Life&style
Chrissy Teigen i John Legend

Chrissy Teigen i John Legend pokazali su svoj dom - u kojem je sve stvoreno za druženje. I još druženja

  • Manekenka Chrissy Teigen i njezin suprug glazbenik John Legend podijelili su pogled na svoj luksuzni dom
  • Puno svjetla, prigušenih boja i iznad svega puno prostora za okupljanje – doista dom iz snova! 
  • Raskošna vila oduzima dah, a zanimljivo je da jednu stvar imaju u svakoj prostoriji

Chrissy Teigen i John Legend žive na Beverly Hillsu u Kaliforniji sa svoje troje djece. U videu iz 'Architectural Digesta' pokazali su kako žive te objasnili što im je osobito važno. Par je u braku deset godina, a najmlađa kći Esti Maxine Stephens ima tek nekoliko mjeseci. Elegantna obiteljska vila poziva goste na zajedničko druženje u mnogim prostorima, ali i impresionira prekrasnim mramornim elementima, pastelnim i zemljanim bojama i fantastičnim pogledom. 

Otvorena vrata za prijatelje i obitelj

Dnevna soba jedno je od najpopularnijih mjesta za obitelj, otkrio je Legend. Kuhinja je integrirana u otvoreni prostor s pogledom na bazen i vrt. „Stalno kuhamo“, veselo je rekla Chrissy. Dizajner Jake Arnold zaslužan je za velik dio dizajna interijera.

„Uvijek smo željeli dom koji će pozivati prijatelje i obitelj na druženje“, kaže John Legend. Budući da se kauč u dnevnoj sobi često koristi, obitelj ima tri ili četiri različitih setova jastuka za kauč, otkriva Teigen. A budući da se stvari često zaprljaju, dio namještaja ima navlake koje se lako čiste. „Tako mogu podnijeti više mrlja i prolijevanja kojima ih djeca izlažu“, kaže Legend, „a i psi tu i tamo malo zaprljaju“.

Elysium House Možda vas zanima Ova predivna nova kuća za odmor pokraj Samobora jedna je od najljepših koju smo vidjeli. A tek pogled... Rubrika Life&style Life&style

'Srce' doma

„Kuhinja je srce našeg doma“, kaže Chrissy Teigen s ljubavlju o svojoj kuhinji. „Puno vremena provodimo ovdje. Ponekad sve četiri pećnice rade u isto vrijeme, zato jer nam često dolaze prijatelji ili obitelj.“ Zabavna činjenica: Protupožarni alarm se često uključuje tijekom kuhanja. „Previše je osjetljiv, ali nam pomaže da budemo sigurni“, objašnjava Teigen. 

TV u svakoj sobi

Teigen kaže da je televizor u svakoj sobi, „čak i kupaonici, pa možete i gledati nešto u kadi.“ Bilo u dnevnoj sobi ili u kućnom kinu s aparatom za nachose, par voli poželjeti dobrodošlicu prijateljima koji potom zajedno sjede na sofi, a ponekad i na podu kako bi podijelili pizzu i gledali SuperBowl. „Jako sam sretna kad ih vidim sve na okupu“, rekla je Teigen.

Da još malo zaviriš u dom poznatog para, dječje sobe Milesa (5) i Lune (7), spavaću sobu i Legendovu sobu s klavirom, pogledaj video 'Architectural Digesta'. 

Možda vas zanima Raskoš dubrovačkih gospara: Zavirili smo u predivan stan u Dubrovniku u kojem povijest susreće luksuz Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0