Life&style

Zoe Saldana prodaje vilu na Beverly Hillsu. Nama bi i luster bio dovoljan da nas lansira u orbitu od sreće

  • Zoe Saldana odlučila se prodati svoju predivnu kalifornijsku vilu s Beverly Hillsa i to za 16,5 milijuna dolara
  • Iako se nada prodaji, vilu s pet soba i sedam kupaonica, teniskim terenom, bazenom i prekrasnim vrtom je moguće i unajmiti za 47.500 dolara mjesečno
  • Glumačka zvijezda je unutrašnjost kuće izgrađene 1974. jednom opisala kao 'talijansku modernu 60-ih', a moramo priznati da su je ona i suprug predivno uredili

Bajkovita kalifornijska vila s Beverly Hillsa glumice Zoe Saldane upravo je osvanula na tržištu nekretnina, a prodaje se za 16,5 milijuna dolara. Nevjerojatno zdanje broji pet spavaćih soba i sedam kupaonica, ima vlastiti teniski teren, kućno kino, teretanu i prekrasno uređeno dvorište s bazenom te vanjskom kuhinjom i blagovaonicom, a vrvi chic detaljima koje je Zoe dala izraditi po narudžbi tijekom svog sedmogodišnjeg boravka u vili. 

 | Autor: Jeremy Spann Jeremy Spann Foto: Jeremy Spann  | Autor: Jeremy Spann Jeremy Spann Foto: Jeremy Spann

Budući da se nalazi u enklavi koju neprestano čuvaju stražari, lokacija s kojom se po atraktivnosti ne može usporediti puno nekretnina i inače privlači kupce visokog profila poput Adele i Jennifer Lawrence, a prije Zoe, ova je prelijepa vila bila u vlasništvu manekenke i poduzetnice Kimore Lee Simmons.  

Možda vas zanima Slavni redatelj prodaje svoju bajkovitu kalifornijsku vilu, ovdje bismo rado proveli ostatak života Rubrika Life&style Life&style

Glumačka zvijezda je unutrašnjost kuće izgrađene 1974. prilikom jednog intervjua opisala kao 'talijansku modernu 60-ih' pa ne iznenađuje da su, osim zanimljivih arhitektonskih rješenja, u prvom planu brojni zaobljeni komadi namještaja, razigrana paleta boja, upečatljivi polirani kamen te jako puno po mjeri rađenih drvenih detalja, a talijanskog je dizajna i veličanstveni luster od Murano stakla smješten iznad blagovaonskog stola od kojeg nam je srce odmah brže zaigralo.

 | Autor: Jeremy Spann Jeremy Spann Foto: Jeremy Spann  | Autor: Jeremy Spann Jeremy Spann Foto: Jeremy Spann

Zoe i njezin suprug, umjetnik Marco Perego-Saldana, interijer su oplemenili brojnim zanimljivim detaljima kultnih talijanskih dizajnera, uključujući Alessandra Becchija i Gia Pontija, a kako su i sami bili priznali, sve ono što si nisu mogli priuštiti, samostalno su dizajnirali sa stolarima u Italiji i Los Angelesu koji imaju dovoljno znanja i vještina da stvore komade inspirirane slavnim primjercima poput onih Vincenza De Cotiisa.

Možda vas zanima E ovdje bismo se rado udomaćili! Predivna vila Walta Disneyja ide u najam - što sve krije? Rubrika Life&style Life&style

Iako smo, kada je hollywoodska elita u pitanju, naviknuli na cijene nekretnina i izdanja od kojih nam se u glavi zavrti od ljepote jednako koliko i od cijene, lista nekretnina koje je Zoe dosad prodala za pripadnicu je te iste elite poprilično skromna, posebno s obzirom na to da je jedina glumačka zvijezda koja je imala ulogu u tri filma s najvećom zaradom u povijesti (Avatar, Avengers: Endgame i Avatar: The Way of Water). 

 | Autor: Jeremy Spann Jeremy Spann Foto: Jeremy Spann

 | Autor: Jeremy Spann Jeremy Spann Foto: Jeremy Spann

Neposredno prije vjenčanja 2013., prodala je kuću u Los Felizu vrijednu 1,15 milijuna dolara, a 2016. se oprostila i od svoje četvrti Kew Gardens u Queensu u kojoj je živjela prije nego što je postala planetarno popularna, prodavši nekretninu za 280.000 dolara. Za vilu koju prodaje ponudila je i opciju najma po cijeni od čak 47,500 dolara mjesečno, a zasad još nije poznato kamo seli. Samo je jedno sigurno - gdje god to bilo, inspirativnog dizajna i predivnih detalja neće nedostajati.

Photo: Jeremy Spann
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    super vila luksuz