teška vremena, osobito za nježne duše. Ali, to se mora proći.  Tebi bi bilo najbolje da preuzmeš neku dobru fitness aplikaciju te izvadiš sportsku opremu iz podruma i počneš vježbati. U krajnjoj liniji, kretanje liječi. 

Photo: Shutterstock

Komentari 0