Life&style

Pronašle smo fora i baš lijepe produžne kabele koje ne želimo skrivati po domu već pokazati kao ukras

  • Produžni kabeli su poput nužnog zla u svačijem domu - trebaju nam, ali svim ih se silama trudimo sakriti na sve moguće načine
  • Sada smo pronašle produžne kabele brenda Avolt koji su toliko lijepi da ih želimo u svim bojama
  • Srećom Avolt dostavlja i u Hrvatsku, a cijena jednog produžnog kabla je 59,90 eura - no ako naručimo 3 odjednom, onda ih dobijemo po super cijeni od 104,79 eura
  • Pročitaj više: Najslađe kuglice i ove godine stižu iz studija Marinski. Ptičice su posebno neodoljive

Puno puta smo se zapitale zašto produžni kabeli postoje samo u onom jednom klasičnom obliku i dosadnim bojama. Trebali bi biti korisni i praktični, ali često na kraju postanu smetnja i trn u oku unutar našeg doma. Zatrpavaju naš prostor, zapetljaju se i oštećuju te često kvare naše uređenje doma. Pokušavamo ih sakriti iza namještaja, ispod tepiha ili u ladicama, ali oni uvijek nađu način da iskoče i nerviraju nas. Međutim, na kraju dana su nam potrebni i ne možemo ih se riješiti.

Možda vas zanima Youtube kanal 'Never Too Small' prepun je ideja za sve koji preuređuju stan male kvadrature Rubrika Life&style Life&style

Srećom, postoji bolji način rješavanja problema produžnih kabela. Otkrile smo brend koji proizvodi produžne kabele koji nisu samo funkcionalni, već i lijepi, održivi i inovativni. Oni produžne kabele pretvaraju iz nužnog zla u poželjan dodatak u domu koji nećemo imati potrebu skrivati. Taj brend je Avolt, dizajnerski studio sa sjedištem u Švedskoj koji stvara prekrasne i funkcionalne produžne kabele koji će nam uvijek biti pri ruci za sve naše uređaje.

 | Autor: Avolt Avolt Foto: Instagram @avoltofficial

Avolt kreira najljepše produžne kabele  - to dokazuju i nagrade koje su dobili za dizajn

Avolt su 2020. godine osnovala tri prijatelja koji su dijelili strast prema dizajnu i tehnologiji. Primijetili su da na tržištu postoji nedostatak visokokvalitetnih i estetski lijepih produžnih kabela. Odlučili su popuniti tu prazninu stvaranjem vlastitih proizvoda koji kombiniraju skandinavski dizajn, održivost i inovativnost.

 | Autor: Avolt Avolt Foto: Instagram @avoltofficial

Avoltovi proizvodi nisu samo obični produžni kabeli. Oni su rezultat mješavine umjetnosti i dizajna koji oplemenjuju svaki prostor i stil života. Izrađeni su od visokokvalitetnih materijala koji se mogu reciklirati i koji su biorazgradivi. Imaju minimalan utjecaj na okoliš jer troše manje energije, a uz to imaju jedinstven i elegantan dizajn koji dolazi u različitim oblicima, veličinama i bojama. Možemo odabrati onaj koji odgovara našem ukusu, interijeru i potrebama.

 | Autor: Avolt Avolt Foto: Instagram @avoltofficial

Jedan od Avoltovih najpopularnijih proizvoda je Square 1, produžni kabel u obliku kocke koji može napajati do pet uređaja odjednom. Ima elegantan i moderan dizajn koji dolazi u raznim modernim bojama, poput crne, bijele, zelene, boji hrđe i ružičaste. Možemo ga postaviti na radni stol, noćni ormarić ili čak na stolić za kavu i bešavno će se uklopiti u interijer. Također ima magnetski sustav koji vam omogućuje slaganje više kocki zajedno i stvaranje vlastite prilagođene mini ‘elektrane’.

Možda vas zanima Statement ogledala u trenu će transformirati prostor, a domaći brend Linderior ima baš prekrasne modele Rubrika Life&style Life&style

Filozofija dizajna Square 1 u svojoj je srži minimalistička i proizlazi iz temeljnih, osnovnih oblika za koje znamo. Inspiriran poznatom trilogijom Bruna Munarija, ovaj proizvod je posveta jednostavnim oblicima na koje se ljudi već stoljećima oslanjaju. Square 1, kvadrat sa svim jednakim stranicama, savršeno čvrst, geometrijski pravilan i funkcionalan, osvojio je nagradu Red Dot Design Award 2019. i nagradu Svenska Design Prizet.

 | Autor: Avolt Avolt Foto: Instagram @avoltofficial

Square 1 ima i magnetnu stranu što olakšava montiranje na koju god površinu želimo

Najpopularnija verzija Square 1 dolazi s kabelom i s magnetnom stranom. Kabel ima tanak i elegantan dizajn koji dolazi u različitim duljinama, a trenutno su dostupni oni duljine 1,8 metara. Square 1 Ima kompaktan i minimalistički dizajn, a uz pomoć magnetne strane može se postaviti na bilo koju površinu ili montirati na zid i izgledat će kao moderan ukras.

 | Autor: Avolt Avolt Foto: Instagram @avoltofficial

Svi oni kojima je potrebno cool, lijepo i praktično rješenje za dodatna mjesta gdje možemo spojiti sve svoje uređaje, produžni kabeli Avolt su definitivno jedni od privlačnijih koje smo pronašle na internetu, a k tome su i ekološki prihvatljivi. Više nećemo morati skrivati svoje produžne kabele niti brinuti da će se oštetiti ili zapetljati. Moći ćemo uživati u električnoj energiji gdje god nam je potrebna, bez ugrožavanja ljepote i sklada našeg doma.

 | Autor: Avolt Avolt Foto: Instagram @avoltofficial

Više informacija o Avoltovim proizvodima i njihovoj filozofiji može se pronaći na njihovoj web stranici. Njihove proizvode može se naručiti i online, a dostavljaju i u Hrvatsku. Cijena jednog produžnog kabla Square 1 je 59,90 eura (sada su na popustu pa koštaju 49,90 eura) - no ako naručimo 3 odjednom, onda ih dobijemo po super cijeni od 104,79 eura.

 | Autor: Avolt Avolt Foto: Instagram @avoltofficial

Možda vas zanima Chiara Ferragni pokazala je novi luksuzni penthouse. Nama se još više sviđa njena bajkovita kuća na jezeru Como Rubrika Life&style Life&style
Photo: Avolt

Komentari 0