Love&Sex

Nitko nije savršen. Što bi, prema svom horoskopskom znaku, trebala poboljšati u vezi?

  • Na početku veze uglavnom ne vidimo dalje od nosa i sve je super. I nama i njemu
  • Međutim, kad se smire leptirići u želucu, svačije, pa i naše mane počinju se nazirati
  • Poslušaj što ti šapću zvijezde: na kojim bi svojim osobinama trebala poraditi ako si u vezi

Veza nije uvijek jednostavna i savršena. Svako malo moramo poraditi na njoj te neke stvari učiniti boljima. Prema svom horoskopskom znaku, trebala bi poboljšati sljedeće stvari u svojoj vezi…

Ovan: ne možeš uvijek ti odlučivati

Puno toga proživljavaš u svojoj vezi. Čak i u vrijeme korone uvijek imaš ideje kako život učiniti malo uzbudljivijim. Međutim, partneru ostavljaš malo slobodnog prostora da sam odlučuje. Naime, ako nešto želiš napraviti, to ćeš i napraviti. Ta tvoja karakteristika može lako čovjeka izbaciti iz takta pa bi trebala na tome malo poraditi.

via GIPHY

Bik: pazi se rutine

Bik je osoba rođena za vezu. Međutim, s vremenom upadaš u rutinu i više ne pokušavaš začiniti svakodnevicu. Svom partneru za ljubav trebala bi obavezno dati više „energije i promjene“ u vezi. Nije važno hoćeš li pokušati nešto novo u krevetu ili pripremaš romantičnu večer za dvoje. Napravi nešto novo!

Blizanci: usredotoči se na partnera

Uvijek želiš biti u toku. U vremenima poput ovih, kad se nešto dogodi svake sekunde, stalno si na telefonu ili prijenosnom računalu kako bi pratila sve što se događa. Zbog toga se tvoj partner osjeća pomalo zapostavljeno. Ostavi stalno gutanje informacija i vijesti po strani i više se koncentriraj na voljenu osobu.

Možda vas zanima Ova 3 horoskopska znaka brzo se počnu dosađivati u ljubavnim vezama Rubrika Love&Sex Love&Sex

Rak: i ti si važna!

Voliš svog partnera više od svega. I želiš mu to pokazati svake sekunde vašeg zajedničkog života. Ali, postoji i nešto drugo što ne bi smjela zanemariti: sebe! Često zaboraviš misliti na sebe i provesti večer s prijateljima (barem putem Zooma). To bi trebala pod hitno promijeniti. Udaljenost također može biti dobra za vezu.

via GIPHY

Lav: neka neki trenuci ostanu samo vaši

Čim nešto doživiš zajedno s partnerom, to odmah završi na društvenim mrežama. Naravno, želiš pokazati cijelom svijetu koliko je tvoj dragi sjajan lik. Ali, zbog toga često zaboraviš jednostavno uživati u zajedničkom vremenu. To šteti vašoj vezi, stoga malo prikoči s mobitelom! 

Djevica: malo manje kritičnosti bi bilo dobro

Pravi si perfekcionist. Imaš visoke zahtjeve prema sebi, ali i prema svojoj vezi i partneru. Međutim, moraš znati da nitko ne može biti savršen danonoćno - i to bi svakako trebala zapamtiti. Nemoj uvijek kritizirati svog dragog. Samo ga pusti da bude čovjek. I pohvali ga koji put...

Vaga: ne meti stvari pod tepih

Jako ti je potreban sklad i ravnoteža. Zato uvijek nastojiš izbjegavati svađe. Ali, svako malo se mora raspraviti o raznim stvarima. I nije pritom kraj svijeta ako vam se mišljenja raziđu. Zato sjedni sa svojim dragim i razgovarajte o svojim problemima. Ponekad običan kratki razgovor rješava puno stvari.

via GIPHY

Škorpion: povjerenje je bolje od sumnjičavosti

Trebala bi se pod hitno riješiti svoje sumnjive prirode u vezi. Čak i ako te osjećaj u želucu rijetko iznevjeri, povjerenje je nevjerojatno važno u vezi. Ako doista voliš svog partnera, onda mu ubuduće moraš puno više vjerovati.

Strijelac: nije samo ono što ti želiš važno

Pravi si slobodan duh i uživaš u životu punim plućima. Ali, u vezi to često znači stavljati sebe na prvo mjesto. Pokušaj koji puta obuzdati svoje želje, odustati od nekog plana za dobrobit veze. Nemoj da se tvoj dragi uvijek osjeća kao da je drugi.

Možda vas zanima Ova 4 horoskopska znaka uvijek su raspoložena za seks, kod njih nema "boli me glava" Rubrika Love&Sex Love&Sex

Jarac: jedno je biti cool, a drugo hladna osoba

Prilično si cool osoba. Dakle, maženje i seks ti nisu baš visoko na listi prioriteta. Ali, može biti da tvoj dragi želi više nježnosti u vezi. Zato pokušaj promijeniti svoj uobičajeni način ponašanja i probaj nešto drugo.  

via GIPHY

Vodenjak: slušaj ga što govori

Slušanje svog dragog nije jedna od tvojih prednosti. Naime, uvijek iznova se zaboraviš i izgubiš se u sanjarenjima. Ubuduće posveti više pažnje partneru i samo se koncentriraj na njega. 

Ribe: ne šuti o onom što te muči

Ti si vrlo osjetljiva osoba. Zato nikada ne želiš pričati o stvarima koje te tište. Bojiš se da ne povrijediš druge. Ali, upamti: ako tvoj partner ne zna što te muči, ni on to ne može promijeniti.

Photo: Shutterstock

Komentari 0