Life&style

Prava slastica za kavoljupce: Izašla je Milkina čokoladica Leo s okusom espressa

  • Jesi li i ti jedna od onih koji svoj dan započinju šalicom kave?
  • Znamo kako je taj ritual fine tople kave najbolje upotpuniti s kockicom čokolade
  • Za velike obožavatelje kave i čokolade Milka je osmislila limitirano izdanje Leo čokolade s okusom espressa

Većina ljudi svoj dan započinje uz šalicu tople kave. Nekima je omiljena crna kava poput espressa, neki će se odlučiti za macchiato, a neki za pjenasti cappucino. Svatko ima svoj ukus, a uz kockicu čokolade uz omiljenu kavu doživljaj je još bolji. A ima li boljeg od ukusnog vafla prelivenog čokoladom dobro nam poznate Leo čokoladice? Svatko od nas je barem jednom probao Leo čokoladicu, odnosno vafel proizvod s punjenjem okusa čokolade preliven mliječnom čokoladom s alpskim mlijekom.

Što bi se dogodilo kad bi pila 25 kava dnevno Možda vas zanima Bizarno istraživanje: Evo što bi se dogodilo kad bi pila 25 šalica crne kave dnevno Rubrika Life&style Life&style

Čokolada za doručak? Evo kako ti to može pomoći u gubitku kilograma, otkrivaju znanstvenici

Iako je klasična čokolada zaista preukusna, za sve kavoljupce koji vole svoj ritual uz kockicu čokolade učiniti potpunim, tu je novitet. Milka je izdala limitirano izdanje Leo čokolada s okusom espressa. Riječ je o prepoznatljivom laganom, hrskavom vaflu s punjenjem od kreme s okusom kave, prelivenom mliječnom čokoladom. 

Možda vas zanima Mmm, mljac! Dorina čokolada dolazi u tri nova orašasta okusa i jedva je čekamo isprobati Rubrika Life&style Life&style

Za sve one koji svoj dan upotpunjavaju kavom i čokoladom, kada se ta dva okusa spoje užitak je zagarantiran. Prema onima koji su je probali, opisali bi je ovako: "To je hrskavi vafel u stilu Kit Kata s punjenjem od kreme i još uz to s laganim i finim okusom kave." Zvuči savršeno  za početak dana!

Photo: Instagram@vladamua
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    kupit cu je