Love&Sex 25. ožujka 2021.

Ovi horoskopski znakovi jako su loši u flertovanju, s njima zna biti poprilično neugodno

Shutterstock.
  • Nisu svi majstori zavođenja
  • Opće je poznato kako je svaki je početak težak, a osobito na spoju 
  • A flert je umjetnost s kojom neki horoskopski znakovi uopće ne mogu ovladati

Sjećaš li se možda epizode serije „Prijatelji“ u kojoj Ross pokušava koketirati s dostavljačicom pizze i postane, pa, prilično neugodno?! Ovi horoskopski znakovi jednako su loši kad je riječ o neobveznom čavrljanju…

Ribe

Ribe su vrlo sramežljive i introvertirane. Većinu vremena uopće ne shvaćaju kad netko pokušava koketirati s njima. Osim toga, ovaj horoskopski znak je obično previše zamišljen kako bi se opustio i samo povremeno razgovarao s nekim. Ribe moraju malo više izlaziti i poslušati osjećaj u želucu – tek tada mogu eventualno uletjeti nekome. 

Ova 3 horoskopska znaka brzo se počnu dosađivati u ljubavnim vezama

via GIPHY

Jarac

Jarci su samopouzdani, ambiciozni i usmjereni ka ciljevima - barem što se tiče njihove karijere. U ljubavnom životu to izgleda malo drugačije. Osobe rođene u znaku jarca nemaju vremena za nebitno koketiranje i lijepe i slatke razgovore. Oni su više tip za ozbiljnu vezu i žele da osobe s kojima izađu na spoj to odmah znaju. Kod njih nema neke prevelike romantike. Ali, s jarcem barem uvijek znaš na čemu si. 

Ovi horoskopski znakovi su pravi plačljivci, oni se raspekmeze zbog svake sitnice

Ovan

Ovan ne voli suptilno čitati između redaka. Voli jasne poruke, a flertovanje vidi kao gubljenje vremena. Umjesto toga, voli otkriti sve svoje karte i nada se da se i druga osoba osjeća isto. Ako to nije slučaj, ovan će jednostavno krenuti dalje bez ulaganja puno energije u flertovanje.

via GIPHY

Blizanci

Blizanci nisu baš vješti govornici. Zapravo, uopće ne znaju flertovati. Nedostaje im odlučnost i pametno namigivanje. Blizanci su ponekad toliko nespretni tijekom razgovora da ih uopće ne razumiješ. Ali i to je strategija koja ponekad djeluje. Zapravo, to čini ovaj horoskopski znak vrlo dragim.

Možda vas zanima... Ovi horoskopski znakovi do kraja godine ostvarit će svoje snove, tako kažu zvijezde Rubrika Life&style Life&style

Komentari 0