Life&style

Prva epizoda 'Kućanica' emitirana je prije točno 18 godina, a uskoro bismo mogli gledati i reboot

  • Hit serija ''Kućanice' započela je s emitiranjem 3. listopada 2004., a prije 10 godina je izašla zadnja epizoda 
  • Upečatljive uloge kućanica iz predgrađa i brojni zanimljivi zapleti svima su ostali u sjećanju
  • Komplicirani ljubavni, obiteljski i međususjedski odnosi iz ulice Wisteria Lane osvojili su brojne obožavatelje, a serija bi uskoro mogla doživjeti i reboot

ABC-jeva serija 'Kućanice' ponudila je zanimljiv i uzbudljiv uvid u živote svima najdražih kućanica. Na površini, dame iz ulice Wisteria Lane savršen su prikaz idiličnog američkog predgrađa, no odmah ispod površine kriju su velike misterije i tajne - nevjera, prevara, ucjena pa čak i ubojstvo. Uz sve to, tu su i njihovi bračni partneri, komplicirani odnosi, obiteljske drame te susjedi koji vole spletkariti i uplitati se jedni drugima u živote.

Kućanice | Autor: Pixsell/PA Pixsell/PA glumačka postava 'Kućanica'

Radnja serije započela je pričom o Mary Alice, koja je donedavno stanovala u ulici Wisteria Lane, no onda je počinila samoubojstvo. Nakon njene smrti, na vidjelo počinju izlaziti tajne njenih najboljih prijateljica i susjeda, Gabrielle, Bree, Edie, Lynette i Susan.

Njihove uloge utjelovile su holivudske glumice Eva Longoria kao Gabrielle Solis, Marcia Cross kao Bree Van de Kamp, Nicolette Sheridan kao Edie Britt, Felicity Huffman kao Lynette Scavo i Teri Hatcher kao Susan Mayer te kasnije i Vanessa Williams kao Renée Filmore-Jones te Dana Delany kao Katherine Mayfair.

Prva epizoda serije emitirana je točno prije osamnaest godina te se prikazivala sljedećih do 2012. i privlačila gledatelje diljem svijeta. Zadnja epizoda premijerno je prikazana 13. svibnja 2012. Osvojila je mnogobrojne nagrade te je postala jedna od najuspješnijih TV projekata.

Serija 'Carica' na Netflixu Možda vas zanima Sutra na Netflix stiže kraljevska drama 'Carica': Može li priča o omiljenoj Sisi postati nova 'Kruna'? Rubrika Life&style Life&style

Možemo li uskoro očekivati reboot omiljenih 'Kućanica'?

Od završetka emitiranja serije prošlo je deset godina, a ABC je na samom kraju prošle godine natuknuo kako bismo uskoro mogli imati priliku doživjeti i reboot popularne serije, što je oduševilo sve obožavatelje, koji već godinama "očajnički" iščekuju nove pustolovine omiljenih kućanica.

Na službenom Twitteru 'Kućanica' tako je objavljen tweet zanimljivog sadržaja u kojem su producenti objavili kako "*Očajnički očekuju 2022.", uz fotografiju glavnih glumica iz serije, uključujući Evu Longoriju, Marciju Cross i Teri Hatcher. I dok se iz ABC-ja nisu izjasnili o tome hoće li serija stvarno dobiti reboot, za obožavatelje je i ovaj mali podatak bio dovoljan da se uvjere kako nam uskoro stižu nove 'Kućanice'.

"Spremni smo, bili smo spremni i ostali smo spremni! Vratite cure!" stoji u opisu jednog od tweeta s GIF-om Eve Longorije u ulozi Gabrielle Solis.

Iako još ništa nije službeno potvrđeno, reboot u ovoj godini svakako bi bio prigodan, budući da se ove godine obilježava desetljeće od prestanka emitiranja 'Kućanica'. Iako je možda sad nerealno očekivati da će se to dogoditi do kraja godine, svakako raduje činjenica da postoje planovi da se 'Kućanice' ponovno pojave na malim ekranima. Sličan scenarij dogodio se sa "Seksom i gradom", stoga nije nerealno očekivati da će se isto ponoviti i s 'Kućanicama'.

Čak je i zvijezda serije, Eva Longoria, još prošle godine komentirala mogućnost oživljavanja showa i za Radio Times rekla: "Smatram kako je kreator serije Marc Cherry prije desetak godina jednostavno osjećao kao da je show došao svojem kraju, no mi smo uvijek u kontaktu. Baš sam nedavno s njim razgovarala te oboje mislimo da bi se još toliko toga moglo napraviti, a ja sam prva koja će biti za to ako se on odluči", rekla je Longoria.

Dok reboot ne ugleda svjetlo dana, stare sezone i epizode 'Kućanica' dostupne su na platformama Hulu i Disney+.

Možda vas zanima Obožavali smo gledati 'Dadilju', a Fran danas slavi 65. rođendan i još uvijek izgleda senzacionalno Rubrika Stars Stars

 

Photo: ABC

Komentari 0