Life&style

Pronašli smo 30 savršenih i totalno ženskih poklona do 100 kuna!

Božić se bliži i kreće luda potraga za poklonima za naše najmilije. Odlučili smo ti olakšati posao pa smo pronašli čak 30 poklona do 100 kuna

Pokloni nipošto nisu smisao Božića, ali mali znaci pažnje zasigurno mogu izmamiti osmijeh na lice naših najdražih. Da bi pokloni bili sjajni, cijene ne moraju biti (pre)visoke, a tu nam u prilog svakako idu blagdanski popusti koji olakšavaju kupovinu. Međutim, simbolika je puno, puno jača od samih cijena! Arena Centar izdvojio je Top 10 poklona koji će oduševiti baš svakoga, a mi smo pronašle njih čak 30 koji će zagrijati srce tvojim najdražim (ovaj put ženskim!) osobama.

1. Dekoracije 

Dekoracije za dom čine ti se kao malo luckast božićni poklon? Pa i ne baš! Ukoliko je tvoja bliska osoba već sita parfema, šminke i klasičnih varijanti koje uvijek dobro prolazi, a pritom znaš da je ljubiteljica stvari koje mogu oplemeniti njen prostor...Primjerice, slatki mirisni štapići ili mali držači za mirisne svijeće prekrasni su detalji koji mogu oplemeniti svaki prostor. Izaberi one koje nisu prejako stilski obilježene i za koje vjeruješ da bi se sjajno uklopile u veliki broj interijera.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara Home (99,90 kn), Zara Home (49,90 kn) U grupu slatkih dekoracija za dom ulaze jastuci i jastučnice, sitni detalji koje mnogi propuštaju. Ukoliko, dakle, nisi već vidjela hrpu sitnih dekorativnih jastuka na kauču osobe koju darivaš slobodno se upusti u tu vrstu poklona. Simpatična je i simbolična, tvoj osobni pečat u njen prostor. Slobodno se prepusti božićnim uzorcima, ali istraži i ponudu koja nije tematski vezana za blagdane. Predivna je!  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Posteljine.hr (49,90 kn), Stradivarius (79,90 kn) Mnoge žene danas su lude za lijepim, fotogeničnim šalicama kakve se ne viđaju često. Komplet nekih posebnih šalica ili, pak, samo jedna, jedinstvena šalica bit će odlični pokloni.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara Home (69,90 kn), Zara Home (89,90 kn)

Svaka žena voli svoje vrijeme provoditi u svom kutku - garderobi, radnom stolu ili stoliću za šminkanje. Dobro prouči omiljenu zonu svoje bliske žene te vidi što joj nedostaje. Može biti riječ o malom ogledalu, svjećnjaku, stalku za nakit, zgodnom planeru... Prouči i obogati njen prostor.  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius (79,90 kn), Stradivarius (55,90 kn) Osim što vole dotjerati sebe, brojne žene strašno drže do izgleda i sigurnosti svojih mobilnih telefona. A maskice nikada nisu bile luđe. U samo jednoj šetnji trgovinama, pronaći ćeš ludo slatke i jako zabavne maske. Izbor je širok - od medvjedića pa sve do trendi zmijskog uzorka.  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Pull&Bear (69,90 kn), Bershka (69,90)

2. Moda i modni detalji

Obožavamo modu, ali kupovati odjeću za druge pomalo je ekstreman sport. Možeš promašiti kroj ili veličinu pa ćeš dobiti kontraefekt. Zato je uvijek bolje držati se sigurne zone - nakit, torbice, ukrasi za kosu i ostali modni dodatci. Da bi bio lijep, nakit stvarno ne mora biti skupocjen. Umjesto da na rate otplaćuješ skupocjeni komad, u Argentumu možeš pronaći odlične modele na sniženju. Primjerice, izbor naušnica tamo je stvarno fantastičan. Odlične komade pronašle smo i u high street dućanima...

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius (49,90 kn), Zara (99,90 kn)

Možda vas zanima Što pokloniti za Božić? Evo što kaže horoskop! Rubrika Life&style Life&style

Čini nam se da ne poznajemo ni jednu ženu koja bi rekla NE maloj crnoj torbici. Savršena za dan i noć, praktična, savršeno se slaže s većinom kombinacija. I košta manje od 100 kuna? Eto još jednog savršenog poklona! 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius (99,90 kn), Pull&Bear (99,90 kn)

Zimska pokrivala za glavu, u vidu kapa, šešira, marama i turbana, vrući su trend. Trgovine nude stvarno prekrasne i raznolike modele pa ih vrijedi obići. Definitivno ćeš pronaći komade koje je uistinu lako ukomponirati u različite stilove - od glamuzornih do cozy varijanti. U Carpisi smo tako pronašli odličan šešir za samo 71,50 kn. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Carpisa (71,50 kn), C&A (oko 70 kn)

Iako odjeća na spada u darove koje je tako lako kupiti, postoje slatki detalji s kojima je jako teško pogriješiti. Primjerice, slatke čarapice s motivima blagdana ili simpatične kućne papuče dar su koji će osvojiti svakoga tko je u duši ostao dijete. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Calzedonia (oko 60 kn), C&A (oko 70 kn)

3. Šminka i kozmetika 

Dobra šminka i kozmetika vrijedan su poklon za svaku ženu koja drži do sebe. S obzirom na to da vjerojatno jako dobro poznaješ osobu koju daruješ, zasigurno već znaš je li sklona šminkanju. Ukoliko nije, odluči se za parfeme i njegu lica. Misliš da nema kvalitetnih parfema i toaletnih voda koji ne koštaju cijelo brdo novaca? E, pa, varaš se! Toaletne vode iz high-street trgovina divno mirišu i stvarno su vrijedne pažnje! Ipak, prije nego padneš na predivna pakiranja, zapitaj se kakve mirise voli osoba kojoj poklanjaš parfem. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius (99,90 kn), Zara (99,90 kn)

Možda vas zanima Pokloni koji su univerzalni za sve muškarce u tvom životu Rubrika Life&style Life&style

Božićni poklon setovi apsolutni su klasik koji uvijek prolazi. Srećom, ponuda je ove godine spektakularna, a brojni brendovi pobrinuli su se za lijepa pakiranja i atraktivan sadržaj. Paketi za njegu tijela su stvarno bogati, povoljni i uvijek korisni!

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Douglas (79,90 kn), DM (oko 40 kn) Maske za lice nikada nisu bile popularnije. Taj sitni korak u njezi kože zapravo znači i vrijeme odvojeno samo za ženu, njeno osobno vrijeme. E, pa, ako želiš prijateljici pokloniti vrijeme samo za nju - uloži u njenu masku za lice. Ne možeš promašiti s maskama za hidrataciju, to je stvar koja je potrebna uvijek i svima. Osim toga, za 100 kuna stvarno možeš kupiti dosta veliku količinu raznih maski. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: DM (oko 15 kn), DM (oko 15 kn) Ukoliko ipak želiš ući u zonu make up-a, pobrini se da bude u skladu s karakterom i navikama osobe koju daruješ. Povoljne i kvalitetne palete sjenila za oči dugo su bile nedosanjani san na našem tržištu. I to se, dakako, sada mijenja pa su nam savršene palete nadohvat ruke, a izbor u omiljenim nam drogerijama poput DM-a i Douglasa nikada nije bio veći. Osim što izgledaju savršeno i jako su praktične, pripazi na to da paleta boja barem djelomično odgovara karakteru žene koju daruješ. Ukoliko je već prava šminkerica, slobodno se odvaži na lude boje i glittere. Ako je početnica, pomozi joj da kreira dobru bazu koju će kasnije nadograđivati.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: DM (oko 80 kn), Douglas (51,90 kn)

 

Možda vas zanima 5 tako dobrih poklona za žene u tvom životu (da bi ih najradije zadržala za sebe!) Rubrika Life&style Life&style

Dobro rumenilo sjajan je dodatak svakoj ženskoj torbici. Sigurno znaš koje bi lijepo pristajalo osobi kojoj ga poklanjaš, ovisno o tenu, godinama i boji očiju. Ipak, ako govorimo o univerzalnim stvarima - žene su oduvijek bile iznimno sklone Avon True perlama za lice. Osim toga, palete rumenila danas su dostupne na svakom koraku i uistinu prekrasne. S njima nema greške! 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Avon (oko 40 kn, ovisno o katalogu), Pink Panda (79,90 kn)

Osim toga, za Božić su parfumerije uvijek prepune prekrasnih setova punih kvalitetne šminke. Omjer cijene i kvalitete zna biti odličan! Definitivno pregledaj ponudu, uistinu se isplati.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Douglas (79,90 kn), Douglas (99,90 kn)

Ovaj mali pregled tek je uvid u brdo povoljnih i prekrasnih darova koji ti pokazuju da se za Božić stvarno ne moraš utopiti u kupovini skupih i luksuznih poklona. I ovi, do samo 100 kuna, izgledaju stvarno sjajno! Sjeti se, za Božić su najbitnije stvari koje uopće nemaju cijenu. 

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Thinkstock / Spencer Davies