Life&style
Ime tvog ljubimca puno govori i o tebi

Reksi, Mrvica ili Maks: evo što ime tvog ljubimca otkriva o tvom karakteru

  • Kako se zove tvoj kućni ljubimac? 
  • Nije svejedno zove li ti se mačak Crni ili Justin Bieber
  • Naime, ime tvog kućnog ljubimca puno govori o tebi! Prepoznaješ li se ovdje?

Bilo da imaš psa, mačku ili zeca kod kuće - odnos s tvojim ljubimcem zasigurno će biti vrlo poseban. Dakle, sigurno si dugo razmišljala kako bi se trebao zvati tvoj novi cimer. Jesi li znala da izbor imena puno govori o tvom karakteru?

Slatko, slađe, najslađe!

Točkica, Mrvica, Slatkica... naravno: misliš da je tvoj ljubimac nevjerojatno sladak i želiš naglasiti tu njegovu karakteristiku. Općenito, brzo se rastopiš kad ti netko da lijepi kompliment ili kada gledaš sladunjavu filmsku ljubavnu priču. Imaš veliko srce, otvaraš ga svijetu i uvijek vjeruješ u dobro!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sathish (@rishi_chinna070)

Ljudsko ime

Maks, Luka, Lola, Đuro... ako svojoj životinji daš ime djeteta ili prijatelja, želiš pokazati da ne radiš razliku između kućnih ljubimaca i ljudi. Općenito, imaš snažan osjećaj za pravdu i poštovanje. Bahatost? Ni ne znaš što znači ta riječ!

Možda vas zanima Internet se zaljubio u psića s pet nogu, pogledaj kako je neodoljiva malena Chanel Rubrika Life&style Life&style

Moja životinja je V.I.P!

Tvoj ljubimac zove se Justin Bieber, George Clooney ili Rihanna? Onda u njemu vidiš svoju tajnu zvijezdu. Vjerojatno i ti uživaš u odlascima u kino i na koncerte - pa čak i u srednjim 30-ima još uvijek postoji slavna osoba koju potajno obožavaš. Ruku na srce: hoće li se tvoj sljedeći pas zvati Ryan Gosling?

Što je moguće jednostavnije

Maca, Zeko ili Peso? Ne želiš dugo razmišljati o imenima. Svojoj životinji jednostavno daješ ime po onom što jest. Mačka, zec ili pas. Općenito, to je tvoj stav prema životu: zašto ga nepotrebno komplicirati? To će ti skinuti veliki pritisak i svakodnevni stres s ramena.

Što tvoje omiljeno voće otrkiva o tvom karakteru Možda vas zanima Voćni test osobnosti: Evo što tvoje omiljeno voće vrlo precizno govori o tvom karakteru Rubrika Life&style Life&style

Staromodno i klasično

Pas se zove Floki, a mačak je Crni. To su klasična imena i divno pristaju ljubimcima i danas. Općenito ti se sviđaju staromodne stvari i držiš se tradicije. U svom omiljenom restoranu uvijek biraš istu stvar, a i nevjerojatno si odana u svojoj vezi.

Mora biti kreativno

Crazy Bunny, Gospodin Pinky ili Čoko Keks - doista si kreativna osoba. Bez obzira na to jesi li odabrala ime svog ljubimca, na poslu ili u vezi uvijek imaš dobre ideje i inspiracija si ljudima oko sebe. Voliš učiti nove stvari i ne bojiš se promjena.

Junaci iz crtića

Voliš se prisjećati djetinjstva. Zato svom ljubimcu nadjeneš ime Bambi, Mowgli ili Snoopy. Kad provodiš vrijeme sa svojim ljubimcem, želiš da ti bude toplo oko srca. Pravi si mali sanjar i veliki optimist.

Photo: Shutterstock

Komentari 0