Life&style

5 tako dobrih poklona za žene u tvom životu (da bi ih najradije zadržala za sebe!)

Tragaš za idealnim poklonom za nju - prijateljicu, mamu, sestru, nećakinju? Imamo neke zabavne prijedloge za tebe...

Ako nemaš ideju za dobar božićni poklon za nju (djevojku, frendicu, mamu, sestru...), stigao/la si na pravo mjesto. Mi smo ove godine stvarno prepuni ideja. Pripremili smo ti neke prijedloge i nadamo se da će ti se svidjeti:

1. KVALITETNA TORBA

Kad je riječ o odjeći, pomalo ju je teško darovati. Riskiraš da ćeš promašiti broj ili kroj. Ipak, modni dodaci su pravi izbor. Ukoliko nisi siguran u nečiji ukus, uvijek možeš igrati na klasike - crna torba sa nenametljivim detaljima. Dovoljno je da minimalno poznaješ stil osobe koju darivaš i tvoj posao će stvarno biti lagan. A tržište je, vjeruj nam na riječ, ove godine prepuno divnih torbica.  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius (149,90 kn), Zara (349,90 kn)

2. ŠAL ILI MARAMA

Marame i šalovi raznih vrsta opet su u modi. Ove godine, doduše, najpoželjniji su modeli s uzorkom ili malo ekstravagantniji modeli koji mogu začiniti baš svaku modnu kombinaciju. Dakle, prouči ukus osobe koju daruješ pa se poigraj uzorcima - animal print, karirani uzorak, vječne točkice ili umjetno krzno? Samo je nebo granica!  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (299,90 kn), Pull&Bear (139,90 kn)

3. PARFEM

Sigurno već znaš da s dobrim parfemom ne možeš pogriješiti. To je uistinu klasičan poklon koji baš uvijek upali. Jedina važna stvar je da pogodiš mirisne note kojima je sklona osoba kojoj poklanjaš. Dakle, prije nego što kreneš u shopping, dobro provjeri voli li ona lagane ili snažne parfeme, jesu li joj draže voćne ili drvenaste note. Jednom kad to saznaš, pred tobom je najlakši zadatak.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR United Colors of Benetton parfemi: Dream big i Love yourself (169 kuna)

4. STATEMENT NAKIT

Statement nakit popularniji je nego ikada - glomazne naušnice u metalik nijansama, predimenzionirane ogrlice, narukvice i statement prstenja. Prva stvar na koju moraš pripaziti jest što inače nosi osoba kojoj poklanjaš. To je lagano. Pogledaj njene najnovije fotke i obrati pažnju na to što nosi i čime je obogatila svoj outfit. Vrlo brzo ćeš doći do savršenog rješenja.   | Autor: S lijeva na desno: Pull&Bear (69,90 kn), Zara (99,90 kn)

5. KVALITETAN RUŽ ZA USNE

Kad je riječ o kozmetici, žene su uvijek jako kompleksne i stvari shvaćaju ozbiljno. Ne možemo ti savjetovati da riskiraš kupnjom pudera i korektora jer bi mogao promašiti nijansu ili tip kože. Ipak, s kvalitetnim ružem gotovo ne možeš pogriješiti. Uvijek možeš odabrati klasičnu crvenu boju, a ružičasta ili boja mesa moderni su klasici.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Lancome L'Absolu Rouge Drama Matte Limited (275 kn), Clarins Joli Rouge (205 kn)

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0