Life&style

Što pokloniti za Božić? Evo što kaže horoskop!

Pravo je vrijeme da kreneš s planiranjem božićnih poklona za svoje najmilije. Za slučaj da ti je ponestalo ideja, pogledaj što preporuča horoskop!

Izbor pravog poklona za Božić ponekad postaje nemoguća misija! Osim činjenice da nikad nije riječ o samo jednom poklonu, pridodajmo tome osobne ukuse i preferencije, skrivene želje i nadanja... I dobijemo kaotičnu potragu koja može potrajati satima. Očekujući jednaku situaciju i ove godine, na vrijeme smo zavirili i provjerili što kažu astrolozi. 

OVAN: Zaboravi na ''praktične i korisne'' darove  | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric Ovan je jedan od najhrabrijih znakova, ali istovremeno je impulzivan. To dvoje u kombinaciji znači samo jedno - zaboravi na sve darove koji bi se tebi mogli učiniti praktičnima i korisnima. Zaboravi na vodiče, kuharice i priručnike. Dapače, kupi nešto posve "beskorisno", što nema praktičnu vrijednost i baš od srca! Svom Ovnu, primjerice, kupi karte za omiljeni koncert ili film, uplati mu plesnu školu ili odlazak na kampiranje. Osim toga, Ovan naprosto neće uočiti estetski oblik poklona, njega forma zanima manje, pa se ne moraš mučiti oko pakiranja. Radije se pobrini da sadržaj obori s nogu!

BIK: Zakon osjetila   | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric Za ljude u znaku Bika ključna su 2 osjetila - njuh i dodir. Horoskop ove godine predlaže svom omiljenom Biku ili Bikici kupiš poklon koji ide u skladu s tim osjetilima. Počasti ih finim parfemom ili mlijekom za tijelo, a, ako ti je preteško pogoditi mirisne preferencije, drži se šala od kašmira ili mekanih rukavica. 

BLIZANCI: Akcija!  | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric Poklon za Blizanca ove godine trebao bi biti neki koji ga pokreće na akciju, izaziva u njemu dinamiku i provocira ga. Dakle, ništa od Play Station igrica, radije potraži dobre društvene igre, upiši svog Blizanca na neki novi tečaj ili uloži u novu sportsku opremu. Iduća godina za Blizance je u znaku zdravlja ruku i nogu, a Blizancu se toplo preporuča pokret! 

RAK: Naglasak na simbolici  | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric Božićno doba u Raku bi moglo izazvati pojačanu aktivaciju osjećaja nostalgije, melankolije i emocionalno predoziranje. Pravi poklon za tvoj omiljenog Raka ili Račicu bit će nešto što vas povezuje i ima emocionalnu vrijednost. Uvijek mu možeš izraditi neki poklon, kupiti nešto uz što vežete zajedničke uspomene. Osim toga, možeš uokviriti vašu prvu zajedničku fotku. Zvijezde tvrde da će se rastopiti!

Možda vas zanima 5 tako dobrih poklona za žene u tvom životu (da bi ih najradije zadržala za sebe!) Rubrika Life&style Life&style

LAV: Luksuzno ili teško dostupno  | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric Lavovi su darežljiv znak i vole poklanjati drugima, ali kupiti poklon za njih može biti poprilična misija. Čast iznimkama, ali većina Lavova ima skup i jako, jako profinjen ukus. Ovisno o tome koliko dobro poznaješ svog Lava ili Lavicu, kupi mali, ali dovoljno luksuzan dar. Ako nije luksuzan, neka bude barem teško dostupan, nešto što nemaju svi. Pokloni im neki mini proizvod za njegu, kremu kojoj se dugo raduju ili, ovisno o tome koliko ste bliski, igraj na kartu nakita.  

DJEVICA: Nemoj si uzimati previše slobode u odabiru  | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric Sigurno već znaš da Djevica ima vrlo partikularnu estetiku. Djevicama je jako teško ugoditi poklonima. Istina, uvijek možeš ispitati svu rodbinu i prijatelje o tome što želi i što trenutačno jako voli, kojem je trendu naklonjena. Provjeri kakva je s animal printom ili kariranim uzorkom.  Ako, pak, ideš linijom manjeg optora, uvijek možeš pokloniti kupon u njenom omiljenom dućanu. 

VAGA: Vrijeme je najbolji dar  | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric Vaga je, kao što znamo, pomalo neodlučan znak i teško da je i sama sa sobom u dogovoru oko toga što želi. Ipak, težnja za harmonijom, mirom i socijalnim kontaktom prelazi granice neodlučnog i postaje trajna čežnja svake prave vage. Vagu, dakle, daruj bocom pića (koje ćete, jasno, zajedno ispiti), kutijicom posebnih čokolada, pokloni sebi i njoj zajedničku masažu, spa ili beauty tretman. Tvoje vrijeme je Vagin omiljeni dar!

Možda vas zanima Pokloni koji su univerzalni za sve muškarce u tvom životu Rubrika Life&style Life&style

ŠKORPION: Naglasak na čovjeku   | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric Škorpioni su bića izuzetno usmjerena na čovjeka i dobar dio njih voli psihologiju, sociologiju i ostale znanstvene discipline koncentrirane na čovjeka. Svog Škorpiona ili Škorpionku možeš oduševiti knjigom, filmom ili nekim drugim elementom iz njegove omiljene discipline. Proguglaj, potraži najnovija izdanja, prisjeti se vaših dubokoumnih razgovora i uskoro ćeš pronaći neki logičan izbor. 

STRIJELAC: Podrži ga u avanturi  | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric Strijelac je prirodno sklon avanturama, a od tebe očekuje podršku na svom putu. Za početak, zapitaj se u koje se avanture upušta tvoj Strijelac i pronađi dar kojim ćeš mu izraziti podršku. Ako planinari, pokloni mu štap ili tenisice. Ako trenira neki ekstremni sport, raspitaj se o opremi. U svakom slučaju, ovog Božića pokaži mu da si uz njega. Zvijezde kažu da će mu to zatrebati. 

JARAC: Neka bude statusni simbol  | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric Često se čini da Jarci pate za statusnim simbolima, ali u njihovoj pozadini krije se žudnja za sigurnošću koju status nosi. Ako želiš ugoditi svom Jarcu, definitivno uloži u neki statusni simbol - torbicu, nakit... Pa makar i čokoladice, ali - statusne! Za slučaj da mu u tom polju ipak ne želiš ugoditi, sjeti se da voli uspjeh i uspješne ljudi pa uloži u neku knjigu iz tog područja. 

VODENJAK: Tehnologija i istočnjačke kulture  | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric U protekloj godini Vodenjaci su se češće no inače okretali tehnologiji i istraživanju drugih kultura. Što znači da im je jako lagano kupiti poklon! Pogledaj nove cool gadgete, alate, eReadere ili slušalice. Ili mu, pak, pokloni knjigu dobrih putopisa. U idućoj godini Vodenjaci bi, kažu zvijezde, mogli češće putovati. Pripremi ih na to!

RIBE: Daj mašti na volju   | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric Ribe su pravi kreativci i kreativnost kao takvu duboko poštuju. Dakle, daj mašti na volju. Osim toga, sadržaj samog dara za Ribe nije toliko važan koliko činjenica da im iskazuješ pažnju i ljubav. Ovdje su ti ruke širom otvorene! Neka poklon bude emotivan i povezan s osobnošću tvoje Ribe, a, ako je želiš posebno razveseliti, izradi poklon sama!

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0