Life&style

Chiara Ferragni pokazala je novi luksuzni penthouse. Nama se još više sviđa njena bajkovita kuća na jezeru Como

  • Chiara i Federico uskoro će s djecom useliti u svoju prvu nekretninu - raskošan milanski penthouse koji se još uvijek uređuje i u kojem je svaki detalj pažljivo odabran
  • Onih nekoliko fotografija koje je Chiara podijelila, izazvale su šarolike reakcije koje vode do zaključka kako je nemoguće udovoljiti svakome
  • Taj dojam, s druge strane, nipošto ne ostavlja bajkovita vila na jezeru Como koju je par nedavno kupio i koja nam se čini kao ostvarenje svačijeg sna

Chiara Ferragni, najuspješnija talijanska influencerica i poduzetnica, samo što nije dovršila preuređenje svog luksuznog stana u koji će uskoro preseliti s obitelji. Raskošni penthouse velika je životna prekretnica za Chiaru i njezinog supruga Federica, budući da je to njihova prva kupljena nekretnina nakon života u najmu, a kako napreduje preuređenje, svakodnevno dijeli sa svojim brojnim pratiteljima.

Iako će sve dakako potpuno drugačije izgledati jednom kada se presele i u potpunosti završe s uređenjem te sve stigne i sjedne na svoje mjesto, već je sada vidljivo da se prilikom uređenja pazilo na svaki detalj, a ako je suditi prema prekrasnom svjetlom parketu koji prekriva cijeli stan, skulpturalnom stubištu i kuhinji koja je skupa s monumentalnim otokom odjevena u mramor, na uređenju se očigledno nije štedilo. 

Možda vas zanima Lidija Lešić sa suprugom preuređuje staru kamenu kuću na Visu. Već sada izgleda predivno Rubrika Life&style Life&style

Prije nekoliko se dana šuškalo o tome kako će Lion i Vittoria, djeca Chiare i Federica, imati personalizirane kupaonice, a što je izazvalo brojne rasprave na društvenim mrežama jer ovako nešto mnogi smatraju pretjeranim luksuzom i rasipanjem, no ovo nipošto nije jedini luksuz u cijeloj priči. Zgrada u kojoj se penthouse nalazi ima prekrasan bazen s četiri plivačke staze, a stan ima i veliku terasu s, uopće ne sumnjamo veličanstvenim pogledom, a koju zasad još uvijek nismo imali prilike vidjeti. 

Onih nekoliko fotografija koje je Chiara podijelila, izazvale su šarolike reakcije. Jedni tako hvale estetiku i ljepotu odabranih materijala, izražavajući entuzijazam i jedvačekajući detaljan virtualni obilazak, dok drugi dovode u pitanje specifična dizajnerska rješenja poput pozicioniranja reflektora, korištenja različitih materijala i same struktura prostora. Veoma su česti i komentari onih koji vjeruju da, unatoč gotovo pa neograničenom budžetu, u ovoj priči jednostavno nije iskorišten puni potencijal pa kritike hladnog i neprivlačnog  interijera dolaze uz prijedloge rješenja koja će zagrijati prostor. 

Nama se najviše u pravu čine oni koji brane odabire para, naglašavajući da je jedino stvarno važno njihovo zadovoljstvo kao osoba koje će u ovom prostoru živjeti, a iako bi se na temelju ovog raskošnog stana dalo zaključiti da je nemoguće udovoljiti svakome, taj dojam nipošto ne ostavlja bajkovita vila koju je par nedavno kupio. 

Vilu smještenu na jezeru Como Chiara je podijelila na svom Instagramu ovoga srpnja, nazvavši je njihovim snom, i to potpuno legitimno jer ne možemo zamisliti nikoga tko ne bi bio presretan s ovakvom rezidencijom. Vila je dobila ime Matilda kao posvetu  Chiarinoj nedavno preminuloj kujici, a veličanstveno zdanje bit će to novo ljubavno gnijezdo para i mjesto gdje će provoditi najvažnije obiteljske trenutke, daleko od Milana i brojnih obaveza.

Možda vas zanima Zoe Saldana prodaje vilu na Beverly Hillsu. Nama bi i luster bio dovoljan da nas lansira u orbitu od sreće Rubrika Life&style Life&style

Uređena je veoma profinjeno, s brojnim elegantnim komadima namještaja i svim nijansama bijele i bež boje koje samo dodatno naglašavaju prostor koji se kupa u svjetlu. Fotografije koje je Chiara objavila na Instagramu objavljene su ekskluzivno u Architectural Digestu, časopisu posvećenom najljepšim kućama na svijetu, a serija slika vile koja u njemu definitivno zaslužuje svoje mjesto prikazuje dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu.

Klasični elementi u njoj izmjenjuju se s rustikalnim i vintage komadima, a poglede mame brojni detalji poput šarmantnih tapeta, lustera ili pak pomno odabranih izloženih umjetnina. Tu je i predivan vrt s velikim stolom, savršenim za uživanje u ručku ili aperitivu, a ne nedostaje mu ni ležaljki i kutaka za opuštanje. Šlag na kraju je, vjerujemo da ćemo se svi složiti, ipak prekrasan pogled na jezero Como, koji vrijedi više od bilo kojeg komada namještaja i definitivno jedan od onih pogleda za milijun dolara.

Photo: Instagram @chiaraferragni
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    gledam nju ne kucu