Life&style

Pokloni koji su univerzalni za sve muškarce u tvom životu

Kada su muškarci u pitanju, prilično je teško odabrati idealni poklon. Kako bismo ti olakšale te muke, donosimo ti pet genijalnih (i univerzalnih!) ideja koje će oduševiti baš svakog muškarca

Pronalazak savršenog poklona za muškarce nije baš uvijek jednostavan zadatak jer muškarci, za razliku od žena, imaju puno manju listu želja. Ipak, postoje pokloni koji će oduševiti baš svakog muškarca u tvom životu, neovisno o tome radi li se o ljubitelju elegancije, sportskom tipu ili klasičaru. Kako bismo ti olakšale potragu, u nastavku ti donosimo pet prijedloga koji će zadovoljiti baš svačiji ukus.

1. Boca alkohola

Boca alkohola uvijek je dobra ideja, posebno ako pogodiš ono koje muškarac kojemu kupuješ poklon najviše voli. Stoga, prije kupovine alkoholnog pića dobro provjeri preferira li vino, viski, votku ili nešto drugo, a potom se potrudi saznati koja mu je omiljena vrsta i brend. Bijelo vino potpuni je promašaj za muškarce koji vole crno i obrnuto. Imaj to na umu prije odlaska u trgovinu! 

 | Autor: Getty Images Getty Images

2. Legići za odrasle

Tko kaže da su Lego kockice rezervirane samo za najmlađe? Naime, najpoznatije kockice na svijetu dostupne su i u verziji za odrasle i idealan su poklon za sve muškarce u tvom životu, bilo da je riječ o dečku, bratu, tati ili djedu. Da, dobro si pročitala! Danska tvrtka Lego lansirala je liniju seta kockica namijenjenih odraslima kao način rješavanja stresa. Ovaj vrlo kreativni projekt dolazi u obliku morskog psa i šarenih riba s mehanizmom koji oponaša njihovo kretanje kroz vodu - i, vjeruj nam, s ovim Legićima nećeš pogriješiti ako ih pokloniš muškarcu. U svima njima čuči dječak koji voli igrice, zar ne?

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

3. Parfem

Unatoč tome što to previše ne pokazuju, muškarci jako vole mirišljave beauty proizvode i uvijek će se obradovati dobrom parfemu. Ovaj poklon koji nikada ne izlazi iz mode odličan je i za tebe i za muškarca kojemu ga poklanjaš jer si ti ta koja ga odabire. Činjenica je da muškarci uglavnom biraju samo dobro poznate proizvode i rijetko pristaju na nešto novo pa umjesto da ga nagovaraš da pruži priliku novom mirisu, pokloni mu ga. Na obostrano zadovoljstvo!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp United Colors of Benetton parfem: Dream big (169 kuna)

Možda vas zanima 5 tako dobrih poklona za žene u tvom životu (da bi ih najradije zadržala za sebe!) Rubrika Life&style Life&style

4. Donji dio trenirke

Znaš li ijednog muškarca ne voli nositi trenirke? Ni mi! Pa, ako se i dalje dvoumiš oko idealnog poklona, možda je donji dio trenirke baš ono što tražiš. Kod odabira savršenog modela pripazi na stil muškarca kojemu kupuješ poklon, kao i na boje koje preferira. S običnim klasičnim modelima nećeš pogriješiti, a one upečatljive i u različitim šarenim bojama rezerviraj za muškarce u čiji se stil uklapaju. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Zara donji dio trenirke (149,90 kuna)

5. Ruksak

I za kraj - dobri stari ruksak! Svi muškarci posjeduju barem jedan, pa čak i oni kojima je odijelo najčešći outfit. Osim za vikend s dečkima, odlaske u teretanu ili za kupovinu, ruksak je i cool modni dodatak koji će upotpuniti svaku sportsku kombinaciju. Odlična stvar je što je ponuda u trgovinama vrlo raznolika pa možeš birati između hrpe različitih modela koji će se uklopiti u svačiji stil. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp H&M ruksak (149 kuna)

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0