Life&style
Posebno dizjaniran namještaj za mačke

Raj za mačke! Ovo je najgenijalniji namještaj za tvoj dom ukoliko živiš s macom ili više njih

  • Zagriženi ljubitelji mačaka vjeruju kako je ovo mačji svijet, a mi samo živimo u njemu! 
  • Ako imaš mačku ili dvije, onda znaš da su one pravi gospodari našeg doma, a mi smo njihovi trajni robovi
  • Naravno, brinemo se o svakoj njihovoj potrebi, uvijek po njihovoj volji… 

Učinili bismo gotovo sve da budu sretne i da im je udobno, uključujući i darivanje dizajnom namještaja prilagođenog mačkama na kojem se mogu opustiti i odmoriti. Ova kolekcija proizvoda za mačke obećava da će biti ulaganje koje upravo to čini! Savršeno će zadovoljiti svaku potrebu tvoje mačke! Sretne mace su zajamčene!

 | Autor:  | Autor:

Okvir kreveta Gatrimonial, koji je izradila tvrtka CatLife, ostvario je ovaj san. Izrađuju namještaj koji se smatra avanturističkim mačjim snom. Na prvi pogled, okvir kreveta izgleda kao šuplja podloga s kružnim ulazima u svakom kutu. Ima dovoljno prostora za mačku da ispruži udove ispod kreveta. Kad podigneš madrac, otkriva labirint koji zabavlja tvoje mačke. Okvir također ima dva dijela sa sitnim rupama veličine šape koje bi mogle biti rupice za virenje ili mala zamka za trening šapica. Tvoji gležnjevi to neće cijeniti, ali tvoja mačka će obožavati lov.

 | Autor:  | Autor:

Sio je mačji toranj isklesan od prirodnog drva s integriranim ljuljačkama i jastučićima za skrovišta za mačke kako bi se mogle penjati i odmoriti. Mačje stablo Sio zadržava isti oblik kao dvokrake ljestve, pružajući poluzatvoreno dno za odmor i stepenice prekrivene tepihom sa spojnim remenima gdje se mačke mogu opustiti i pomno pratiti svoje ljude. Izgrađeno od prirodnog drva, stablo mačaka Sio dovoljno je diskretno da se uklopi u većinu modernih dnevnih soba i uklopi s ostatkom namještaja.

Možda vas zanima Čestitamo ti Međunarodni dan mačaka! Evo 7 razloga zašto su genijalne (kao i njihovi vlasnici) Rubrika Life&style Life&style

 | Autor:

Ovaj stol koji je Dinos dizajnirao za vlasnike mačaka ručno su izradili lokalni majstori od prirodnog drveta crvenog hrasta kako bi vremenom ostario i ostao mjesto gdje tvoja mačka može sjesti. Zaobljeni uglovi stola također su posebno brušeni kako bi se tvojoj mački osiguralo sigurno penjanje i skakanje. Kad želiš da ti se mačka pridruži dok radiš, stol ima središnju šupljinu kroz koju može proviriti glavom i vidjeti što radiš. U sredini stola majstori u Dinosu izrezbarili su rupu od 16 cm neposredno iznad kružne police u kojoj se mačka može odmoriti. Kada se mačka ne odmara na polici, može se koristiti za spremanje predmeta poput časopisa ili čak igračaka za mačke.

 | Autor:  | Autor:

Izrađena od javorova drva vrhunske kvalitete i teksturirane tkanine, kolekcija je inspirirana arhitektonskim stupovima, drvenim tiplama, mekim rubovima i jednostavnim geometrijskim oblicima. I to se itekako vidi kroz komade namještaja! Zbirka se sastoji od pet zanimljivih komada. Imaš prekrasnu stolicu od svijetlog javora koja funkcionira kao stolica za kućne ljubimce! To u biti znači da tvoja mačka i ti možete sjediti na istoj stolici, provodeći kvalitetno vrijeme bez zadiranja u međusobnu privatnost. Donji dio funkcionira kao siguran prostor za odmor tvoje mačke! U zbirci se nalazi i kutija za izmet s lučnim krovom. Gornji dio sastoji se od stupaca koji tvojoj mački pružaju privatnost dok obavlja svoj posao, a također omogućuje da se kutija integrira s tvojim životnim prostorom. Rise se također sastoji od dva kreveta za mačke. Jedan je prilično kompaktan i malih dimenzija te zauzima minimalni prostor. Drugi je veći i dizajniran je da se uklopi u svaki kutak tvog doma. Također uključuje postolje za grebanje. Konačni dizajn u kolekciji je penjalica za mačke koja je također i grebalica! Penjačica održava tvog ljubimca angažiranim, aktivnim i produktivnim!

 | Autor:  | Autor:

Razvijen posebno za male i srednje stanove, Co-Living je ogledalo punog tijela i kula za mačke u kombinaciji kako bi postali zajednički, interaktivni komad unutarnjeg namještaja za mačke i ljude. Gledajući Co-Living izravno, čini se kao samo još jedno zrcalo, ali pomniji pogled otkriva njegovu multifunkcionalnost. S lučnim gornjim i donjim dijelom ogledalo stoji na drvenom klinu ispred stražnjeg tornja za mačke Co-Livinga. Izgrađen okomito, Co-Living je osmišljen tako da potiče prirodne tendencije penjanja mačaka uključivanjem više slojeva tepiha s kojih mogu skakati do vrha.

 | Autor:  | Autor:

Aluminijska hranilica za mačke Desco tvrtke MiaCara savršen je pribor za jelo za uljepšavanje obroka tvoje mačke! Set se sastoji od dvije zdjele koje su postavljene na postolje. Stalak je izrađen od aluminija premazanog prahom i ima mat završnu obradu! Dvije zdjele, s druge strane, izrađene su od nehrđajućeg čelika, pa stvaraju sjajan i atraktivan kontrast s mat postoljem. Hranilica je minimalan i nordijski inspiriran proizvod za kućne ljubimce koji će se savršeno uklopiti u tvoj dom. Možeš se oprostiti s hranilicama od kojih te bole oči i imaju tendenciju zatrpati tvoj životni prostor!

Ljubitelji mačaka su pametniji, a ljubitelji pasa sretniji Možda vas zanima Ljubitelji mačaka su pametniji, a ljubitelji pasa sretniji, tvrdi najnovije istraživanje Rubrika Life&style Life&style

 | Autor:  | Autor:

Pametni uređaj za njegu mačaka Petpresso održava tvoje mačiće zdravijima i sretnijima! Sustav pruža mačkama hranu i vodu, a također aktivno nadzire njihove navike pijenja i prehrane. Prati tvoje kućne ljubimce kako bi se osiguralo da dobro jedu i piju, budući da nepravilni obrasci prehrane i pića mogu biti prvi pokazatelji zdravstvenih problema. Senzori za mjerenje težine također nadziru i određuju kada tvoja mačka jede i pije. Prateća aplikacija pomaže ti upravljati količinom hrane i također postavlja vrijeme hranjenja. Ovaj uređaj za njegu mačaka vrhunski je čuvar tvog ljubimca!

 | Autor:  | Autor:

Sa skrivenim skladišnim prostorima i skrovištima, Neko Goten dizajniran je na temelju razumijevanja ponašanja mačaka. S lijeve strane, stubište Neka Gotena dovodi mačke do naizmjeničnih skakaonica gdje mačke mogu skočiti prije nego što krenu prema plastičnoj hemisferi tornja koja lebdi iznad cijelog prostora za igru. Ispod stubišta skrovište nudi natkriveno mjesto za odmor mačaka bez smetnji. Zatim, središnji dio Neko Gotena sadrži odmorište nalik košnici koje je smješteno na vrhu izdubljenog prstena s tepihom, gdje se mačke mogu odmarati ili grebati dok ne zaspu.

 | Autor:  | Autor:

Odgajivačnica mačaka s dvostrukim umivaonikom PaiPai Pets je kućica za mačke i ormar za odlaganje u jednom. Gledajući direktno u odgajivačnicu, široka vrata graniče sa užim srednjim vratima, koja se otvaraju prema skladišnoj prostoriji uzgajivačnice i unutrašnjosti. S lijeve i desne strane ima dovoljno mjesta za smještaj dvije velike kutije za izmet, kojima je uvijek moguće pristupiti kroz otvoreni otvor na srednjim vratima. Iza središnjeg ormarića uzgajivačnice mogu se pronaći police za skladištenje na koje vlasnici mačaka mogu odložiti manje predmete poput limenki mokre hrane za mačke i lopaticu za izmet. Obojana u svijetlo bijelu boju, s naglašenim prirodnim drvom po obodu, kućica može ostati diskretna čak i u prometnijim kućnim prostorima poput dnevne sobe. 

 | Autor:  | Autor:

The Wool Castle Bed je san svih mačjih snova! Napravljen od vunenog filca, flisa i mnoštva jastuka, krevet za mačke je udoban koliko i krevet. Dovoljno velik za kućne ljubimce svih veličina, ovaj mali krevet pruža savršeno privatno mjesto za tvoju mačku, jer ona često žudi za svojim osobnim prostorom i izolacijom.

Mačke Taylor Swift Možda vas zanima Znaš li kakve su sretnice tri preslatke mace koje ima Taylor Swift? Pogledaj njihov život u raskoši... Rubrika Stars Stars
Photo: Shutterstock

Komentari 0