Love&Sex

Ova 3 znaka su najgori bivši partneri: jedan se osvećuje, jedan nadmeće, a jednog baš briga

  • Prekid veze je dovoljno težak sam po sebi, no trebamo se, kako se kaže, razići kao ljudi...
  • Međutim, neki bivši partneri čine ga još težim nego što jest, a i jednom kad je gotovo nije s njima lako
  • To također može biti povezano sa horoskopskim znakom

Prekid veze može doista biti vrlo gadna stvar. Neprospavane noći, slomljeno srce, loše raspoloženje, osjećaj nemoći, tuge, jada, žaljenje za ljepšim vremenima. Kako preživjeti prekid veze? Anketa je otkrila najbolje načine... Naravno, sve će to jednom proći, ali ako imaš „zločestog“ bivšeg, muka bi mogla potrajati. Pogledaj koja su tri horoskopska znaka najlošijii bivši partneri.

Možda vas zanima Nitko nije savršen. Što bi, prema svom horoskopskom znaku, trebala poboljšati u vezi? Rubrika Love&Sex Love&Sex

Škorpion: osvetnik bez razloga

Škorpion nije samo nevjerojatno ogorčen, nego je i vrlo ljubomoran horoskopski znak. To ga također čini užasno lošim bivšim partnerom. Naime, zbog prekida veze smatra kako je dobio potvrdu za ono zbog čega je cijelo vrijeme bio toliko sumnjičav prema partneru. Zato škorpion ne želi dopustiti bivšem partneru da nastavi živjeti i raditi stvari koje su nekad činili zajedno. Na primjer, družiti se s istim (zajedničkim) prijateljima. Zato uvijek loše govori o svojim bivšim partnerima i pokušava im zagorčati život. Ljubomora također igra glavnu ulogu nakon prekida. Ako bivši ili bivša iznenada koketira s nekim drugim ili čak želi započeti novu vezu, škorpion se želi osvetiti.

via GIPHY

Lav: nakon prekida počinje nadmetanje

Lav sebe vidi kao središte svemira. Teško se nosi s činjenicom da njegov bivši partner ima život bez njega. Zbog toga lav želi čak i odvajanje pretvoriti u natjecanje. I stvarno ga želi osvojiti. Želi to brže preboljeti, brže opet uživati u životu i brže ući u novu vezu. Dapače, i u osvojem novom životu, nakon prekida, želi dokazati da mu ide bolje: ima atraktivniji posao, novi auto, više putuje, luđe se zabavlja, prvi stupi u novu vezu i partner ili partnerica su mu mnogo bolji, zgodniji itd. od bivše ili bivšega. To može drugoj strani biti prilično teško. Naime, lav na društvenim mrežama, naravno, predstavlja svoj „savršeni život“ nakon prekida bez imalo grča na licu, kako bi svijetu pokazao koliko je sjajan. Lav i Lav, Ovan i Ovan? Kakva je veza istih horoskopskih znakova?

via GIPHY

Ovan: kao da nikad niste ni bili zajedno

Ovan je sjajan partner i prolazi sito i rešeto s osobom koju voli. Međutim, nakon prekida postaje strava i užas za bivšeg partnera. Naime, ovan živi ovdje i sada. Pogled unatrag za njega nije opcija. Zbog toga bezbrižno živi svoj život i nakon prekida, što njegovim bivšimm partnerima daje dodatni ubod u srce. Pokazuje da mu nije nimalo stalo, ta priča za njega više uopće ne postoji pa tako ravnodušan i hladan (što nikad nije) ostavlja dojam da mu nikad ni nije bilo stalo. Ovan čak ni ne misli loše ili čak uopće razmišlja o tome. Njegova iskrenost, koja je bila plus u vezi, bivšem partneru nakon prekida postaje noćna mora. Ovan jednostavno svima kaže razlog prekida ne razmišljajući je li to u redu ili nije.

Photo: Shutterstock

Komentari 0